Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Вдън горите тилилейски
Не само ти  Sad. Тъкмо си мислех, че съм намерила клиниката и точно преди старта изведнъж заваляха негативни мнения.

# 556
  • София
Мои коментари бяха изтрити 2 пъти, за какво говорим.
Някой има интерес Димитрова и клиника Вита да бъдат издигнати в култ- смях.
И те грешат, а и работят понякога на настроения. И още нещо цените  на Вита не отговарят нито на качеството, нито на базата! !!
Да, два са. Причината е

Fortuna_85, модератор е изтрил Ваш пост с объркани незатворени тагове, които не допускат да се разбере кой е авторът на цитата, до къде е цитатът, кои са Вашите думи и кои на цитирания потребител. Цензура няма. Просто модераторите не е редно да гадаят какво сте искала да кажете. За това проверявайте постовете си чрез "предварителен преглед" преди да ги публикувате или след публикуване ги преглеждайте, за да имате възможност да ги редактирате, ако има неясни цитати в тях.

# 557
Здравейте,
Фортуна, напълно разбирам как се чувстваш. От всичките ми неуспешни опити изводът е, че не трябва да се предоверявам на лекарите. Горе главата, и на нашата улица рано или късно ще изгрее слънце!
А на теб, како Снежанке, успех!

# 558
Raia37, благодаря за подкрепата и милите думи ! Винаги ще ми останат в главата думите, които дядо ми (Бог да го прости) все ми казваше: "Уважение всекиму, доверие никому". След случилото се с мен често се сещам за съвета от дядо ми. Simple Smile
Borislavka_32,  форумът е за споделяне, а не за остро отношение и критики. Моля, да се спазва добрият тон, и да се проявява разбиране към чувствата на другите. Все пак това е преди всичко място за обмен на информация, и на който не му харесва написаното просто може да не го чете.
Поздрави ! Simple Smile

# 559
Raia 37,Fortuna_85 нормално е хората на които е помогнала Димитрова разкажат своите истории и да са доволни,но неразбирам защо са толкова негативно настроени и неприемат,че има и жени,които са излъгани ,подведени и били опитни зайчета с подвижни касички!Не се напрягайте излишно,това е просто форум,който е създаден да споделяме!А на момичетата,които се колебаят за клиниката ще им дам съвет!Изисквайте от докторите си всяка информация,която ви касае,всеки документ на когото пише вашето име и задавайте всичките си въпроси.Дори и при най-малкото съмнение,веднага потърсете второ мнение!Не се оставяйте да станете жертва!Никой от тях няма да ви върне надеждите,разбитата психика и спокойствието!Не се предоверявайте!Късмет ви желая и дано сме ви помогнали поне мъничко с положителните и отрицателните резултати да направите правилният избор!Късме!

# 560
Raia37, благодаря за подкрепата и милите думи ! Винаги ще ми останат в главата думите, които дядо ми (Бог да го прости) все ми казваше: "Уважение всекиму, доверие никому". След случилото се с мен често се сещам за съвета от дядо ми. Simple Smile
Borislavka_32,  форумът е за споделяне, а не за остро отношение и критики. Моля, да се спазва добрият тон, и да се проявява разбиране към чувствата на другите. Все пак това е преди всичко място за обмен на информация, и на който не му харесва написаното просто може да не го чете.
Поздрави ! Simple Smile
Да,за споделяне и не мисля,че тонът ми е остър или съм обидила някой с нещо.Моето лично мнение е,че нещата не стоят както ги описвате Вие е Gerra.Това си е вашата версия на нещата,но все пак не можем да чуем версията нито на д-р Димитрова,нито на ембриоложката, та всеки сам да вземе решение къде и как да се лекува.Аз ще кажа,че за мен тя е супер специалист и много добър човек. Това е моето мнение.Пожелавам късмет и дано скоро постигнете съкровената си мечта да имате дете.

# 561
Borislavka_32 ,искате да кажете,че ние всички си измисляме?!?Само едно ще ви кажа -на никой непожелавам моето страдание и няма да тръгна да се обяднявам тук във форума!Мисля,че всеки човек преценява по какъв начин да си търси правата!Аз бях първата,която изказа негативно мнение за тъй благата д-р Димитрова и "най-добрата ембриоложка"!И ако мога да предпазя някое момиче от тези Материалистки да не бъде съсипано като мен,бих написала навсякъде мнението си!Само аз си знам през какво минавам до този момент и какво ми коства!Мисля,че в този живот всеки рано или късно получава това,което заслужава!И никога не бих си позволила да се кълна в децата си,заради една "ембриоложка"!Спестявам много информация,която ще кажа където трябва и пред когото трябва!

