Търся електронна книга - тема 18

• 183 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте Hug
Много ви моля,ако някой има идея откъде да си сваля книгите на Александра Маринина преведени,да ми пише Peace

# 226
Здравейте Hug
Много ви моля,ако някой има идея откъде да си сваля книгите на Александра Маринина преведени,да ми пише Peace
От Читанка.

# 227
Благодаря,Меган,оттам свалих няколко,но други не можах да намеря Peace

# 228
Благодаря,Меган,оттам свалих няколко,но други не можах да намеря Peace
В Зелката има торент с 36 нейни книги.

# 229
На руски са,но много ти благодаря  Hug

# 230
Търся Duchess of Milan Michael Ennis pdf
slaveia18@abv.bg
Благодаря!

Имаш я!

Аз пък търся Feverborn , Karen Marie Moning
Благодаря много!
Аз търся и The honest courtesan, но не е спешно

# 231
  • Тук у дома с двете ми деца.
След дълго търсене се обръщам за помощ към вас  Hug мили мами. Търся книгата след теб . Някои можели да ме насочи къде мога да си я изтегля? Благодаря ви! Hug

# 232
# 233
търся електронна книга  Възходът на номер девет от Заветите на Питакъс Лор много ще съм благодарна някой да ми я прати на този email mimsons@abv.bg

# 234
Извинявам се ако въпроса ми е глупав, но тя е на английски а аз не че незнам но речника ми е доста беден за да чета, може ли да ме насочите към бг превод

# 235
Извинявам се ако въпроса ми е глупав, но тя е на английски а аз не че незнам но речника ми е доста беден за да чета, може ли да ме насочите към бг превод
Не  съм обърнала внимание  на последната група че е на английски ,другите са на БГ ,но затворени групи и  нямаш явно достъп,дай  мейл  и кажи какъв формат предпочиташ ,ще ти я изпратя

# 236
  • Варна
Здравейте дами... аз имам книгата "След теб" в електронен вариянт
Скрит текст:

Приятно четене на всички Wink

Аз търся на Ане Холт "Мъждене", ако случайно някой я има или има информация от къде мога да я намеря в електронен вариант ще съм изключително благодарна Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 09:14 от ivenceto88

# 237
Момичета ,дали вече някой няма на Силвия Дей  "Обречена на теб"?

Може ли и аз да помоля за тази книга? Предварително благодаря!
natanasova@abv.bg

# 238
Не  съм обърнала внимание  на последната група че е на английски ,другите са на БГ ,но затворени групи и  нямаш явно достъп,дай  мейл  и кажи какъв формат предпочиташ ,ще ти я изпратя
БЛАГОДАРЯ ТИ!
PDF E OK Simple Smile divetani@mail.bg

# 239
Скрит текст:
БЛАГОДАРЯ ТИ!
PDF E OK Simple Smile divetani@mail.bg

Пратих  я

Общи условия

Активация на акаунт