♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Някой гледа ли Статуса? Rolling Eyes

Хаштагът е #AdıAşk / #Име: Любов

# 526
Нежи, аз съм на линия.

Епизода си върви лежерен без особени " сътресения", докато не се появят двете харпии Медиха и Елиф, добре се поосвежи с маркуча hahaha

Хаштага май трябваше да бъде " и насън и наяве"

# 527
  • Varna
И аз го гледам-приятна серия, забавна.

# 528
 wavey тук съм Hug Hug Hug Hug

# 529
В контакта се е бъгнал нета на дамата която превежда Crossing Arms

Сега ще гледаме или весели или  срещи от по близък план между Джан и Аиш.....и май епизода ще свърши с караницата пак заради онези двете....и мое мнение ,но настоящата г-жа Текин младша скоро ще кандиса, ще разбере след дъъълго време ,че хич не е желана в сърцето на мъжа си, ако въобще е била там напоследък Mr. Green

# 530
Име: Любов........Трудна: Любов !!! Naughty

# 531
На Меди""а  "анЪм ще ѝ трябва тексим за този алъш вериш Joy Joy

# 532
Меди""а накрая си намери мястото ,супер призвание ...ще ги изтрови  Joy Joy Joy Joy

# 533
  • Враца
 hahaha hahaha
Джан и Айш са големи сладури  hahaha

В контакта се е бъгнал нета на дамата която превежда Crossing Arms

Сега ще гледаме или весели или  срещи от по близък план между Джан и Аиш.....и май епизода ще свърши с караницата пак заради онези двете....и мое мнение ,но настоящата г-жа Текин младша скоро ще кандиса, ще разбере след дъъълго време ,че хич не е желана в сърцето на мъжа си, ако въобще е била там напоследък Mr. Green

Пак има превод във VK

# 534
Офф Елиф може ли да не звъни за щяло и нещяло на Мурат ooooh!

# 535
Книгата на Айш е със заглавие "Adı aşk" Laughing  Ей ни го хаштага Laughing

Жалко, че Айш ще се обърка и ще помисли, че Джан е поканил Медиха и Елиф Twisted Evil  А всъщност истината е друга ooooh!

# 536
Елифа и МедихатУ ми иде да ги пратя на Марс, че да мирясат най после а онзи мазник Мурат да върви на Луната, то бива злоба ,но аман вече...

# 537
Абе навик им стана на някои жени да хващат за ръка чужди мъже Twisted Evil  Снощи Гало и Йомер, сега Елиф и Джан ooooh!  Аман! Naughty

След като Айш каза на Джан, че не го обича и да си отива, той май й отговори: "Добре, утре напускам квартала" ooooh!

# 538
Истината винаги е била друга ,но си пати Айшегюл ,няма покой от тези тъпоъгълни "аристократки" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 539
Аиш все бяга, Джан тича и търси, мисля, че си получи урока и си взе изпита на всички нива и на редовна и на поправителна сесия.... сега ми се струва, че Аиш ще бъде тази, която ще търси и как не се разбраха нито веднъж....

Елиф на какво се надява?
Мурат на какво се надява?
Толкова и объркаха живота на Аиш, а нейната вина каква е, че просто си позволи в един момент да се влюби в неподходящия човек и пътя до неговия мозък и сърце бе доста дълъг, докато разбере какво има, но уви късно....

Вчера Ашка, днес Статуса, аман бе....

Общи условия

Активация на акаунт