Търся електронна книга - тема 18

• 182 960
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Под кленовите дървета
Здравейте,
търся книгата " А планините ехтяха", автора е Халед Хосейни. Търсих първо във форума, но не успях да я намеря. Моля за съдействие  Simple Smile

Здравей, ако я искаш в epub, напиши къде да я изпратя.
Пратих я ,,,,,,,,,тхт  искаше
Може ли и на мен? Епуб ако имаш😊 miltenova.v@gmail.com

# 391
Здравейте!
Спешно търся "Ръководство за недоспали родители" на Трейси Хог и Мелинда Блау. Тиражът е изчерпан и няма от къде да я купя...
Ако имате и нещо друго, което "работи", ще съм признателна 😊
Мейл: plamenna@gbg.bg

Няма я качена  Peace И аз я търся във всякакъв вариант, обаче ...

# 392
Здравейте!
Търся книгите на Алън Кар "Лесният начин за отслабване" и "Лесният начин да контролираш алкохола".  Praynig Hug

# 393
Здравейте!
Спешно търся "Ръководство за недоспали родители" на Трейси Хог и Мелинда Блау. Тиражът е изчерпан и няма от къде да я купя...
Ако имате и нещо друго, което "работи", ще съм признателна 😊
Мейл: plamenna@gbg.bg

Няма я качена  Peace И аз я търся във всякакъв вариант, обаче ...
на руски
http://aldebaran.ru/author/hogg_treyisi/

# 394
Здравейте, съжалявам, ако въпросът ми не е за тук. От известно време не мога да вляза в сайта data-bg.net, който е даден в началото на темата. Някой знае ли нещо? Дали са го спрели?

# 395
Търся книгата "Любов, медицина и чудеса" на Бърни Сийгъл.

Търся и книги на Карин Фосум /норвежката Агата Кристи/ Wink
"Окото на Ева", "Не поглеждай назад" и др. И една от книгите й да намеря ще се радвам Simple Smile

Ако може в ТХТ или в Word DOC файл bouquet

# 396
Търся книгата "Любов, медицина и чудеса" на Бърни Сийгъл.

Търся и книги на Карин Фосум /норвежката Агата Кристи/ Wink
"Окото на Ева", "Не поглеждай назад" и др. И една от книгите й да намеря ще се радвам Simple Smile

Ако може в ТХТ или в Word DOC файл bouquet
В Zelka има "Не поглеждай назад", ако нямаш регистрация, дай мейл, ще я изтегля и ще ти я изпратя.

# 397
  • world wide
Здравейте.Търся поредицата "Dark Hunter" след 4-та книга на Шерилин Кениън на български и/или английски.Формата е без значение. Благодаря
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 20:11 от dark angel

# 398
  • Плевен
Здравейте, момичета! Търся Добра година на Питър Мейл и всичко друго което е от него.
Предварително много благодаря !  bouquet
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 20:45 от miss kiss

# 399
  • тук и сега
Търся книги на Наталия Кобилкина и Лариса Ренар. Ще съм много благодарна, ако някой се отзове.

# 400
Здравейте.Търся поредицата "Dark Hunter" след 4-та книга на Шерилин Кениън на български и/или английски.Формата е без значение. Благодаря
Скрит текст:

На български до колкото знам, никъде ги няма. издателството спря да ги издава...пратих ти ги на английски...

А, някой да има случайно вече новата част на Саманта Йънг, шестата част, ще съм благодарна да ми я пратите, емайла ми е "detito88@abv.bg

# 401
  • Млечния път
Здравейте!
Търся "Разказът на палача" от Стефан Продев, есета от 1987 г. Търсих, но никъде не ги намирам в нета, без да се иска номер на кредитна карта Simple Smile. Моля, ако някой ги има, да изпрати.
Хубав и успешен ден!

# 402
здравейте, Търся Братството на черния кинжал от 9 книга включително нагоре. много трудно се намират тези дълги поредици.
Скрит текст:
това е пощата ми. Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. наскоро реших да чета поредицата и се страхувам че няма да открия останалите  докато стигна до 8 мата която имам последна. А това  чуство да нямаш следващата книга  и да прекъснеш е ужасно. поздрави и благодаря  предварително. Epub  е формата който е за предпочитане но въпреки това ще се справя със всеки.

# 403
Май  до 13  ги имам в ПДФ, пратих ги ,не помня от къде са изтеглени да  потърся друг формат ,първите две са  обемни, после    явно  отцифровани ,не се вгледах  и не съм още ги чела.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 00:50 от Бор_яна

# 404
  • Под кленовите дървета

Търся ако я има излязла "Момичето от влака" на Паула Хоукинс Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт