Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 831
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми стои като на снимките.Т.е не особенно впито ,по крака е но не впит.Но  на мен в талията ми е леко свободен.Ако е един номер по малък ,може и впито да стои.

# 31
  • Пловдив
На мен ми стои като на снимките.Т.е не особенно впито ,по крака е но не впит.Но  на мен в талията ми е леко свободен.Ако е един номер по малък ,може и впито да стои.

Може ли да измериш талията ?

# 32
Здравейте аз съм много доволна от детските дрехи. За мен до сега не съм поръчвала. Интерсува ме при ханш 93 размера в инчове 34 дали става.
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0232389003.html Този еластичен панталон съм харесала.

# 33
Благодаря за новата тема! Аз отскоро се зарибих с пазаруването онлайн от hm, чакам си поръчката, дано съм уцелила размерите ни.

# 34
  • Варна
Здравейте!
Последните поръчки гледам че няма бележка ,на която отбелязвах защо връщам артикула.
Има само бележка  за залепване върху плика.
Така ли остава?В мейла има прикрепена касова бележка.. newsm78
Залепвам си и изпращам?

# 35
Хм, аз никакъв имейл за проследяване на поръчката ми не съм получила... Поръчах миналия четвъртък или дали не беше сряда.  newsm78

# 36
  • София
Моля за няколко разяснения, защото съм наполовина зарибена:
Намалението до 50% само за пазаруване онлайн ли е или и в реалните магазини?
Безплатната доставка до 10.04 ли е или важи и след това при регистрация?
Мога ли да върна нещо направо в магазина?
Пише ли някъде височина на манекенките, за да преценя дължината на роклите?

# 37
Офертите в онлайн и реалните магазини могат да се различават. Специално тази промоция започна по-рано в сайта, но доколкото разбрах от петък я има и в магазините.
Кода за безплатна доставка 0304 важи до 10.04.А при абониране за бюлетина важи код за намаление -преди 25% и БД, сега 10% от цялата сметка. При регистрация няма код.
Не може да се връща направо в магазина.
Никъде не пише височината на манекенките.

# 38
Търся мнение за тази риза ,моля  http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0199266007.html
и за гуменките , ако някой ги има вече http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0353967001.html

Днес получих 2 големи поръчки. Общо взето, съм силно разочарована от размерите този път. Аз съм свикнала с уголемените им детски дрехи, а този път доста неща са силно умалени. Ризата взех от детската секция - размер 128, а е съвсем точно на дребния, който още няма 6. Имай го предвид, иначе стои стра-хо-тно. Heart Eyes

# 39
и аз си чакам днес поръчката да пристигне. Поръчах миналия четвъртък.
Алисса, добре, че спомена, че са умалени нещата. Моята щерка е 125 см ръст и и поръчах 134 от всичко, с надеждата да са и леко свободни и евентуално да носи и есента. Ще споделя когато измерим дали стават дрешките.

# 40
  • у дълбоката провинция
Момичета,някоя от вас да има дънки от секция големи размери?По таблицата им не се ориентирам.Трябват ми мерки на 52 и 54 р-р.

# 41
Кой куриер ползват? Вече се обърках...  Thinking

# 42
Кой куриер ползват? Вече се обърках...  Thinking

еконт  Hug

# 43
Благодаря!
Щото гледам, че в сайта пише, че поръчката ми е изпратена, пък аз съобщение от куриер не съм получавала...  newsm78

# 44
  • София
Момичета,някоя от вас да има дънки от секция големи размери?По таблицата им не се ориентирам.Трябват ми мерки на 52 и 54 р-р.
Аз съм размер 38-40, а по дънковата - 28 или 29. Това като ориентир мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт