Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 371
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Особено пък с настоящата цена е просто попадение. Не знам каква ще е редовната, но предполагам 20-тина лева.
Тайга, каква е цената в момента ?  Grinning

# 736
Bourjois Glamour е най- любимата ми спирала, винаги се връщам към нея. От последното намаление на ДМ си я взех отново след 3 опаковки от Maybelline Sensational. И сега слагам първо един пласт от Sensation и след това Glamour и резултатът е страхотен. Тази нова ще се пробва задължително.

# 737
  • Бургас
Bourjois Glamour черната с розовата капачка ли е?Ако е тя и аз съм я имала,купувах само нея преди да пуснат спиралите на Мейбълин.Много е хубава,спор няма.

# 738
  • Варна
Жана, мисля, че е около 15 лева.

# 739
Благодаря bouquet Hug

# 740
  • Стара Загора
Момичета, доста нови спирали насъбрах и не смея да ги отворя всичките. Карам по ред на закупуване. Отворя ли, тече 6 месечен срок на ползване.
Вие как процедирате в подобни случаи?

По същия начин процедирам и аз. В момента имам 4 отворени, но едната е за хвърляне (отворена е в началото на декември). Минито на Ланком от Грация го ползвам заедно с новата на Ревлон Super Length, която на моменти слепва и разресвам с четката на Hypnose. Имам и с червената капачка от Ревлонските, но тя беше с доста течен туш като я отворих и престоява. Така се случи да имам толкова отворени на брой, иначе никога нямам повече от една. Чакат 2 нови - розовата на Мейбълин и една на Avon. В уишлиста вече са и двете на Буржоа. Но като цяло се научих да имам по 1-2 започнати продукта от вид (говоря за кремове, почистващи, скрабове, маски и т.н.), защото срока тече и не обичам да хвърлям. Peace

# 741
  • Варна
Аз имам най-често по шест.
Което е адски досадно, наистина. Ето, искам нов лосион за тяло, но се зарекох, че няма да го купя, преди да свърши някой от наличните ми. Надявам се до две седмици да имам повод за тази покупка най-накрая.
Празна опаковка на червило не съм виждала... или никога, или поне не помня кога за последно. Съвсем скоро ми предстои да изхвърля десетина глоса, които съм трупала по незнайни причини - аз не си падам особено по гланцовете (сега с новите на Ревлон ме изкушихте обаче).

Хабя спирали, балсамчета за устни, продукти от грижата за лице и коса, душ - гелове.
Останалото отлежава.

# 742
аз реших /"реших" е силно казано/ проблема като направих списък с всичко, което имам у дома:
например: 18 лосиона за тяло, 13 душ-гела, 4 ексфолианта за тяло, 8 гела за измиване на лице, 5 шампоана /моите, не на всички у дома/ ... само като го погледна, ми става лошо и успявам горе-долу да се въздържа от покупки
не, че вчера не купих поредния боди бътър, който ми беше напълно излишен, но така го исках, че-е-е-е ...  Crazy
но ситуацията се овладява по-лесно така  Laughing

# 743
В момента съм с 8 отворени лосиона за тяло,6 спирали 2,от които почти са свършили,една за долни мигли и другите 3ри са пълни Peace 3 ме чакат да ги пробвам Whistling
Червила имам около 40тина след огромно разчистване.Имам 3 почти изхабени,но са тъмни цветове любимите ми за зимата бяха Peace
Бубанка много добра идея и аз ще го направя.Поне с маските овладях положението откакто си купувам само сашета Peace
Натрупах измиващи лакомията с лакомия, Joy

# 744
  • Стара Загора
Списъци не правя аз. Имам описани само лаковете и червилата с глосовете, за другото няма смисъл. Овладях положението. Преди няколко години беше страшно. Не знам защо бях решила и поръчвах всеки нов душ гел, пяна за вана и почти всеки крем за тяло или лосион от Avon и Oriflame. Я каква опаковка, я малинка (яко мирише), я шоколад или праскова. И бях нацвъкала 50 броя. Литри, литри... за целия китайски народ имаше. ooooh! И лошото е, че не се мажех с тях. Отварях да подуша и затварях в шкафа. Сега е обратното. Искам да измажа натрупаните запаси и по тази причина не купувам такива продукти. Яд ме е като отида в козметичен магазин и ми хареса нещо, защото се сещам за шкафовете у дома и не мога да приютя поредния на топло. Затова си трая и мажа ли мажа. Blush
Шампоани и маски за коса имам, но не чак такова срамно количество. По 5 от брой долу горе. Laughing
Но кремовете ми за ръце са около 20, а свършват много бавно. И от тях не съм купувала отдавна, обаче чекмеджето е пълно. ooooh!  Успокоявам се, че не съм сама в лудостта си. Crazy

# 745
Аз едвам се въздържам от покупки на бяла козметика, защото се увличам, а не искам да трупам. Относно декоративната козметика също си налагам дисциплина. Имам една спирала, която ползвам, обаче тази Glamour ми стана интересна и я искам.
Изтеглих си едно приложение на Лореал на телефона - Make up Genius. С него може да се "пробват" продукти. Голяма забава падна вчера, като го разглеждах. 😹

# 746
  • София
newsm10 Oт един отбор сме!  Joy Joy Joy То лудостите ни нямат край, но след като се чувстваме добре и ни доставя удоволствие, защо да се лишаваме от него?!   Joy Joy Joy

# 747
защото няма и къде да ги държа вече  hahaha

# 748
  • Стара Загора
В Лили:
CРЯДА, 11.05.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
СЕНКИ. МОЛИВИ И РУЖОВЕ

# 749
Спирали в момента имам отворени 5-6. Лосиони за тяло - 6. Решила съм да не купувам преди да поизхабя наличните. Маските за коса и шампоаните успявам да ги държа в рамките на 2-3. Другите козметични запаси не искам да ги броя, че там нещата са страшни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт