Airbnb?

• 89 967
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
имам нужда от малко помощ...
В общите условия за плащане на сайта са отбелязани като възможности: дебитна карта, кредитна карта и пейпал. Избрах къща, писах си с хоста и сега трябва да платя, но като опция за плащане ми дава само кредитна карта. Защо? Аз имам само дебитна карта. Мога ли да ползвам кредитна карта на приятелка?

# 151
Аз плащам с дебитна карта и нямам никакви проблеми.

# 152
Няма проблем да платите с  кредитната карта на друг човек. Имайте предвид, че ще ви дръпнат цялата сума.

# 153
Просто не ми дава друга опция за плащане освен кредитна карта...
Ще платя с тази на приятелката ми. Благодаря pixi  bouquet

# 154

Ако все пак решиш, пробвай да си въведеш дебитната карта - аз нямам никаки проблеми с нея, важното е да има наличност по картата. На много места пишат само кредитна, но приемат и дебитни.

# 155
  • Варна

Ако все пак решиш, пробвай да си въведеш дебитната карта - аз нямам никаки проблеми с нея, важното е да има наличност по картата. На много места пишат само кредитна, но приемат и дебитни.
И аз си помислих същото - да пробваш да въведеш твоята дебитна.

# 156
Опитах аз Simple Smile Но ми изписа, че има проблем с картата, да се обърна към банката издател Simple Smile /Пари има достатъчно/
Благодаря за отделеното време, момичета  Hug

# 157
  • sofia
Момичета,моля за код за отстъпка
Благодаряяя,ще се реванширам

# 158
  • София
Ако искаш покана пиши ми ще ти пратя. Други кодове има ли?

# 159
Само да се отчета, че направих плащането с кредитната карта на приятелката ми без проблем. Домакинът потвърди резервацията и се надявам всичко да е наред за морската ни ваканция Simple Smile
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха със съвети  Hug

# 160
Здравейте, листнах апартамент в AirBnb и имам възможност да изпратя линк с 50 лева травел кредит подарък. Ако някой желае да се възползва, да пише на лични.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 11:13 от Емстерс

# 161
Много полезна тема. Ако някой иска да му шерна травъл кредит -50 лв., да ми пише на лични.

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 00:33 от VAVA

# 162
Много ме дразни, че не пишат в кой хотел е апартамента, който отдават. Голяма конспирация. Щели да кажат след плащането newsm78 Писна ми по решетките на терасите и цвета на фасадата да се ориентирам, що за хора. Бе, пишете точно и ясно, къде, колко, как. Написали 30 лв, като чекнеш датите - 130 лв изненадка newsm78 Ми, ненормално го развалиха и този сайт. Има и точни домакини, за тях нищо не казвам. Писал човекът 81 лв, като го пуснеш, все си е 81. Таксата почистване е ясна - 50 лв, почистват преди, и след теб. Таксата обслужване обаче си нараства прогресивно с дните. За седмица 55лв, за две - 105 лв, за три 165 лв.какво получаваш насреща newsm78 Питам, включва ли смяна на спално бельо и кърпи за баня newsm78, или 20 дни ще спим в едни newsm78, имало стиральная машина, голем смех newsm78. Да си носим и чаршафите ли стана с тия рускини мамаши newsm78. За какво е такса обслужване newsm78, да се перем сами ли newsm78

# 163
  • Варна
Зравейте, предстои ми за първи път да ползвам сайта. Има един апартамент , който отговаря на изискванията ми и дори имам оферта от хоста , но се колебая защото за този хост няма никакви отзиви, само един в качеството му на гост. Това до колко е смущаващо и притеснително според вас ? 

# 164
Здравейте! Харесах апартамент, писах на хоста, уговорихме се, пратих рекуест с данните на картата и имена и емайл адреси на всички гости и статуса на плащането беше awaiting payment. След няколко часа видях, че плащането не е минало и ако до 20 часа не го довърша ще се отмени. И отново ме връща да въвеждам данните, вече няколко пъти въвеждах всичко  наново , но не се получава.. имате ли представа къде оже да е проблем, аз бъркам нещо вероятно ..

Общи условия

Активация на акаунт