"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 900
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Митко как се нареди Joy  и  тоя на София покъртителен..hahaha

Едит: Асенчо много спортен бе Joy

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 22:34 от kavak_yelleri_fan

# 646
Кафето в заведението на Боби не струва.  Mr. Green
Никакъв каймак нямаше. Като шварц.  Whistling

# 647
Дани откога нареди личния и професионалния си живот, че така с лекота и с назидателен тон раздава съвети за живота на другите?  Rolling Eyes

# 648
  • Sofia
Къде се намираше бара на Боби?

# 649
  • Бургас
Митко защо е в стаята на Рая, нещо съм пропуснала? Нали беше в тази на Сабина, даже беше пребоядисана?

# 650
все по скучно става, то няма и какво да се коментира толкова

# 651
Тая Надето ми е супер противна  Sick и как говори ужас  ooooh!

# 652
Тая Надето ми е супер противна  Sick и как говори ужас  ooooh!

Как напевно си чуруликат с Митко на свиленградски  Whistling

# 653
Joy Joy Joy Рая  чак в снощния епизод се сети, че трябва да се махне от апартамента на Галя.  Joy Joy Joy

Тя докато се сети и вече се отказа. Милата, някой две думи да ѝ каже и вече я е убедил. Овчицата тя....

# 654
  • I Love You 3000
Защо имам усещането , че другата серия Коки най- накрая ще успее в нещо? Мисля , че ще бие тези "батки" на канадска.  Laughing Mr. Green Все пак мускулите им са по изкуствени от неговите дето хич ги няма.

А и да добавя : На Галя двойните стандарти много ме учудват. Не мога да разбера при положение , че Бранко ( най- в началото) нищо съществено не правеше на Рая и нямаше , кой знае какви поводи за ревност , вдигаше такива патартии. А сега с Дани ( с които са имали история и очевидно имат още нещо по между си) , изооообщо не й пука. Че той я успокоява посред нощ, че си остават в апартамента двамата с часове ( а едва ли не откачаше ако Бранко и Рая до магазина идат дори). Дани кара Рая да обещае да остане с тях, настоява, Галя капчица ревност няма. Това му е БИВШАТА - как така се съгласяваш на такова нещо. Не е като Рая да няма съвсем къде да иде. Преспокойно може да се върне в "ХАМБАРА". Те върнаха Стела за по-голямо престъпление, че и още седи след поредното такова. На Рая , кой й пречи там - няма я Сабина, няма я Поля, на Бобката му е управителка , дружка е на Софка , Коко и Митко. Стела може и да не я понася, ама не е тръгнала да й прави мръсно. Теодора е най- нова и изобщо не трябва да я имат под внимание , а и на нея какъв да й е проблема - Марио. Бобито ако Марио пак посегне на Рая, хич няма и да го чака. Ще изтърка пода с него, че и без това отдавна не са го мели ( от последния път с Дани).   Mr. Green

Та Галчето на всичко това мълчи, а вдигаше такива золуми на Бранко. Ами Дани като се пренесе, нали едва ли не се закле , че няма да го пипа?  newsm78ОК може и да го прави за отмъщение - тогава вечееее #2gunfire Не остана един читав в този сериал.  

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 01:25 от Chris_Ch

# 655
Днес видях Симона и Асен с още няколко човека, сигурно от екипа. Седяха в Umbrella (до УНСС), после станаха и отидоха на светофара. Снимаха някаква сцена и ръкомахаха доста Grinning
Колко ли епизода ще е реалитито  newsm12

# 656
  • София
Спаринга с шампиончето... е каква беше тази изцепка, налита да го бие чак, сега пак ще се връща нашия Outta Joint

# 657
  • София

Щеше да е яко да го дадат как се надъхва с тази класика:
https://m.youtube.com/watch?v=nOmE9GmUH9U

Grinning

# 658
Бранко е изпечен коцкар. Нарочно прехвърли своя дял от фирмата на Рая, за да може да му се чувства задължена. Рано или късно пак ще я вкара в леглото си.

# 659
Ей Галя ми е исключително дразнеща  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт