Плетем красоти за топлите дни .. тема 95

• 108 537
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug Hug Hug

# 631
  • в здрача
Прекрасна пелена е станала.
Ще и правиш ли някакво "обрамчване" в края?

# 632
Чудя се какъв цвят да е. И дали ще успея да намеря нещо подобно като прежда, защото от тази не остана нищо.

# 633
Здравейте..и аз съм в клуба на плетачките...мнооого ми е приятно Simple Smile
Направо се влюбих...използваш ли схема или е по твой модел

# 634
  • в здрача
Чудя се какъв цвят да е. И дали ще успея да намеря нещо подобно като прежда, защото от тази не остана нищо.
Има и вариант на готови дантелени ленти. В магазина до нас ги продават на метър и не са особено скъпи - между лев и два метъра. Аз на пелената сложих такава. Много се чудих с каква дантелка да я обрамча, хем да е красиво, хем да е мекичко, хем да няма дупки през които да мине малко пръстче и да се омотае, хем да подхожда на момченце ... и накрая реших да е с такава лента. Носех пелената с мен и сравнявах как ще стои. За щастие беше във време когато нямаше други клиенти, така че избирах и се чудех на воля.

# 635
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте..и аз съм в клуба на плетачките...мнооого ми е приятно Simple Smile
Направо се влюбих...използваш ли схема или е по твой модел

Занимавам се от твърде скоро, за да сътворя нещо свое, все още съм по патерни и видеа  Blush

# 636
  • в здрача
От скоро или не, куклите не са лесна работа. И не толкова изработката, формата, тя се докарва ако трябва и с доста проби и грешки. Лицата на куклите обаче - ето това е истинско майсторство, а без красиво лице куклата не е хубава, а твоите аха и ще ни проговорят. Продължавай, не се отказвай. Сигурна съм, че ще видим прекрасни твои неща и съвсем скоро ще измисляш лични твои красоти.

# 637
  • Пловдив
Да се похваля със завършения и вече постелен килим. Може да е нескромно, но много съм доволна от резултата.  Embarassed

# 638
чудничък  Hug

а детето и котката разбраха ли се чий е?  Blush

# 639
  • Пловдив
Май котарака надделява ....  Grinning

# 640
С кефче да се мачкат и търкалят на килимчето  Mr. Green

И да ти оставят време за ново занимание  Hug

# 641
  • в здрача
Чудесен е килима. И цветовото съчетание е перфектно!

# 642
  • в здрача
Последните две туники успях да ги снимам. Жилетките чакат фотосесия, а аз вече започнах блузка към една пола, която също още не е готова, но поне е на последна фаза - чака си колана, но тя се шие. За да стане комплект за последния учебен ден реших да и направя лятна блузка с ирладска дантела. Имам разни остатъци от различни прежди, направих елементите - цветя и листенца и сега започнах да сглобявам. Нали е детско върви бързо
Скрит текст:
миналата година започнах една рокля за мен в стил ирландска дантела, но до момента съм изплела от едно-единствено кълбо елементи, остават ми още 7 кълбета  Embarassed

Скрит текст:

Скрит текст:

# 643
много са свежи  Hug

а коланчетата за тях ли са?
контрастни?

Blush Blush много любопитна гарга съм  Blush

# 644
  • Пловдив
Много сладки туники, Tsv ! Покажи и елементите от ирландската дантела. Побъркала съм се по нея, ама много ми е сложно още... само се любувам на чуждите красоти.
Аз сега ходих до магазина за прежди и се сдобих с кълбета за една лятна чанта. Ако се справя ще се хваля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт