♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 66 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алексче   Hug Heart Eyes и на мен ми се иска все повече хубави моменти да има между Дафа и Йо  Praynig
ама не ми се вярва Йо лесно да прости  Naughty
да, всеки заслужава да е щастлив - и Дефа заслужава, какво хубаво е видяла  Crossing Arms
............Но, това е Дефне,  импулсивна, но всеотдайна , обожаваща го , истинска! Heart Eyes

Дефне наистина обожава Йомер  Naughty

# 706
Благодаря за превода, момичета!  newsm51 newsm51 newsm51

Искам Йомер да докаже на Дефне,че я обича и държи на нея.
newsm10
И на мен. И много ми се иска да я  разбере защо го е лъгала , обстоятелствата и причините за това, както и жестоката драма, която преживява разкъсвана между любовта си към него, от страха да не го загуби и всекидневните лъжи ,които му поднася.

Дефне го заслужава, въпреки всички глупости , които сътвори! Но, това е Дефне,  импулсивна, но всеотдайна , обожаваща го , истинска! Heart Eyes

Благодарности за превода на екипа преводачи!  bouquet
Момичета, подкрепям изцяло думите ви, но, ако са решили да има втори сезон, скоро няма да се разкрие истината. Колкото и да ми харесват героите, играта им и филма, предпочитам да няма втори сезон. Динамичното действие даде резултат  и рейтинга им скочи. Дано продължат все така.

# 707
здравейте и от мен момичета .Пише че Статуса ще приключва скоро 40 или41 епизод   

# 708
#Oтвори Очи

# 709
  • София
Здравейте! Hug

Само аз ли нямам звук на преведения 41-ви епизод на български на Любов назаем?

Използвам случая, за да благодаря на  и техническите помощници. bouquet

# 710
 Hug
Здравейте! Hug

Само аз ли нямам звук на преведения 41-ви епизод на български на Любов назаем?

При мен няма проблем  Peace Peace

# 711
  • Бургас
Здравейте,  love001
Благодарности за преводите! И добре, че ви има, момичета! С кого да си говоря за Дефо и Патроня?
Аз пък искам втори сезон! Сега, на сватбата през юни някой ще изпусне тайната, нашите ще се разделят, че Йо ще е много ядосан. А, втория сезон случайно ще се сращнат. Йомер ще види Дефо с малко рижо момиченце и....................... newsm12 newsm12 newsm12

# 712
Честно казано хем искам втори сезон,хем не искам.Но ако има 2-ри сезон искам Дефне и Йомер да се оженят и той да си се ядосва,но с времето и нейна помощ да му мине.И да не иска помощ от Галото ами тая да си ходи.

# 713
Добър вечер,момичета !

Минавам само да ви пожелая приятно гледане на епизода на "Черна обич " !
Аз няма да мога да гледам  с вас тази вечер,защото
Скрит текст:
  малкото ми асланче е болно.

Хубава вечер!

# 714
  • Пловдив
Добър вечер,момичета !

Минавам само да ви пожелая приятно гледане на епизода на "Черна обич " !
Аз няма да мога да гледам  с вас тази вечер,защото
Скрит текст:
  малкото ми асланче е болно.

Хубава вечер!

Лаве  Hug, гечмиш олсун, джанъм  Heart Eyes

# 715
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Рускините премятат тази снимка и пишат, че е от сета  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Честно казано хем искам втори сезон,хем не искам.Но ако има 2-ри сезон искам Дефне и Йомер да се оженят и той да си се ядосва,но с времето и нейна помощ да му мине.И да не иска помощ от Галото ами тая да си ходи.

ooooh! ooooh! Как да си ходи като има да връща пари на Дениз, а той няма да я остави така да се измъкне  ooooh!

И мамашите са се сетили за срещата на Йомер и Дефне от 30 еп.
Цитат
Как вы думаете, какова будет реакция Омера и Дефне, когда они вспомнят, что когда-то будучи подростками уже пересекались?

Турецкие фанаты также предполагают, что Омер сделал торговый знак Пассиониса в оранжевом стиле, так как тогда остался под впечатлением волосами Дефне. А что вы скажите на это?

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 21:22 от mama_an_ji

# 716
Не разбирам турски,но като гледам Емир обвинява Кемал за случката с Нихан,ако е така то той е голям мръсник /Емир/...

# 717
  • Пловдив
Не разбирам турски,но като гледам Емир обвинява Кемал за случката с Нихан,ако е така то той е голям мръсник /Емир/...

Всъщност е точно обратното - Кемал обвини него и му каза да се моли Нихан да оживее, както и че ще му я вземе.Майка и го обвини, но той и каза, че всъщност всички,, цялото семейство са виновни, защото са мълчали.Докторът каза, че Нихан е добре, ще спи няколко часа.
И , както очаквахме - Зиза е хамиле  Mr. Green

# 718
Дайте линк , моля  Hug

# 719

Общи условия

Активация на акаунт