Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 439
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Те пратките могат да стоят и 10 дни, но магазинажът на Еконт след третия ден е 4,80 лв. на ден.
Така че ако ще ги бавиш много, ще ти излязат златни.

# 226
Здравейте!
Имам 2 пратки ,които няма да мога да взема.
Знаете ли колко време стоят в офиса на Еконт преди да ги изпратят обратно?
7работни дни.

# 227
  • Варна
Здравейте!
Имам 2 пратки ,които няма да мога да взема.
Знаете ли колко време стоят в офиса на Еконт преди да ги изпратят обратно?

Обади се в Еконт да те изчакат. Иначе ако първия път не те намерят на адрес, трябва да дойдат на следващият ден пак...по процедура. Ти дълго ли ще отсъстваш? Може някой друг да мине да ги вземе...
Едва ли ще ме изчакат newsm78,около 15 дни ще сме извън Бг.
ще се опитам да намеря някой ,който може да ги вземе.
Те пратките могат да стоят и 10 дни, но магазинажът на Еконт след третия ден е 4,80 лв. на ден.
Така че ако ще ги бавиш много, ще ти излязат златни.

Това копирах от първата страница:
❧ Ако куриерът не успее да достави Вашата пратка, ще опита отново. Ако и вторият опит е неуспешен, за кратко пратката ще остане в склада на куриерската фирма и след това автоматично ще бъде върната на H&M.
Дали ще ми начислят магазинаж newsm78

# 228
Има опция да посочиш друг адрес за доставката....може примерно да посочиш адреса на роднина/приятел...Виж в имейла си, там получавам съобщение от Еконт с отделните опции...

# 229
Здравейте, преди около две седмици върнах едни дънки в офиса на Еконт. Но в профила си нямам въведена банкова сметка.Съвсем бях изключила... Email не са ми пращали за това, че съм върнала нещо. Въпроса ми е има ли шанс да си взема паричките или е късно вече? Благодаря предварително.

# 230
Въведи сега банковата сметка и им се обади по телефона. И без това не са се задействали да ти връщат парите..чакат последният момент обикновено..

# 231
Момичета, от вчера излиза ,че "поръчката е изпратена" , но в прсоледяване на пратката ми изписва "резултатът е празен" , какво означава това? newsm78

# 232
Момичета, от вчера излиза ,че "поръчката е изпратена" , но в прсоледяване на пратката ми изписва "резултатът е празен" , какво означава това? newsm78
Все още не са я предали на куриера Simple Smile

# 233
Все още не са я предали на куриера Simple Smile

благодаря

# 234
  • София
В момента при мен не действа нито код 0304, нито 0404.
Ако се регистрирам със същото име и адрес, а само сменя мейла - дали ще приеме 0304? Той е до 14.04 вкл., нали така?
Единствено ме дразни, че не навсякъде при саката показват когато има и панталон от същия плат и трябва да ровя

# 235
  • София
Ако смениш мейла можеш да ползваш отстъпка и безплатна доставка като за нов потребител. За конкретните кодове не знам.

# 236
  • Русе
Ако се регистрирам със същото име и адрес, а само сменя мейла - дали ще приеме 0304? Той е до 14.04 вкл., нали така?
Единствено ме дразни, че не навсякъде при саката показват когато има и панталон от същия плат и трябва да ровя

При мен действа, но на акаунта на който не съм ползвала кода.  Peace

# 237
При мен 0304 работи в момента

# 238
  • София
При мен действа, но на акаунта на който не съм ползвала кода.  Peace
Да, забравих да кажа, че вече съм ползвала веднъж 0304

# 239
Харесах на голямата ми дъщеря еспадрили.Наскоро и взех сандалки от H&m два чифта.Сега се чудя за тези еспадрили кой размер да поръчам.
От сандалите и взех размер 30 и са и идеални а и крака няма да и порасне кой знае колко за три месеца .
Какво ще ме посъветвате отново да заложа на размер 30 или да взема 31  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт