Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 713
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Sekhmet,  благодаря.

# 556
  • Варна
Моля, дайте снимка как изглежда този прах Ариел и отпред.Това същият нов Ариел ли е, който толкова хвалихте в темата и някои хора писаха, че няма смисъл от немски или друг вносен прах вече ? Че запасите ми са на привършване вече, и трябва да купувам.Пусто спортуване, голямо пране пада.

# 557
  • Варна
Новият ариел наистина пере

Немските ми бяха на финала и с кеф си употребих една кутия,защото цените на Борн са ми убийствени.100лв. за кутия прах струваща 12-15€ няма да дам посмъртно.
  Не остава по чекмеджето/за мен това е показател,че е читав/. Кой знае колко мръсни дрехи нямам като изключим някое и друго петно,но тях ги третирам предварително за всеки случай.

# 558
  • Варна
Новият ариел наистина пере

Немските ми бяха на финала и с кеф си употребих една кутия,защото цените на Борн са ми убийствени.100лв. за кутия прах струваща 12-15€ няма да дам посмъртно.
  Не остава по чекмеджето/за мен това е показател,че е читав/. Кой знае колко мръсни дрехи нямам като изключим някое и друго петно,но тях ги третирам предварително за всеки случай.
Здравей! Би ли казала откъде го купи ариела?

# 559
  • Варна
 От кварталния супер Май маркет е  Laughing. Даже и в момента е на промоция тая кутийка мисля 9.49лв. или нещо такова. Вътре има мерителна чашка доста по-мъничка от стандартните.

# 560
Вчера бях в DM, за да си взема прах от техния за цветно, да го пробвам. Но намерих две различни на вид опаковки за цветно, като на едната пишеше ново в DM,  а надписа на български беше един и същ. Питах продавачката каква е разликата, но тя не знаеше. Някой може ли да ми каже, само опаковката ли е сменена или са пуснали нов прах за цветно.

# 561
Опаковката е сменена, прахът вътре е същият. Вземи си от тази опаковка

защото е новата и съответно е по-пресен.

# 562
Да точно този взех, защото под него имаше надпис НОВО Laughing

# 563
  • в огледалото на живота
Каква е разликата между двата вида прах  My Forest освен,че са за бяло пране?

Не визирам обозначения грамаж за пране  Wink

# 564
  • София
Първият е универсален, вторият е за бяло.

# 565
  • оттам, откъдето започва България
Ако се решила да купуваш другата седмица е на промоция: https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_48fc1f5312cac8

# 566
  • Варна
Май неправилно съм разбрал...няма ли по-големи опаковки от новия Ариел...? Останах с впечатлението, че го продават в Кауфланд, или предимно в ДМ ? Аз съм от Варна.

# 567
  • София
Продават го навсякъде този Ариел, това е официалния внос. По-голям от 40 (+10) пранета не знам има ли, не купувам големи опаковки и не съм гледала.

# 568
  • в огледалото на живота
Първият е универсален, вторият е за бяло.
Фактически и двата стават за бяло.
Интересува ме кой от двата варианта е по-добър.

дидка,благодаря за предложението  Hug

# 569
  • София
~Dev~ - е да де, но първия става и за цветно, ако ще го ползваш само за бяло, по принцип бих предпочела, този който е за бяло(независимо от марката), но аз по принцип не харесвам май форест и със сигурност не бих си купила никога повече, никакъв техен продукт (само веднъж съм взимала за цветно прах и беше достатъчно, че да ме откаже за винаги).

Общи условия

Активация на акаунт