# 562
Borislavka_32, целта ми съвсем не е да сея раздор в темата, напротив- искам всичко да се казва както е ! Според теб, какво се очаква да правя: очна ставка м/у теб, мен, Димитрова и ембриоложката ли ? Тогава ще звуча ли по- убедително в думите си !? А и нека не забравяме тънкият момент с документа за съгласие, който всяка от нас подписва преди процедура ... Замисляла ли си се някога, че това е доста удобно извинение за всяка неочаквана и необмислена ситуация от страна на лекуващият те лекар ... Струва си да се замисли човек !
Пак ще се повторя- стоя си зад думите, който иска да вярва, който не иска- негова воля. Само нещо последно: не пожелавам на никой да преживее това, което на мен ми се наложи. Но аз съм човек, който се учи от грешките си, и това, което не ме убива, само ме прави по- силна !
Късмет, момичета.  Peace

# 563
  • София
Да, всеки има право на мнение. Аз имах перфектна стимулация, през цялото време на която работех и оплодени абсолютно всички зрели яйцеклетки, общо 8 на брой, които извадиха. Получих подробна информация по време на процедурата от д-р Димитрова и ми дадоха снимки на ембрионите преди избора. Бременна съм в 4ти месец и имам и 2 замразени бластоциста. За другите се подписахме двамата със съпруга ми да бъдат унищожени, поради недотам доброто им качество. В момента се следя и при друг лекар единствено, защото д-р Димитрова не може да ми издава болнични при необходимост. Пред кабинета й е пълно с благодарни бременни момичета. Искрено съжалявам за всичко, което сте преживели и неуспеха ви. Просто исках да окуража и други бъдещи пациентки, защото считам че така ще имат своя шанс за успех. Д-р Димитрова е довела доста семейни истории до щастлив финал.
На мен това ми е трета клиника и съм чувала какви ли не невероятни диагнози, които са ме напрягали психически, вкл. че съм с изчерпан яйчников резерв, което е много далеч от истината, както се оказа. Тук бях спокойна, а това е много важно.
Искрено пожелавам на разочарованите потребителки да открият клиника, в която да се чувстват спокойни.

# 564
kate_hecate ,благодаря ви за разбирането и за това,че уважихте и нашето мнение!Надявам се лично аз след толкова страдания да съм открила правилният доктор и най-вече ембриолог!Много щастие ви желая!

# 565
Borislavka_32 ,искате да кажете,че ние всички си измисляме?!?Само едно ще ви кажа -на никой непожелавам моето страдание и няма да тръгна да се обяднявам тук във форума!Мисля,че всеки човек преценява по какъв начин да си търси правата!Аз бях първата,която изказа негативно мнение за тъй благата д-р Димитрова и "най-добрата ембриоложка"!И ако мога да предпазя някое момиче от тези Материалистки да не бъде съсипано като мен,бих написала навсякъде мнението си!Само аз си знам през какво минавам до този момент и какво ми коства!Мисля,че в този живот всеки рано или късно получава това,което заслужава!И никога не бих си позволила да се кълна в децата си,заради една "ембриоложка"!Спестявам много информация,която ще кажа където трябва и пред когото трябва!

Не казвам,че някой си измисля,а просто,че тук представяте нещата от вашата гледна точка. Успех в новата клиника и дано там ви се постигне мечтата. За д-р Димитрова всичко мога да кажа,но не и че е материалистка.Виж за друга клиника мога да кажа,че гледат жените като подвижни касички.

# 566
Gerra, и аз ти пожелавам да си си намерила този път правилния лекар и ембриолог в другата клиника. Не ти пожелавам пак да ти се случи това да ги харесаш и да се оставиш да ти допълнят медицинските ти познания и след това да те хлъзнат да ти вземат парите и отново да не си бременна и да останеш излъгана....  Та пак да ти се налага да пишеш ... , обвиняваш  и класифицираш...  Дано този път ти е успешно. Мисля че достатъчно са те лъгали и са си правили експерименти с теб.  Не бъди толкова доверчива. Ще очакваме с голямо нетърпение резултата ти, пък тогава да решим и ние какво да правим. Точно както ти искаш - ти първа и всички ние след теб. Хубаво е да имаме такива убедителни и войнствени лидери, знаещи повече от някакъв си там ембриолог и инвитро специалист. Желая ти успех както ти на нас!

# 567
Borislavka_32, целта ми съвсем не е да сея раздор в темата, напротив- искам всичко да се казва както е ! Според теб, какво се очаква да правя: очна ставка м/у теб, мен, Димитрова и ембриоложката ли ? Тогава ще звуча ли по- убедително в думите си !? А и нека не забравяме тънкият момент с документа за съгласие, който всяка от нас подписва преди процедура ... Замисляла ли си се някога, че това е доста удобно извинение за всяка неочаквана и необмислена ситуация от страна на лекуващият те лекар ... Струва си да се замисли човек !
Пак ще се повторя- стоя си зад думите, който иска да вярва, който не иска- негова воля. Само нещо последно: не пожелавам на никой да преживее това, което на мен ми се наложи. Но аз съм човек, който се учи от грешките си, и това, което не ме убива, само ме прави по- силна !
Късмет, момичета.  Peace
Подкрепям те напълно за документите които се подписват предварително -едно перфектно застраховане.

# 568
Късмет, момичета.  Peace
Подкрепям те напълно за документите които се подписват предварително -едно перфектно застраховане.

Да,и не само за инвитро процедурите се подписват тези документи.Като отидете да ви правят операция или да раждате също се подписват същите информирани съгласия.

# 569
  • Пазарджик
Информирано съгласие се подписва навсякъде. Също и при операции и доста от манипулациите. Подписвала съм такова поне в 5-6 различни болници в различни градове за това не смятам че това е практика само в тази болница.

Общи условия

Активация на акаунт