Търся електронна книга - тема 18

• 183 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, търся две книги в ел. вариант със заглавия Мираж и Забрави за децата си на Сохер Кашоги.

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 17:49 от No_ela

# 286
Някой добър човек дали ще качи втората част на "Страшни сънища за продан"?

# 287
Само за информация, ако знаете - новата книга от поредицата Новите видове кога ще излиза у нас, респективно по-нататък да я чакаме и в електронен вариант?

# 288
Само за информация, ако знаете - новата книга от поредицата Новите видове кога ще излиза у нас, респективно по-нататък да я чакаме и в електронен вариант?
Поредицата е фен превод, когато преведат следващата ще я пуснат направо в електронен вид.

# 289
Здравейте! Търся "Gut: The Inside Story of Our Body’s Most Underrated Organ" - Giulia Enders ,на английски език.Благодаря предварително!

# 290
Поредицата е фен превод, когато преведат следващата ще я пуснат направо в електронен вид.
Благодаря! А знае ли се кога се очаква това?

# 291
Здравейте, търся "Дяволът държи свещта" и "Индийската съпруга" на Карин Фосум в електронен вид. Предварително благодаря! Simple Smile

# 292
Здравейте, търся "След теб" и "Последното писмо от любимия" Джоджо Мойс във формат epub

# 293
Здравейте, търся "След теб" и "Последното писмо от любимия" Джоджо Мойс във формат epub

Имам "Последното писмо от любимия", мога ти я изпратя на мейл.

# 294
Здравейте, търся трета част от поредицата "Любов под гибелна звезда" на Джоузефин Анджелини "Богиня. Създателката на светове". Много моля, ако някой я има да ми я прати на ira_bebeto@abv.bg. Много ще съм благодарна. Ужасно е да започнеш някоя интересна поредица и да не можеш да я завършиш Sad

# 295
Здравейте!
Някой има ли ''Реквием'' на Лорън Оливър?
От много време я търся и ще се радвам,ако някой я има и ми я изпрати   Praynig

e-mail: weronika_dikowa@abv.bg

# 296
моля ако някой знае да ми каже къде мога да намеря е-книга на Кристиан Диор - биография на Мари-Франс Пошна

# 297
  • гр.Варна
Здравейте. Търся книгите на Изабела Шопова  На изток - в рая и На запад от Рая.
Моля, ако някой   ги има, да ми ги изпрати на milena_zlateva@abv.bg  bouquet

# 298
Здравейте. Търся книгите на Изабела Шопова  На изток - в рая и На запад от Рая.
Моля, ако някой   ги има, да ми ги изпрати на milena_zlateva@abv.bg  bouquet
   Има ги в: http://www.e-knigi.club/

# 299
Прочетох " Аз преди теб" на Джоджо  Мойс  и сега ми се иска да прочета и продължението "След теб", но я намирам само на руски. Моля ако може някой да публикува линк къде я има.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт