Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 383
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Glamour-а ли?
О не, в никакъв случай няма да ти ги спласти, колкото и да се опитваш. Разресва ги чудесно, стоят подредени,   четката е удобна, не цапа, не се размазва, не се рони, една от любимите ми спирали е. Пробвай я! Peace

# 721
  • Варна
Много ми хареса, четката е удобна, разресва великолепно, не наплъстява прекалено, дава прилична дължина и добър обем.
Малко по-късно ще се опитам да приложа и нагледен материал.

Ще видим само свалянето как ще е, доколкото помня Буржоа са сравнително трудни в това отношение.

# 722
Ще видим само свалянето как ще е, доколкото помня Буржоа са сравнително трудни в това отношение.
Изключително лесно се почистват спиралите на Буржоа с двуфазен лосион  Flutter
Ще я търся и аз тази спирала  Crazy

# 723
  • София
Мдаа, лесно се почистват Буржоаските спирали, аз с вода ги свалям.
Знаех си, че ще е хубава спирала, просто, още като я видях в каталога. Mr. Green

# 724
  • Варна
Особено пък с настоящата цена е просто попадение. Не знам каква ще е редовната, но предполагам 20-тина лева.
Искам да пробвам и новата на Макс Фактор, в зелената опаковка, четох добри отзиви. И си намерих "моите" спирали в дрогерийния клас, 60+ лева вече не давам  Naughty

# 725
  • София
Момичета, доста нови спирали насъбрах и не смея да ги отворя всичките. Карам по ред на закупуване. Отворя ли, тече 6 месечен срок на ползване.
Вие как процедирате в подобни случаи?

# 726
  • Варна
Аз все се заричам, че ще ги ползвам последователно, но сърце юнашко не трае и в крайна сметка всичко е отворено и пробвано. В крайна сметка, винаги имам някоя, на която й трябва малко време - заради прекалено течна формула; някоя, която не харесвам и така или иначе не ползвам и изхвърлям и някоя, която е добра, но не чак фаворит и я редувам с други в ежедневието.

# 727
  • София
Дааааа, от друга страна си казвам, все пак вътре има туш и той има някакъв срок, макар и не отварян.......Направих коментара, защото сигурно ще си купя и новата спирала на Буржоа. И.....се увеличвата бройките на новите спирали, а аз не смогвам да ги използвам...... newsm78

# 728
  • Варна
Всички сме от един отбор Peace

# 729
  • Sofia
Аз все се заричам, че ще ги ползвам последователно, но сърце юнашко не трае и в крайна сметка всичко е отворено и пробвано. В крайна сметка, винаги имам някоя, на която й трябва малко време - заради прекалено течна формула; някоя, която не харесвам и така или иначе не ползвам и изхвърлям и някоя, която е добра, но не чак фаворит и я редувам с други в ежедневието.

Абсолютно същата работа и при мен  hahaha Mr. Green

Похвалвам една спирала, която си купих най-случайно, защото бях тръгнала без нищо козметично, а се оказа мнооого хубаво попадение - черен туш, извива миглите много добре, четката не слепва и не се рони цял ден  Peace  Цена около 5-6 лв по спомен.

# 730
  • София
А каква марка е това зеленото чудо..? newsm78 Че и био за 5-6лв. Laughing
Аз немога да се стърпя да си купя нова спирала и да не я пробвам, простооо няма такъв вариант при мен.Може да имам 5 отворени, ще отворя и 6-тата. Whistling Ама тооо форума е виновен за всичко. Crossing Arms За десетте спирали и 13 фдт и изобщо за всички покупки и изпразвани джобове. Mr. Green Преди като се сетя как ползвах една спирала до откат, че чак и я разреждах накрая ooooh!, а пък фдт-а го разрязвах наполовина да обера остатъка или отварям помпата и с клечка за уши обирам всичко. Просто като свърши нещо, тогава си купувах ново, а сегааа, сутрин се чудя с коя фдт да съм днес newsm78.

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 16:02 от "KiKi"

# 731
А каква марка е това зеленото чудо..? newsm78 Че и био за 5-6лв. Laughing
Аз немога да се стърпя да си купя нова спирала и да не я пробвам, простооо няма такъв вариант при мен.Може да имам 5 отворени, ще отворя и 6-тата. Whistling Ама тооо форума е виновен за всичко. Crossing Arms За десетте спирали и 13 фдт и изобщо за всички покупки и изпразвани джобове. Mr. Green Преди като се сетя как ползвах една спирала до откат, че чак и я разреждах накрая ooooh!, а пък фдт-а го разрязвах наполовина да обера остатъка или отварям помпата и с клечка за ши обирам всичко. Просто като свърши нещо, тогава си купувах ново, а сегааа, сутрин се чудя с коя фдт да съм днес newsm78.

Eveline  е тази зелената спирала и аз сега съм с нея просто прекрасна - не слепва, не се рони дава обем - за парите си е прекрасна Peace

# 732
  • Sofia
Да, Eveline, извинете, то вярно, че не се вижда марка никъде по опаковката  newsm78
Колко е Био не знам, аз се метнах на красивия зелен цвят и хубавата четка, Био-то чак след това го видях Simple Smile))

# 733
Може ли снимка на новата хубава Crazy спирала на Буржоа? И, моля, пуснете новата тема, че не съм вкъщи тези дни и съм през телефон, голяма играчка ще е...  Blush

# 734
  • Sofia

Ето я новата спирала. За нова тема не мога да помогна за съжаление, не знам как..

Общи условия

Активация на акаунт