"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Въх аз се ядосах за роклята,а пък за нея не знам...  #Cussing out Тъпо тъпо тъпооо е измислено многоооооо!!! #2gunfire Ще тръгне той да къса етикет....Като на сериал.Много тъп сериал. ooooh! Вече нищо интересно няма.А пък ако наистина има такива момичета като тази в магазина....Да не дава Господ такива дъщери,провалени до неузнаваемост. ooooh! Ама си мисля,че тази нещо ще го прецака,той Коко все с някви изцепки,никога не стига до финала,та сега ли ще стигне. hahaha Само Ани дето държеше за него ама той простака му с простак изтърва сериозното момиче. Tired

Едит:аз казах ли ви за Коко? Joy

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 23:00 от Baby.st.ss

# 301
Коки си намери майстора  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 302
Ох,Кокича пак с неговите лъжи...
Обаче я вижте как се уреди  Joy hahaha

# 303
  • I Love You 3000
Здравейте момичета,
чета, че Коко - малоумния пак е вилнял. Не смятам да го гледам. Ако може да ме информирате само как вървят Дани и Рая? Ще съм благодарна:)

# 304
Никак, няма развитие в тяхната любов  Wink

# 305
  • Sofia
Да, защото в чужбина закона си е закон - имаш право да върнеш стоката, която си закупил в 14 дневен срок, ако не си доволен от нея. Тук го имаме с, мисля, че 7 дневен срок беше, но не го знаят много хора и собствениците на магазини (било то за дрехи или друго) се възползват, за да не връщат пари.
   За съжаление, както многократно е обсъждано и в други теми, определеният период, в който можеш да върнеш дадена стока в България, важи само за онлайн покупките. За физическите магазини няма такъв закон и ако продавачът се съгласи да възстанови парите, то това се дължи само на неговата добра воля. Peace

Абе, чудя се, аз ли не разбрах нещо или сценаристите се объркаха по отношение на един момент от днешния епизод. newsm78 Боби нали е бил женен за Марина (този факт стана ясен, когато тя предяви претенции спрямо собствеността над апартамента и когато се нанесе за кратко) – днес, обаче, като бяха на ресторант с Лили, при поредния монолог на Боби, той спомена нещо от сорта: "Абе, ако човек не се реши да се ожени преди 30, после си остава ерген за цял живот." – или нещо в този стил беше, ако правилно съм запомнила, с което, лично според мен, сценаристите искаха да натъртят на факта, че никога не се е женил и затова му е толкова трудно изобщо да приеме идеята за брак на чисто психологическо ниво. Странно – явно забравиха за Марина. Laughing

# 306
...Странно – явно забравиха... Laughing

Всеки епизод си е сам за себе си. Без връзка, без логика.
Вероятно и сценаристи, и режисьори, и актьори не са гледали предните/и първите/ епизоди.  Laughing

# 307
  • Sofia
   Мда. Joy Или просто са твърде напушени, докато творят.

# 308
  • Gotham City
Да, защото в чужбина закона си е закон - имаш право да върнеш стоката, която си закупил в 14 дневен срок, ако не си доволен от нея. Тук го имаме с, мисля, че 7 дневен срок беше, но не го знаят много хора и собствениците на магазини (било то за дрехи или друго) се възползват, за да не връщат пари.
   За съжаление, както многократно е обсъждано и в други теми, определеният период, в който можеш да върнеш дадена стока в България, важи само за онлайн покупките. За физическите магазини няма такъв закон и ако продавачът се съгласи да възстанови парите, то това се дължи само на неговата добра воля. Peace

Възможно е аз да съм чела значи някой закон, който не е обновен може би, защото там пишеше 7 дни за физически магазин, 14 за онлайн. Както и да е, спирам, че няма общо с темата, то и сериала вече няма общо със сериала, но поне ние да се придържаме хаха  Laughing

Като ги гледахме вчера Бобката и кифлата в ресторанта и като и подари той билетите и ММ "Но това НЕ значи, че ще ти предлага брак пред Айфеловата кула!" и в същия момент и Боби го каза  Mr. Green
Хайде да я махат тази Лили, не може ли да се загуби в Париж, или там да си остане, де да я знам. И да се загуби, Боби няма да скърби дълго, те в този сериал сюжетните линии са за не повече от 2 епизода.

Ако съм на мястото на Стела див ще го направя Коко за етикета!!! Аз бих казала на Боби, явно само той е в състояние да накара Коко да направи нещо, та дори и на сила.

Харесаха ми подаръците от Галя за Бранко  Mr. Green

# 309
Харесаха ми подаръците от Галя за Бранко  Mr. Green
Точно този подарък май обърка работата. Можеше и да му прости в даден момент, но след като видя, че пак иска да я купи и се развилня.
Аз пък не мислех, че Бранко е толкова влюбен и така ще го понесе.

# 310
А какво се случи м/у Галя и Бранко,та тя така се развилня.Аз не успях да гледам

# 311
Стела и червенокоска как се намериха?
Нали не бяха приятелки.  Thinking
На пътя се срещнаха случайно  Naughty Червенокоска предложи на Стела да отиди с нея до фризъорския салон...Там се заприказваха ,че си хванала професора бил с 20 г по-голям от нея а у и тогава покани Стела на изложбата
Друго нещо интересно стана ли  ? Че изтървах серията снощи.
Ми не , епизода се въртеше около прословутото парти на Боби, аджеба закво го прави  Mr. Green Лилито даже в барчето питаше Софка дали знаела какъв е повода, че тя си мислила,че този път щял да й предложи брак  Mr. Green Коки се изложи с Пора ,искал кетъринг били гладни с пора  Mr. Green И тоя за рекламата не издържа и го изгони  Mr. Green  Галя отиди при Рая в барчето да я пита там за Бранко, тя и разказа и Галя й предложи да се върни в квартирата...Дани пък отиди при Барнко да му се извини за случелото и да му благодари,че е помогнал на баща му ,Бранко питаше дали можел по някакъв начин да се върнел пак при Галя ...Дани му отговори,че доколкото я познава няма такъв вариант... Стела се напи , взеха да шушукат за нея и я изгониха...Ми това беше целия епизод
Рая кога е напуснала квартирата?

# 312
  • София
Нищо не са объркали с Боби. С Марина са се оженили съвсем млади, на около 20 години, и са се развели когато Симона е била съвсем малка, най-много на по 22-23 години. Оттогава не се е женил повече. И щом не го е направил втори път до 30, вече няма желание и намерение да се обвързва сериозно.

# 313
Коки вече дразни много и като персонаж и като актьор. Няма такова хилене другаде  ooooh!

# 314
И аз изпуснах доста епизоди , снощи гледах , но не разбрах какво става с Галя/Бранко /Рая ? Кой кого е изгонил и защо , и как така Галя реши да го остави ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт