Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
След това, което се случи с нас, аз също смятам, че зад успеха и гърба на Димитрова в Токуда стоеше много добрата техника и екип от ембриолози, обучаван извън България. Всичко това липсва във Вита. Мисля и че тя самата също го знае твърде добре, иначе нямаше да й е толкова болно, че я махат от там. Тя беше убедена в нашия успешен изход от ситуацията от първи път, обяснявайки ни за екипа, ембриолозите и всичко с нашия случай. Беше толкова уверена и категорична... Уви, и тя не можеше да си обясни след това защо дори до трансфер не се стигна!
Бяха добър екип в Токуда, жалко, че не се разбраха, но и във Вита ще спечелят парички, не се притеснявайте ☺☺☺
Работете здраво сега и им дайте този шанс!
Екипът ембриолози в Токуда е бил само на специализация в чужбина,както и докторите разбира се.Главният ембриолог го доведе д-р Димитрова от клиниката на Владимиров,както и още една акушерка.

# 616
  • София
И това всичкото ни го каза,за да се кълне в децата си,че ембриоложката във Вита била най-добра!За клиниката на Владимиров ни каза,че там ембриоложката била с малко опит и неставала и тя!

ако цитираното наистина е казано, това е грозна и долна лъжа, която представлява умишлена заблуда на пациент. много се надявам, че не е казала такова нещо...

ембриоложката "с малко опит" на Владимиров е с 20 години стаж и лично е обучавала както ембриоложката в Токуда, така и ембриоложката във Вита. и двете бяха стажантки в клиниката на Владимиров, както и самата Димитрова почна да се учи на инвитро при него.

# 617
И това всичкото ни го каза,за да се кълне в децата си,че ембриоложката във Вита била най-добра!За клиниката на Владимиров ни каза,че там ембриоложката била с малко опит и неставала и тя!

ако цитираното наистина е казано, това е грозна и долна лъжа, която представлява умишлена заблуда на пациент. много се надявам, че не е казала такова нещо...

ембриоложката "с малко опит" на Владимиров е с 20 години стаж и лично е обучавала както ембриоложката в Токуда, така и ембриоложката във Вита. и двете бяха стажантки в клиниката на Владимиров, както и самата Димитрова почна да се учи на инвитро при него.
Предполагам говорите за Десислава Тачева.

# 618

Деси, както и Димитрова имат и доста специализация  в Австрия да не забравяме.....това също се знае...

# 619
  • При вещиците
Браво! Бъдете здрави и щастливи! Heart Eyes
Благодаря ти!
Фортуна, и аз се опитвах да кажа за истината за мен и как бях употребена, но накрая аз се ядосвах, годините минаваха и здравето ми се влошаваше. Затова хвърляй всичко зад гърба и действай само по ПЛАН БЕБЕ. Повярвай ми, не си струват тези тъпи ядове.

# 620
Цитат
Фортуна, и аз се опитвах да кажа за истината за мен и как бях употребена, но накрая аз се ядосвах, годините минаваха и здравето ми се влошаваше. Затова хвърляй всичко зад гърба и действай само по ПЛАН БЕБЕ. Повярвай ми, не си струват тези тъпи ядове.
Благодаря от сърце за разбирането и подкрепата, Итела ! Обещала съм на себе си- повече на никой лекар няма да се превърна в "морско свинче", с експериментите в/у мен се приключи ! Сега ще се боря още повече, за сбъдване на своята мечта ! Успех на всички като мен, които продължават борбата !  Praynig

# 621

Деси, както и Димитрова имат и доста специализация  в Австрия да не забравяме.....това също се знае...
Момичета непознавам нито ембриоложката в Токуда,нито във Владимиров!Казвам това,което чуха ушите ни с моят мъж!Бяхме меко казано потресени!Тя в децата си се кълна,пък за чужди хора няма да не се изкаже!Просто бяхме доста ядосани и съжалявам,че не се сетих да записвам обясненията и!Разбрах,че не само пред нас е говорила същите неща!И как сега да повярвам,че в моят случай не прикрива грешките на тъй "Великата ембриоложка" от Вита?!?Дано не са ми подменили снимката на яйцеклетката- за да ви покажа че там няма нито следа от игла,нито вкаран сперматозоид!Съжалявам,ако съм яобидила неволно някой специалист-просто исках да споделя поредния абсурд,казан от д-р Димитрова!

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 22:53 от Gerra

# 622

Деси, както и Димитрова имат и доста специализация  в Австрия да не забравяме.....това също се знае...
Момичета непознавам нито ембриоложката в Токуда,нито във Владимиров!Казвам това,което чуха ушите ни с моят мъж!Бяхме меко казано потресени!Тя в децата си се кълна,пък за чужди хора няма да не се изкаже!Просто бяхме доста ядосани и съжалявам,че не се сетих да записвам обясненията и!Разбрах,че не само пред нас е говорила същите неща!И как сега да повярвам,че в моят случай не прикрива грешките на тъй "Великата ембриоложка" от Вита?!?Дано не са ми подменили снимката на яйцеклетката- за да ви покажа че там няма нито следа от игла,нито вкаран сперматозоид!Съжалявам,ако съм яобидила неволно някой специалист-просто исках да споделя поредния абсурд,казан от д-р Димитрова!
Ти можеш ли да докажеш всички тези неща,които пишеш?

# 623
Казал - рекъл, чул и т.н. Тук се обърна на селска вечеринка. Аз също съм била пациентка на д-р Явор Владимиров още от времето, когато д-р Димитрова и Деси работеха в неговата клиника. Не съм правила опит при него, но пълния пакет от изследвания ми ги назначи той. При д-р Владимиров поставихме началото на сбъдването на мечтата си. В първия ден на откриването на ВИЦ отидохме от любипитство да видим новата клиника, да вземем второ мнение от проф. Щромер. Консултацията беше и с д-р Димитрова и с професора. След като разгледаха всички документи и изследвания, които носехме, двамата дори изказаха адмирации към д-р Владимиров, че е назначил абсолютно всички необходими изследвания(имунологични, генетични, вирусолигични и т.н.) и манипулации, за да стигне до заключението "неизяснен стерилитет". През следващите две години във ВИЦ никога не съм чула д-р Димитрова или някой друг от екипа да обсъжда клиниката или д-р Явор Владимиров.

# 624

Ти можеш ли да докажеш всички тези неща,които пишеш?
Как по точно искаш да ти го докажа??? Нямам за цел тук да пиша някакви думи ей така,щото си нямам работа!Просто бях определена от някой форумки,като такава дето си е измислила собствената история или съм поставено лице на някой д-р или ембриолог!Казах ви,бяхме аз и мъжа ми вътре в кабинета с Димитрова!Ако бях се сетила да запиша всичките глупости,с които се опита да ни доказва,че ембриоложката във Вита е перфектна щях да ги пусна в по-голяма инстанция,а дори и на вас!Но получих съобщения,че думите не са казвани само пред нас,а и пред друга двойка!Вече тя,ако прецени да сподели....

# 625
Тук преди няколко месеца се сипеха само суперлативи за Д-р Димитрова. Не си мислете, че тези които пишем сега го правим ей така, заради спорта. Просто нещата са се натрупвали. Сега когато има недоволни и се развали сладката тема скочихте. Ами това е форум за споделяне, има доволни и недоволни. Някои вече имат заплата като защитници на Д-р Димитрова. Може да има голяма успеваемост, несъмнено тя има опит и знае какво прави, но явно напливът е голям и откакто се премести във Вита има нов екип, работи с друга база ....
Моя опит е от Вита. При мен се започна най-силната стимулация. Моите показатели са влошени. Но понеже съм на 500 км. от София пропуснахме преглед на 5-ти ден от цикъл, 4-ти от стимулация, може да бъркам дните, но това е първия преглед след първата инжекция. Беше събота, казах че мога да отида, прегледа е важен, но ми се каза че нямало нужда. Е после нещата не се развиха, както предполагаше Докторката. Чувствам се претупана. Това ми беше първи опит, Докторката го знаеше. Вече месеци се боря с подутия корем, а и парите дадени за силната стимулация с резултат 0 не са малко.
Всеки иска индивидуален подход и отношение. Някой ще каже о това е нищо, тая какво се оплаква. Да но за мен е много, сега показателите ми са още по зле и времето не работи за мен. Така че, за отделната двойка всяко недоглеждане е загуба на доверие, връщане назад.
Когато отиваме за първи опит, естествено нямаме опит в тази сфера, отиваме с болката си,  доверяваме се на лекарите, нали те знаят всичко. Да ама не. Колко пари трябва да се дадат, за да ти се обърне сериозно внимание и така наречения късмет да проработи и за теб. / А и доста двойки се самофинансират/.
Желая на бременните хубави, спокойни дни и успешен финал, а за нас останалите много търпение и сполука!  bouquet  bouquet  bouquet

