Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 698
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Ариел прах за бяло в кутия за 50 пранета, ето този

Скрит текст:
не намерих картинка за бяло

ок ли е? Интересува ме единствено качество на изпиране.

Скрит текст:
В брошурата на Пикадили е 15 лв

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 09:49 от Nara

# 616
Много добър е откъм изпиране, и цената му е изгодна. Вземай смело. За бяло са няколко варианта-с планините-маунтинг спринг, и с едно цвете-той е с Ленор. Лично на мен този със синьото цвете ми е любим - много ароматен, не ползвам омекотител към него-няма нужда просто.

# 617
teta75, благодаря! bouquet

# 618
за нищо  Grinning

# 619
MimiiiMaria, течните перилни препарати е добре да се слагат в мерителната чашка и директно при дрехите. На първа страница на темата всичко е обяснено подробно. Peace

Аз за петна съм много доволна от Спот-а на Перилис. Почти няма петно, което да ми се е опънало.  Laughing
Благодаря:)

# 620
  • София
Тук или в другата тема коментирахте препарати за основно почистване на перални? Купихме втора ръка и сега трябва да се измият.
Heitmann 3v1, но в БГ намирали се?
https://entkalker.heitmann-haushalt.de/produkte/maschinen-entkalker/

# 621
Този Heitmann 3in1 го взимам от Пикадили. Не винаги го има, за това следя, когато го пуснат си взимам.  Чистила съм пералнята с него и с препарата на ДМ, по-доволна съм от  Heitmann.

И аз се сдобих с въпросния Ариел 50 пранета, за мен това е най-добрият прах.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 10:47 от V_345

# 622
В Кауфланд другата седмица Персил-прах и гел, за 60 пранета, на изгодна цена около 14 лв.

# 623
  • в огледалото на живота
В Кауфланд другата седмица Персил-прах и гел, за 60 пранета, на изгодна цена около 14 лв.
В комплект ли?

# 624
  • Варна
В комплект ли?

НЕ! Или прах или течен!

# 625
  • София
Този Heitmann 3in1 го взимам от Пикадили. Не винаги го има, за това следя, когато го пуснат си взимам.  Чистила съм пералнята с него и с препарата на ДМ, по-доволна съм от  Heitmann.

И аз се сдобих с въпросния Ариел 50 пранета, за мен това е най-добрият прах.
Колко струва? В Германия го намерих за под 3Е.(ще ми трябват за 3-4перални)
 В тези магазини за прахове - внос дали го имат?

Търся си и спрей за дезинфекция, почистване и мухъл.

Явно ще мина на прах - поне за бялото - кое е най-доброто в момента?

# 626
В комплект ли?

Една голяма опаковка е...на 13.99лв. Експерт или Колор. 4.2кг/4.38л=60 пранета. Приписвам ти от брошурата Peace

Прах или гел трябваше да напиша, не "и"..

# 627
Колко струва? В Германия го намерих за под 3Е.(ще ми трябват за 3-4перални)
 В тези магазини за прахове - внос дали го имат?

Търся си и спрей за дезинфекция, почистване и мухъл.

Явно ще мина на прах - поне за бялото - кое е най-доброто в момента?
4-5 лв. Не мога да кажа дали го има в магазините за внос на прахове, купувала съм само омекотител Сано от такъв магазин. Прахове, омекотители и препарат за почистване купувам от големите вериги, т.е. нормалния внос за България.  Пера с Ариел прах за бяло и цветно и съм доволна. Но нямам дете, съответно няма и упорити петна, които да третирам от храна, трева, кал и т.н., така че относно праха за бяло, може би някоя мама може да даде по-добра оценка. Много хвалят Омо за бяло, може би ще го пробвам, след като свърша Ариела.

# 628
  • София
Цената на Персила е страхотна. Жалко, че го недолюбвам тоя Персил Колор, при мен изобщо не изпираше елементарни лекета.

Вчера направо се изумих как Омо (от старото) с добавката на Ариел за супербяло (отдавна престаряла) изпра от бяла рокля на диването огромни петна от ягоди и манджа, постояла така доста, че тия дни пране беше последното, с което имах сила да се занимавам, щото същото това диване ни зарази с баща й с варицела (която уж и двамата сме карали като деца) и берем душа  Sick Sick Sick  Та от лекетата няма никаква следа, а роклето буквално го бях отписала, като го видях...

# 629
  • София
Мен ми е съмнително как праха е и за бяло и цветно?! Имам такъв на Омо (прах) и Ариел (гел). Нямат ли Ариел само за бяло?

Общи условия

Активация на акаунт