"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 035
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
И аз се чудя за децата пълен ужас.Аз не бих позволила детето ми да гледа това.
Аз съм на мнение, че децата трябва да са заспали по това време Simple Smile

# 466
Така е ,но 10годишните и по-малките и леко на горе едва ли са заспали по това време.   Laughing Макар,че вече девойките правят секс на 13 14 години. Tired

# 467
Е, то не е задължително да са заспали, но нямат работа пред ТВ след 10 часа. Моята ще стане на 12 след 5 дни и до ден днешен си ляга в 21 ч. Не заспива веднага, но си чете книга, списания. Тв в стаята и вечер не се пуска  Peace.

# 468
На мен не ми е ясно защо смятате, че децата са идиотчета и "попиват" всяко нещо, което видят, приемат го за нормално и т.н. ooooh!

# 469
Аз лично не смятам, че са идиотчета. Съображенията ми, за НЕгледане на телевизия вечер са съвсем други.  Научила се е от както започна сама да чете, да се "приспива" вечер с книга, а не да заспива на телевизор. Гледаме някой път заедно и до късно, ако има наистина интересен, стойностен филм. Крясъците и писъците на "София ден и нощ" не е нужно да и пълнят главата от сега  Wink. Иначе темите, които се засягат в сериала си ги дискутираме на едно друго ниво Simple Smile.

# 470
Кой пък е казал,че децата са идиотчета?Нормалното е да попиват всичко чуто и видято,както една съфорумка беше казала,че детето и е чуло някаква простотия от Митко в училище и си помислило,че е вярно.Всички тези неща ги подтикват към пълни простотии.

# 471
  • София
Тея ако съберат Рая и Бранко вече ще е наистина Дързост и красота отвсякъде!
 А относно бившите... И аз имам приятелка, която се омъжи за мой бивш, вече имат и детенце. А аз дори вече не го възприемем, като бивш....той е нейният съпруг. Тя ме попита преди да излезе за пръв път с него преди години, а аз я насърчих и бях много щастлива, че се събраха - прекрасна двойка са и много си подхождат. А и не бих нарекла някого, с когото съм била боклук. Това, че пътищата ни са се разделили и не сме намерили общ език не значи, че не е прекрасен човек.

# 472
Рая вече много ме дразни!

# 473
Рая защо избра да се обади точно на Бранко? Изпуснах момента.  
П.п. Дани не й е вдигнал ли?

# 474
Да, после се обади, а тя не му вдигна.

# 475
Няма такъв карък като Коко  Mr. Green Ама и той сам си го търси

# 476
Не е карък Коко,а търтей.
Много ме дразни вече. 

# 477
И крадец  Mr. Green
А Дани и Галя са ми супер лигави, много пресоляват манджата  Sick

# 478