# 626
Цитат
Тук преди няколко месеца се сипеха само суперлативи за Д-р Димитрова. Не си мислете, че тези които пишем сега го правим ей така, заради спорта. Просто нещата са се натрупвали. Сега когато има недоволни и се развали сладката тема скочихте. Ами това е форум за споделяне, има доволни и недоволни. Някои вече имат заплата като защитници на Д-р Димитрова. Може да има голяма успеваемост, несъмнено тя има опит и знае какво прави, но явно напливът е голям и откакто се премести във Вита има нов екип, работи с друга база ....
Моя опит е от Вита. При мен се започна най-силната стимулация. Моите показатели са влошени. Но понеже съм на 500 км. от София пропуснахме преглед на 5-ти ден от цикъл, 4-ти от стимулация, може да бъркам дните, но това е първия преглед след първата инжекция. Беше събота, казах че мога да отида, прегледа е важен, но ми се каза че нямало нужда. Е после нещата не се развиха, както предполагаше Докторката. Чувствам се претупана. Това ми беше първи опит, Докторката го знаеше. Вече месеци се боря с подутия корем, а и парите дадени за силната стимулация с резултат 0 не са малко.
Всеки иска индивидуален подход и отношение. Някой ще каже о това е нищо, тая какво се оплаква. Да но за мен е много, сега показателите ми са още по зле и времето не работи за мен. Така че, за отделната двойка всяко недоглеждане е загуба на доверие, връщане назад.
Когато отиваме за първи опит, естествено нямаме опит в тази сфера, отиваме с болката си,  доверяваме се на лекарите, нали те знаят всичко. Да ама не. Колко пари трябва да се дадат, за да ти се обърне сериозно внимание и така наречения късмет да проработи и за теб. / А и доста двойки се самофинансират/.
Желая на бременните хубави, спокойни дни и успешен финал, а за нас останалите много търпение и сполука!  bouquet  bouquet  bouquet
kiki_7, мнение като твоето, моето , на Gerra, на Suny74 не са добре дошли в този форум ! Ние сме сред провалите на Димитрова, за които на никой не му се слуша ..., но да се чуди човек "колко ли пари ни дават", за да я нападаме така !? Всяка от нас опита да разкаже за случилото се с нея, и вместо разбиране и подкрепа, получи единствено нападки и обвинения ... Питам се и друго: как след като ние нямаме право да даваме квалификации за определен лекар, как те са толкова сигурни в неговата преценка на 100%, и дали, ако бяха на наше място пак само суперлативи щяха да пишат по адрес на същият лекар ?
Аз повече никой, и в нищо няма да убеждавам, моята история си я знаем аз, Димитрова и Бог- много добре. За информация: моята съвест е чиста и спя доста спокойно, защото никой умишлено не съм подвела и после злоупотребила с него, но вижте за Димитрова силно се съмнявам ..., а в последно време се убеждавам все повече в правотата си !

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 11:33 от Fortuna_85

# 627
kiki_7, как ще пропускате прегледи по време на стимулация??? Мен ме е яд като те чета направо.

И аз съм на 500 км от София, но още от първата ми процедура бях закована в София на 1-ви или 2-ри ден от МЦ (бях още при Щерев тогава). Няма такива филми като дистанционни инвитро процедури. Вие осъзнавате ли, че тези всички боклуци, които си бием като инжекции са или хормони секретирани от генно-модифицирани яйчници на плъхове, които са обработени/потопени на всичкото от горе и с някакви антибиотици (към които човек може да даде алергия), или са хормони (менопаузалните хормони), които се извличат от урина на жени в менопауза.

Значи аз ще си бия тези боклуци в ..., ама няма да ме следят. За главата се хващам направо.

# 628
  • над кукувичето гнездо
Извинявам се, че се намесвам. Не искам да съм груба и се надявам да не прозвучи така.

Фортуна, не разбирам в какво се опитвате да убедите останалите, вие и другите недоволни пациенти? Или искате разбиране и подкрепа, (каквито всъщност получихте, макар не от всички)?
Доволните пациенти винаги ще са доволни, а недоволните, ще твърдят, че лекарят не е добър. Така е за всеки лекар. Перфектни и безгрешни няма. За съжаление, някой "тегли късата клечка" и обира негативите, заедно с всички здравословни и финансови последствия. Но не може да искате от тези, които са сполучили да оценят вашето състояние.
Споделихте как се е случило при вас, за да знаят всички, които се интересуват за бъдещи процедури, че не всичко е цветя, рози и кюфтета. Другите споделят за две черти и тупкащи сърчица и трудно могат да влязат във вашите обувки.  Heart Eyes

Като цяло, аз също съм на мнение, че екипът като екип има значение. Не искам да оправдавам действия или бездействия на екипа, но не мисля, че може да очаквате от някой лекар, да каже, че екипът му не струва, защото този лекар работи там. Всеки ден. С тези хора. Никой не си избира колегите. В началото всички се радвахме, че новата клиника на д-р Димитрова не е от конвейрните. Смятам, че трябва време на екипът да се сработи добре. Смятам, че няма как да има 100 % успеваемост. Смятам, че не е по силата на лекаря да промени начина на работа на ембриолога. Факт е, че всеки се доверява, защото това е пътят към успеха, и когато довериято не е оправдано, следват големи разочарования и болка. Добрата успеваемост се постига с времето. За половин година няма как статистиката да е достоверна. Искрено се надявам нещата да се получават добре. Много ми се иска всеки от вас на най-малка цена да се сдобие с неизмерното щастие.

Носете надеждата в себе си, отърсете се до колкото е възможно от негативните последствия и продължете напред.
 bouquet

# 629
Уча се от грешките си и си плащам за това
Преди години имаше лична драма в нашето семейство от лекарска грешка и си казах, по-добре да не попадам в ръцете им отново, не исках да чуя за болници и лекари....Пък то как се обърнаха нещата.

Дано всички намерим правилния път как  и накъде да продължим, докато има надежда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт