Секънд идишън ша прай Кукундрела, чи да ва лъжи тя е примрела! - 74

• 37 847
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • загубено
Мацки, аз  само си вися на балкона и ви чета. Правите ми деня! Благодаря ви за най-хубавата тема във форума и продължавайте все така! Прекрасни сте и помагате много с шегите и невероятното ви чувство за хумор! Бъдете здрави!
Благодар ви!
Толкоз от мен!

П.п. Чуме, благододаря ти, че ме включи в стихчето  bouquet. Може да ме махнете, щото няма да ви пиша в темата, ще продължавам да си ви чета еври дей!

Що сал на терасата,иля да си лафим  Hug

Пъпи остай чиляка не ти ли купи чантата?

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 106
Нинж, нудъли ли ми приготвяш?

Аха, виш ко шти пударъ дън си уцапаш брадътъ Mr. Green

# 107
  • Once there was a Hushpuppy...
Мацки, аз  само си вися на балкона и ви чета. Правите ми деня! Благодаря ви за най-хубавата тема във форума и продължавайте все така! Прекрасни сте и помагате много с шегите и невероятното ви чувство за хумор! Бъдете здрави!
Благодар ви!
Толкоз от мен!

П.п. Чуме, благододаря ти, че ме включи в стихчето  bouquet. Може да ме махнете, щото няма да ви пиша в темата, ще продължавам да си ви чета еври дей!

Що сал на терасата,иля да си лафим  Hug

Пъпи остай чиляка не ти ли купи чантата?

Неркоо, мамина златна, ноу си убава нескаа грейш, то рокли, то веждаци кат гайтани hahaha
Купих си идин парцал за секи ден, розов, текстилна, памучна hahaha hahaha Да мое и да пазарувам ф нея Laughing Мъ ошти ша ода да пазаря, тос мол ми зима акъла Crazy Crazy Crazy
Шси търся ини балерини,е не баш ут мола, знам ут къде, мъ ноу парЕ риве ми са Rolling Eyes
Дебна малку да ги намалят и тичам с двеста!

Съгласна с Нера!
Хеленче що ни пишиш бре, давай смелу Hug
Яз саму патим куя си, па ти ни кАжи и са разпулагай Peace

# 108
  • загубено

Нере, ноу добър избор на рокля днес. hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Чай че загубих обувките към нея.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ЗАета съм ф моментът.

Ама моа ти кажа "здрастиииии".

# 109
  • София
Кат фключих писиту и видох на Демата мустака и резко ми са вдигна насруениету, ама кат видох чи съм на 8-ма страница и резко ми са влоши .... smile3516

Пак е убава темата  bouquet, ама шъ е кратка...до 2-3 дена и край...

# 110
Ели, туй ти ли гу написа   Thinking

съгласнъ съм с теби Peace

п.п.  Mr. Green

# 111
  • загубено
Пъпи,
Скрит текст:
не бях ходила по магазини не знам от кога.
Миналата седмица бръмчах,и останах изумена от цени.
Има обувки по 10Е балерини.
Говоря за всеки ден,не за марка.
Тия от както ги изпра кризата се очовечиха откъм цени.
МАрковите 50Е някъде,но аз за парка и тичане след малката не ща скъпи.
Да ми пълни обувките за 100 пари с пясък.
Зара 20-25Е,преди се непипаха.
ХМ има и по евтини.

Чумо здрасти и на теб .

Кат фключих писиту и видох на Демата мустака и резко ми са вдигна насруениету, ама кат видох чи съм на 8-ма страница и резко ми са влоши .... smile3516

Пак е убава темата  bouquet, ама шъ е кратка...до 2-3 дена и край...

Ели пии ина водъ ш пуснем друга.

# 112
Имам ню месидж Heart Eyes

как знаят, че това чакам!

