Остра болка в гърба между плешките

• 7 748
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, от снощи изпитвам остра болка в гърба между лопатките. Болката е остра и се съмнявам да не би да имам прищипан нерв. Ако някой от вас е имал подобни проблеми, моля да сподели какво е вземал за подтискане на болката. Хексалгина помага малко, ибупрофена също, но болката макар и притъпена си остава. То е ясно, че в понеделника ще се ходи при джипито, но трябва някак да изкарам до тогава.

# 1
Здравейте.Понеделник бях приведена ..като се изправих...не мога да си поема въздух..силни болки в ребрата и в гърба под лопатките..постоянни болки..на другия ден ходих на лекар..а той ми изпука някакъв кокал..поех си въздух вече дълбоко.Но болката си стои..отзад ..и при привеждане ме свива една линиа отпред под гърдите...мръдна малко пак същото.Страшна работа.Пия дексофен и невробекс..парацетамакс от време на време.облекчават.

# 2
Невробекс и магнезий вземай дотогава.

# 3
Ще пробвам с невробекс, пък да видим какво ще стане...  Cry

# 4
ако те боли много ,само НЕВРОБЕК-СА едва ли ще помогне.Трябва и друго.

# 5
# 6
По-лекичко с назначенията!
Отивай при личния лекар и помоли за физиотерапия. Не те съветвам да посещаваш междувременно чакръчии, масажисти, рехабилитатори и подобни.

# 7
Внимавай с тия лекарства, да не си пробиеш дупка в стомаха. Повече почивка, след време и физиотерапия. Разтегнал си някой лигамент и/или има мускулен спазъм. Има трениращи- ходят си и си живеят с такива болки. Дай си време, ще мине, междуребрените мускули нещо са направили.

# 8
  • Бургас
Много добре действа ФЛАМЕКСИН саше , по едно на ден и МИЛГАМА / много по-добре е от невробекса/. Това от личен опит, а в понеделник - на лекар.

# 9
Диклака изобщо не помага. С невробекса болката отшумява за известно време и като цяло се притъпява. Днес нямам болки и се надявам и довечера да нямам ooooh!. В понеделник отивам на личния лекар.

# 10
Майка ми има същия проблем, страшно я боли гърба и ребрата, никакви болкоуспокояващи не помагат.
Преди 10-ина дни й оперираха 2 прешлена, че били счупени, но продължава да я боли много Sad(( И докторите вече нямат обяснение. Тя лежа в неврохирургията.
Вече не знам на какъв лекар да я заведа. Някой ако има идея моля да сподели...

Общи условия

Активация на акаунт