Плетем красоти за топлите дни .. тема 95

• 108 299
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Благодаря, flambe , благодаря.

# 586
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всички шалове са изплетени  Blush в шкафа намерих едно мохерче, останало незнайно от какво и направих и това  Blush

май ще е по-добре да снимам утре на дневна светлина  Blush

# 587
  • Бургас
И така се вижда , че е хубаво !

# 588
  • София
...намерих едно мохерче, останало незнайно от какво и направих и това
Много ми харесва. Как си направила "дупката"?

# 589
изплетох първо едната страна, после другата и ги съединих отгоре.
ширината е 20 бримки, плетени на ластик, дупката е две по 10 с права плетка  Peace

тази измислица показвала ли съм?  Blush
пак от "остатки росскоша"  Blush

# 590
  • Пловдив
st. Dobri , много са готини шалчетата.
Момичета, имам нужда от чуждо мнение - слагам две снимки на наплетените до сега парчета за моя вълнен килим . Моля дайте мнение дразни ли тъмно оранжевия цвят в цялата "шарения" , че ако дразни да плета нови преди да съм почнала да съединявам и наплитам. Иначе ще стане много трудна смяната....  Blush

# 591
  Blush аз обичам да ми е шаренко  Blush

# 592
  • Бургас
На мен ми харесва, нищо не ме дразни. Кафяво, бежово, оранжево...ОК.

# 593
  • София
На мен ми е ок - не ми е шарено, а свежо.
Действай смело  Hug

# 594
  • Пловдив
Благодаря, момичета! И аз обичем да ми е шаренко, ама друго си е да го погледнат и чужди очи...
Продължавам смело да шаря  Hug

# 595
И на мен ми харесва! Чудесен е!

# 596
  • Пловдив
Момичета, гледах го два дни този килим и накрая все пак реших, че дразни оранжевото - така, че варианта остава само с жълто - по "благородно" ми изглежда някак си:

А от оранжевите, за да не разплитам изтренирах съединяването на парчетата и се получи килимче - стъпка, което синчето веднага приватизира да стои пред неговото легло. И сега борбата е голяма между него и котака на кого е килима  Laughing

Какво ще кажете - такова съединяване добре ли стои или за големия да мисля други варианти?

# 597
Момичета, гледах го два дни този килим и накрая все пак реших, че дразни оранжевото - така, че варианта остава само с жълто - по "благородно" ми изглежда някак си:

А от оранжевите, за да не разплитам изтренирах съединяването на парчетата и се получи килимче - стъпка, което синчето веднага приватизира да стои пред неговото легло. И сега борбата е голяма между него и котака на кого е килима  Laughing

Какво ще кажете - такова съединяване добре ли стои или за големия да мисля други варианти?

Joy сладури. можеш да разделиш готовите кръгчета още веднъж и ще има стъпка за всеки  Mr. Green

съединяването ми харесва  Hug

# 598
  • Бургас
Добри и двете са идеални, продължавай с още килимчета

# 599
Здравейте, записвам се при вас. От скоро започнах да плета на една кука и това са творенията ми.
http://prikachi.com/images.php?images/298/9060298P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/299/9060299y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/300/9060300e.jpg

Общи условия

Активация на акаунт