Нерко

Скрит текст:
Знам ги в Зара и ХМ, ама не търся такива. Иначе за пясъка си права и аз не обичам да ходя с много скъпи по такива места....Вашата Зара как е от към цени. Нашата ми идва малко скъпа, за това, което предлага. На пример едно Манго/да са живи и здрави, че се завърнаха в БГ, че бях много разстроена преди години от напускането им на нашия пазар/ имат една идея по-поносими цени на сезонните дрехи и чанти. Но, пак ги чакам,, ако е за нещо по-така....да намалят цените.
Тука има хубави магазина за обувки, има една верига Пунто, там са предимно италиански

https://www.facebook.com/Punto-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0 … 17929650/?fref=ts

ПРи тях винаги има много хубави модели и като дойде на намаление са страхотни попаденията!
Само дето не знам дали ми се чака.... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 10:37 от Hushpuppy

# 113
  • загубено
Имам ню месидж Heart Eyes

как знаят, че това чакам!

И аз кат теб.

# 114
  • София
Ели, туй ти ли гу написа   Thinking

съгласнъ съм с теби Peace

п.п.  Mr. Green

Mr. Green Ми аз бре Нинже, мерси зъ пудкрепътъ  Hug Наздрави!
Ей мъ ..сипала съм си и шъ сглобявъм гардероп  Thinking hahaha hahaha

Нерко
....вудътъ я използвъм саму в твърду агрегатну състуяние...кат лед димек  Naughty

# 115
Кат фключих писиту и видох на Демата мустака и резко ми са вдигна насруениету, ама кат видох чи съм на 8-ма страница и резко ми са влоши ...

Споко Ели ЯлА да се пофръцкаме малко за празника  Hug Hug Hug
http://giphy.com/gifs/xThuWfguR3MPtLRBVS/html5

# 116

Нерко[/b]....вудътъ я използвъм саму в твърду агрегатну състуяние...кат лед димек  Naughty

Охх, мъ Еликсуууу Joy Joy Joy
Га ша са видим да пиим бири на некуя кръчма кукндрелити?

# 117
  • София

Споко Ели ЯлА да се пофръцкаме малко за празника  Hug Hug Hug
http://giphy.com/gifs/xThuWfguR3MPtLRBVS/html5

ОО, Бобке трудну идваш, ама идваш  Hug hahaha hahaha

Нимоа са вида как шсъ фръцкаме, не съ отваря, ама нали виде, чи имам гардероп дъ правя  Naughty Joy

Хъше, ади в прунеделника, ку си свободна...у некой Мол , кой друг иска  Simple Smile

# 118

Хъше, ади в прунеделника, ку си свободна...у некой Мол , кой друг иска  Simple Smile

Еликсу, как гу измисли тос пундрелник Crazy Ас съм учиничка до обед, посли шъ гледам кат тиле hahaha
Дай фторник нещту, да казват и другити.
Цеца шъ я влача ще не ще hahaha

# 119
  • Оптимист по принуда
Ш алооу, саму чирвен натпис чита ут удеви - Фниманее, дукату приглеждахти тази тема и унее исписъха свита  Shocked

Дъ ни сте си мазали киткити с люта чушка, чи сти кат бесни, бе?  Joy Joy Joy

Първу - снощи одих да чита у диспансера - малиии, умрях ут смях с ини клипчита, чак на мм ги пуказвъх, тъ съ хилихми пусрЯт нущити  Joy Joy Joy Joy

Фтору  -Хилена, Хилена, дите на дивата пустиня, амур, Хилена, защо тъй стуиш на чардака, ша настиниш, посли тряа Цеца та растрива, пъ зима скъпу /щи упасе тиминугити  hahaha/. Ай слизай и туряй ина баница  Hug

Трету - ОнзеЙ, дъ съ ти живи и здрави дЯцата. И Сиганската бан'ца е бан'ца, тъй чи са бруи  bowuu

Читвърту - Хъше, ай лов ю вери мач, уай ар ю рийдинг соу слоули анд рънинг афтър байсикъл ол дей?  hahaha

Цецу, ни ти виждъм кЪ ма пумириса  newsm78

И сигаа, тряа са върна да вида кой как мъй пуздравил, тъ да върна жестЯ  Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт