Плетем красоти за топлите дни .. тема 95

• 108 288
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • София
С допълнителен конец е т.н. машинно започване на плетивото/ластика.
Да не би да имаш него предвид?
Точно това се оказа. Намерих руско клипче. Благодаря Hug
ще споделиш ли, че ми стана интересно Blush
знам за ажурения двоен ластик и за обикновения двоен, за който писах по-горе, за машинен сега чувам  Hug
Заповядай - https://www.youtube.com/watch?v=BClOfVSQJBA

# 466
С допълнителен конец е т.н. машинно започване на плетивото/ластика.
Да не би да имаш него предвид?
Точно това се оказа. Намерих руско клипче. Благодаря Hug
ще споделиш ли, че ми стана интересно Blush
знам за ажурения двоен ластик и за обикновения двоен, за който писах по-горе, за машинен сега чувам  Hug
Заповядай - https://www.youtube.com/watch?v=BClOfVSQJBA
Мда, точно това е. Аз много харесвам този вид започване. Най-лесно става, когато допълнителния конец е в контрастен цвят.

# 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug Благодаря за линка Hug

хваля се  Blush

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 08:13 от st. Dobri

# 468
само аз се хваля  Blush

# 469
  • в здрача
Хвали се, прекрасни са станали шаловете и шапките. И красиви цветове си подбрала.

# 470
 Blush купих всякакви прежди, със и без ламе, дюс и меланж с идеята да има избор и да подаря на колежките и учителките на детето за 8 март.Blush

Blush
Скрит текст:
демоде ли са такива шалове?
не нося шалове и нямам идея как ще се приемат  Blush

# 471
  • в здрача
Аз не следя модните тенденции особено откакто излязоха на мода шапките тип клюн /онези с дълга , дълга продълговата част
Скрит текст:
толкова ми приличат на сопол, че не мога да ги гледам, но въпрос на вкус
Преди година или две тези шалове бяха последен писък на модата, но и тази година дантелите са на мода, така че би трябвало още да са актуални.

И аз да се похваля с новата туника на голямата, прясна, прясна, тъкмо изсъхна и я облече, а аз я издебнах с фотоапарата тъкмо преди да излезе

# 472
  • В полите на Пирин планина
Много е красива туниката, Tsv Heart Eyes

# 473
на хубав модел всичко е хубаво  Hug

# 474
снощната "реколта"  Blush резедав от пухкавите и първи опит с лентите  Blush

# 475
Аз най-сетне успях да захвана нещо. Вдъхнових се от одеялцето, което показвахте по-напред и от това клипче https://www.youtube.com/watch?v=Or8kn2hQOUs&t=321s
Видях същата прежда в магазина на цена 5.80, тъкмо ми я опаковаха и се заговорихме с продавачката и тя ми каза, че за размери 100х120 щяли да ми отидат 5бр.  Laughing отказах се набързо и купих Yarnart elite. Тънка е, но става горе-долу 

# 476
  • в здрача
Туниката, която показах е Ян Арт елит, отидоха ми за нея 300 гр, а бях взела 500, но едната кука наплита повече, а и туниката е чиста, без никакви украси и плетеници. За пелената 100/100 ми отидоха почти 600 гр, ама и плетката е по-плътна.
Давай смело и ще сътвориш чудна красота.

Как е на допир шалчето от лентата? Такова не съм правила, а имам 2 кълбета. Досега го слагах като украса на полички. За моя изненада е издръжливо, все пак пола, но и 4 те госпожици, които ги носиха не успяха да скъсат или разнищят тази част на полата. Аз останах приятно изненадана.

# 477
Скрит текст:
Туниката, която показах е Ян Арт елит, отидоха ми за нея 300 гр, а бях взела 500, но едната кука наплита повече, а и туниката е чиста, без никакви украси и плетеници. За пелената 100/100 ми отидоха почти 600 гр, ама и плетката е по-плътна.
Давай смело и ще сътвориш чудна красота.
Как е на допир шалчето от лентата? Такова не съм правила, а имам 2 кълбета. Досега го слагах като украса на полички. За моя изненада е издръжливо, все пак пола, но и 4 те госпожици, които ги носиха не успяха да скъсат или разнищят тази част на полата. Аз останах приятно изненадана.

много мекичко и много нежно.  Peace
ламето, което ме притесняваше, стои много деликатно
не знам колко ще трябва за едно шалче, аз купих по две кълбенца, според указанията в сайта

на сайта пишеше, че трябват две кълбета по 50 грама за бежовия меланж и резедата, но те се оказаха по 100 грама и ще има по две шалчета   Crazy

# 478
От тази прежда и 1кг да отиде, няма да е толкова страшно Simple Smile Реално цветът е доста по-блед и пастелен и аз мисля, че ще стане красиво Simple Smile  Преждата от клипчето я водят "юмурджак", намерих по-евтина подобна в aliexpress, може би ще поръчам от там за следващ проект.
st. Dobri, и аз не знам модерни ли са, но пък са толкова ефектни, че на кой му пука. Дано зарадваш новите им притежателки  Crazy

# 479
От тази прежда и 1кг да отиде, няма да е толкова страшно Simple Smile Реално цветът е доста по-блед и пастелен и аз мисля, че ще стане красиво Simple Smile  Преждата от клипчето я водят "юмурджак", намерих по-евтина подобна в aliexpress, може би ще поръчам от там за следващ проект.
st. Dobri, и аз не знам модерни ли са, но пък са толкова ефектни, че на кой му пука. Дано зарадваш новите им притежателки  Crazy

две от колежките вече започнаха да избират, та съм по-спокойна  Hug

Blush Blush аз купувах от УК на разпродажби, на лотове, на старо... всякак, с идеята да имам много цветове на по-поносима цена, а се оказа, че било достатъчно да следя прИмоциите  Blush
не ми плащат да ги хваля  Blush но ако искаш, преди да поръчаш пак провери тези  Peace

аз се заглеждам в това за одеалце за неродена мома  Blush

ТСВ, можеш ли да покажеш поличка с лентата?  Blush
имам си малка племенничка да я изненадам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт