Аз съм момче на 17 и искам да попитам за приятелката ми, която е на почти 16, правим го от 3 месеца ВИНАГИ със предпазни средства и два пъти презерватива се скъса (гледах да не свършвам в нея, но все пак решихем да вземем ескапел), но взе Ескапел и двата пъти, може би се притеснявам излишно, но не съм безотговорен като другите момчета и да не ми дреме за приятелката. Преди 1 месец се скъса презерватвива пи ескапел и сега цикъла и закъснява с почти ден 1 ден (още не е дошъл, трябва да и доиде на 30-ти - 31-ви днес е 31-ви) дали това е симптом, иначе относно другите симптоми няма нито един като (главоболие, отпадналост, умора, болезнени гърди, гадене и т.н.). Четох, че от ескапел може да закъснява цикъла или от стреса, защото тя много се уплаши като се е скълал, нищо, че взехме предпазни мерки. Притеснявам се за нея най-вече, защото се стресира доста. (Бих Ви помолил да не ми критикувате, направил съм всичко възможно за предпазване от бременноста, всичко го приемах/м отговорно).
Аз лично не мисля, че има шанс да е забременяла, но всичко се случва. Ако може и вашето мнение по въпроса?