Търся електронна книга - тема 18

• 184 680
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.Варна
Здравейте! Търся книгата - Край на мита за добрата майка - Алисън Шейфър.

# 541
Търся книгата на Джоджо Мойс "След теб". Без значение на какъв формат, ще я чета на компютър. mileta@mail.bg
Благодаря предварително!

# 542
  • гр.Варна
Търся книгата на Джоджо Мойс "След теб". Без значение на какъв формат, ще я чета на компютър. mileta@mail.bg
Благодаря предварително!
Изпратих я на пощата.

# 543
  • София
Здравейте, красавици Smile

Тъй като имам проблем с МБ може ли да помоля, ако някой има няколко свободни минутки да ми изпрати по имейл тези книжки. Писах в друга група, но ме препратиха тук   Hug

"Домът на мис Перигрин за чудати деца" - Рансъм Ригс
Жоел Дикер - Истината за случая "Хари Куебърт" и
Мирослав Пенков - "Щъркелите и планината"

Страшно много благодаря!

mihaela.n@abv.bg

# 544
Здравейте, красавици
Не съм красавица, а съм красавец, ама пратих Simple Smile

Някой да има нещо на Анджела Картър - Кървавата шапчица, Адските машини за желания на доктор Хофман...?

# 545
Здравейте!

Някой има ли ''Плясъкът на крилете му'' на Пол Хофман?
Видях,че я има в дата,но не си помня регистрацията и не знам защо,но не ми дава да си направя нова  Rolling Eyes
Много ще се радвам,ако някой ми я изпрати на e-mail: weronika_dikowa@abv.bg   bouquet
Изпратих ти я в epub и pdf.
Може ли да я изпратите и на мен.

# 546
Видях,че след като излезе екектронният формат на последната книга от поредицата „Кросфайър” няколко момичета са писали за да помолят за нея,но не видях линк. Ще съм много благодарна ако някой който се е сдобил с нея я сподели с мен или поне линк от където да я изтегля. Ако някой изяви желание да ми я прати velizara_georgieva@abv.bg Благодаря предварително !

# 547
Момичета,търся на Даниел Стийл-Приятели завинаги-pdf
Някой има ли я?
Да помоля пак!
Ако я има някой! Embarassed

Аз я имам, но като книжно тяло. Не знам дали би искала такава.

# 548
Здравейте! Случайно някой да има "Ловът на пеперудата" от Силвия Кристъл?

# 549
  • world wide
OFF TOPIC
Скрит текст:
не мога да вляза в замунда.нет по принцип влизам през прокси (bgtorrentz.com)и сега влизам,но не иска нищо да ми сваля.Някой да знае нещо????
И за да не е съвсем извън темата търся това https://www.goodreads.com/book/show/12351649-perfection и всичко останало от поредицата без първа част.Благодаря
Скрит текст:

# 550
Привет, търся книгите на Мишел Моран "Последната кралица на Индия" и "Дъщерята на Клеопатра".

# 551
  • Пловдив
Някой да е срещал "Светлина между два океана" на М.Л.Стедман?

# 552
Здравейте!
Търся „Три метра над небето”, Ф. Моча. Форматът няма значение.

# 553
  • София, България
Здравейте, имах преди време един линк за сваляне на книги в Моби формат от Читанка. Индианец съм малко и линка ми се загуби, и сега не мога да тегля от Читанката. Много ще съм ви благодарна, ако някой ми го изпрати пак  Hug

# 554
Мисля, че отдавна го няма. Варианта е да сваляте в тхт от читанка, да разархивирате и така да качвате на Киндъла или да сваляте във който и да е от форматите и да конвертирате с някоя от безбройните безплатни програми като Калибре например.

Общи условия

Активация на акаунт