♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 374
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Този който играе Дениз ще е временно режисьор на АШК-а докато Йош излезне от болницата явно.

# 136
Привет  Hug

Mr. Green Crazy

една питанка от мен Wink
в кой друг турски сериал сте гледали артиста , който играе Исо( в Ашка)?

а и да благодаря на Лавето Hug за новата тема bouquet

# 137
Добър ден и от мен! Благодаря за линка с превода на руски на 40 епизод.
Не познавам Мерич като сценарист, но явно при нея нищо не е просто така, зад всеки детайл има скрита подсказка. Както казват руснаците, просто така даже котките не мяукат. Красив епизод, невероятни Баръш и Елчин, нищо не може да се каже. Невероятно добра игра на актьорите!
Какво да коментираме първо и кое последно не знам. Дефне игра невероятно, предаде цялата гама от чувства, дожаля ми за момичето, колкото и да ме е яд на нея понякога. Отчаяна, объркана, сама, изнудвана и употребена от всички. Смазана под тежестта на интригата на Неро, употребена и захвърлена като парцал, и безумно влюбена в палача си. Може би пророчески ще са думите и, че само Йомер я задържа да не избяга, но когато той научи истината ще стане страшно. Защо реши да стигне до края с него е може би нейният начин да изживее връзката докрай, защото всичко ще свърши, когато той научи истината. Дефне е уморена да бяга, да лъже и да страда, затова е прав Исо, че решението е в нея.
Корай пророка, в тази серия направи нещо странно-махна рекламата с Дефо и каза нещо, което очакваме-старото си отива и на негово място идва новото. Новия живот без лъжи, без интриги и без намеса на други хора. Начисто. Обаче, дали това новото няма да е гадната Фикрет??? Не се ли втелясаха твърде много с този симург? Ако Садри не беше донесъл кутията, Йомер изобщо нямаше да види тази забравена емблема. Какво съдбовно търси Гало и какво ще промени това, че тя ще каже коя е на Йомер?! Всичко ще и е простено, ще е привилегирована, ще я обикне??? Какво ще промени ако Йомер знае коя е? Или тя разиграва някаква нейна игра от началото, защото тя ту искаше да работи с него, ту не искаше, хем не го харесваше, хем се върти и лигите и текат като го види! Дори и да не каже за Дефне, то другото ще каже-ами да казва и да гледа какво ще се случи.
Дядото и бабата не ги възприемам, не искам да ги коментирам.
Суде и Денис вече открито играят заедно. Денис иска главата на Ясо и Шери, не знам защо иска и Дефне-явно за да нарани Йомер. А Суде и този път не разбра, че Денис ще играе неговата си игра и не му пука за нея. Ясо разбра каква е Суде и вече не и пука, просто иска да е със Синан, а Суде открито им обяви война. Да видим кой кого ще унищожи накрая.

# 138
  • Русе
Boyner са верига магазини за дизайнерски дрехи и аксесоари , не е списание.
http://www.boyner.com.tr/
Мдааа, не само на дизайнерски, всякакви...  Wink

Привет  Hug

Mr. Green Crazy

една питанка от мен Wink
в кой друг турски сериал сте гледали артиста , който играе Исо( в Ашка)?

а и да благодаря на Лавето Hug за новата тема bouquet
Хи хи, колажите са суперски  Crazy

Иначе актьора на Исо, игра в "Karadayı"  и то доста гадна роля- на прокурор, от втори сезон нататък май...

# 139
  • Пловдив
Кучето на единия колаж е Мюдюр ( началник) , любимецът на Баръш.
Не вярвам Деврим да режисира, имат достатъчно голям екип от асистент режисьори и тн.

# 140
На мен ми се изчака чакалото за този сюрприз  Whistling...и като гледам какво снимат УЖАС Галооо #2gunfire..сигурно Гало се е влюбила  в Йо от пръв поглед,и го е търсила след това... Както и той каза, че я е търсил... И бла,бла ще гледаме отвратителна серия в петък. Защо и отдадоха такова голямо значение на Гало незнам?!!

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 18:24 от deniz75

# 141
В момента по STAR tv повтарят епизода на "Любов под наем" ...... може би изненадата ,която чакаме ще я дадат в края му ......

Айре  Hug много готини  колажи .

Зад кадър

Епизода свърши . Чакането продължава .....

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 19:03 от лава

# 142
  • София
Понеже отдавна не съм влизала в темата, не знам дали вече сте дискутирали "Kardesim Benim". Изгледах го миналата седмица, а бях обещала да разкажа като го гледам, та веднага цъфвам. Flutter Flutter
 Hug Hug Hug

# 143
Ако започнат с драмата и феникса и неизживяната любов на Гало от преди век и половина това ще им е края значи. Май някъде видяx снимки от мястото където му даде феникса. Харесвам я Фикрет, но вече драматичният и поглед и насълзени очи ми идват в повече.
Дафина ще признае ама догодина в този сезон не ми се вярва, мисля,че отново ще избяга, ще се скрие и след време ще се появи, но кой знае дано Мерич да е решила друго иначе язак за хубавите и кадърни актиори ooooh! Изненадата ще дойде с динозаврите явно  #Cussing out Поредния трик за да задържат вниманието на драгия зрител май, но дали ще им се получава и до кога ще я карат така Whistling Whistling Whistling

# 144
  • Пловдив
Ей ви го сюрприза :
‪#‎KiralıkAşk‬’tan SÜRPRİZ var! 40. bölümün FİNAL sahnesi internete ÖZEL yayınıyla sizlerle
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/video-galeri/sayfa/1/i … mun-final-sahnesi

# 145

Гало  до сега не ме дразнеше, но този влажен поглед и жален вид пред Йомер ми иде в повече, гледа като телна крава пред сено...И какво я бърка, какви чувства имат другите, гледай си Пардона там, приказвай му за страстите и скритите си желания и си пий виното, стига вече от хора, които държат сметка на другите, а не виждат себе си

# 146
втори сезон заради Гало и феникса? ужас!!!

# 147
Ей ви го сюрприза :
‪#‎KiralıkAşk‬’tan SÜRPRİZ var! 40. bölümün FİNAL sahnesi internete ÖZEL yayınıyla sizlerle
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/video-galeri/sayfa/1/i … mun-final-sahnesi

Гор   bouquet bouquet bouquet аферим сана   Heart Eyes

# 148
Ей ви го сюрприза :
Какъв финал браво бе Гори   bouquet Hug bouquet

# 149
  • Пловдив
Сега всички може спят спокойно - кекс вар  Mr. Green
След тоя сюрприз, очаквам интервю с Гюспа в магазин за булчински рокли  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт