♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Дано ни пуснат фрагман Praynig  но едва ли ooooh!

Толкова да са сладки Heart Eyes

# 541
Елифа и МедихатУ ми иде да ги пратя на Марс, че да мирясат най после а онзи мазник Мурат да върви на Луната, то бива злоба ,но аман вече...

Ще се наложи да водим преговори със СЦ  Joy Joy Joy

# 542
Нежи,сладки, но онези безхаберните само им вгорчават живота... да имам майчиното чувство на Медиха и любовта на Елиф

Софи, аз съм готова за преговори bash

# 543
Нежи,сладки, но онези безхаберните само им вгорчават живота... да имам майчиното чувство на Медиха и любовта на Елиф

Софи, аз съм готова за преговори bash

........и аз bash bash bash

# 544
Славе, пази Боже от такава майка като Медиха ooooh!  А с "любима" като Елиф врагове не ти трябват Twisted Evil
Завалията Джан Whistling  Прецакаха го яко ooooh!

# 545
Нежи, да се надяваме че е прецакан до следващия епизод ooooh!

Фраг едва ли Crossing Arms

# 546
За епизода 3+
Не познах че Елфа ще се предлага на Мурат, но пък го търси за водопроводчик Joy което моментално прави едни асоциации за по-късен час Joy Joy Иначе си и каза къде живее Айш. Много го забиха тоя образ неговия.
Серен пак изнесе епизода. Джанчо, късно е либе за китка. Как да ти вярва Айш, че този път си на нейна страна, а не на русата кучка. Общо взето слаб епизод, сънища и лудата Медиха на пазар и в кухнята.

# 547
Няма фрагман Crossing Arms  Сефте щото ooooh! 
Не ми харесва как върви действието Naughty  Въпреки това ще си продължа да следя сериала заради Серен Heart Eyes

И аз съм готова да преговаряме със сценаристите #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лека нощ Hug

# 548
На мен ли така ми се стори, но Памир май бе с подпухнали очи / сцената когато съобщаваше адреса на Елифата/

И защо Джан все още е женен за онази?
Струва ми се или ми се иска  деде да се намеси по сериозно този път, като ги прати онези двете с ракета на някоя планета с три  маймуни, че да има кого да си разиграват...

Отдавна съм на мнение , че сериала си е вече пътник, поне да го финализират, че въртят все едно и също...какво да искам от турско дизи пък аз....

Нежи и аз основно упорствам заради Серен и онзи несгънат метър Берк

# 549
# 550

Набрах им и на тези в сериала, вече е време за реала

Лека

# 551
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=P11XnC-4euU

Рейтингът

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 10:40 от vania_e

# 552
Привет, момичета! Hug Hug Hug

Излезе преводът на 41 епизод на "Любов под наем" от  рускините!

https://my.mail.ru/mail/julia.sharifovam/video/_myvideo/28.html

Хубав ден ви пожелавам! bouquet

# 553
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=w_-ArynBCrA

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 14:11 от vania_e

# 554
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гледам 40-ти еп. на Ашка... Дотук 66 минути глупости - Кориш и глупостите му, Нихан и глупостите й, целият дебилен персонал на Пасионис, бабата на Дефне, дядото на Йомер, някакви плиткоумни и безинтересни интриги на Суде и Дениз... Колко неща ще трябва да изтърпя, докато стигна до прословутата романтична сцена. newsm78 С изключение на Исо и Синан& Ясемин с някои забележки, всички други са ми ужасно омръзнали и досадни вече. А тъпите диалози на Дерия и Кориш и инфантилните им отношения са върхът на всичката простотия. Какво изтърпявам заради Дефне и Йомер, не е истина...И май ще се откажа. И Дефне се държи глуповато и объркано и тя ме дразни, макар че нея я обичам.

Общи условия

Активация на акаунт