Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 434
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
...а само сменя мейла - дали ще приеме 0304? Той е до 14.04 вкл., нали така?...
Не пипай нищо, само регистрирай нов мейл долу в дясно. Пише 10% на цялата поръчка, но е -25 за 1 артикул и безплатна доставка.

# 241
  • Бургас
Някой взе ли си от тези сандали http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0344184002.html ?
Как са, отговарят ли си на номера?

# 242
  • Варна
Намерих кой да ми приеме поръчките ,даже съм поръчала още.
Ако поръчката е направена вчера около обед,до края на седмицата дали ще пристигне?Петък ,събота?
Нямам още имейл ,че поръчката е изпратена. newsm78

# 243
  • София
Не пипай нищо, само регистрирай нов мейл долу в дясно. Пише 10% на цялата поръчка, но е -25 за 1 артикул и безплатна доставка.
Вече регистрирах нов мейл, все пак 15 е повече от 10  Laughing, а иначе аз вече си имам 10%. Значи 10-те % всъщност не е 10?
Вече втори костюм изпускам, докато преровя всичко  Sad Саката свършват за минути.
Вече получих една пратка, чаршафите са супер, намъкнах се в дънки 38, а е могло и 36

# 244
Вече регистрирах нов мейл, все пак 15 е повече от 10  Laughing, а иначе аз вече си имам 10%. Значи 10-те % всъщност не е 10?
Вече втори костюм изпускам, докато преровя всичко  Sad Саката свършват за минути.
Вече получих една пратка, чаршафите са супер, намъкнах се в дънки 38, а е могло и 36

може ли да кажеш кой са дънките ?

# 245
  • София
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0340669001.html но вече са се изчерпали.

Могат ли да се върнат заедно продукти от 2 поръчки, ако е спазен 30-дневния срок?

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 16:47 от Cuckoo

# 246
  • София
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0340669001.html но вече са се изчерпали.

Могат ли да се върнат заедно продукти от 2 поръчки, ако е спазен 30-дневния срок?

Да, но пак ще ти таксуват по 5 лв за всяка. Поне при мен така се случи, а преди това звънях два пъти по телефона и ми казаха, че ще се таксува само една такса връщане. Когато видях, че са ми взели две им се обадих отново по телефона, но попаднах на съвсем различен оператор и ми обясни, че било такса обработка, а не пътни разходи и т.н. и въпреки оплакването ми нищо не направиха.

# 247
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте на всички! От доста време гледам и въздишам по тази рокля, въпреки че беше напълно изчерпана, когато за първи път попаднах на нея: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0313735011.html Преди малко докато разглеждах други рокли,  изведнъж видях, че е налична, и то тъкмо моят размер 34. В еуфорията набързо я поръчах, но сега започнах да се питам дали не е някакъв бъг от сайта и да не би да ми откажат поръчката? След това видях, че вече и 34 номер не е наличен, което ме навежда на мисълта, че сигурно е била само един брой и може би е върната от някого поради някакъв дефект? Вие как мислите?

# 248
  • Добрич
Не е задължително заради дефект да е върната, ако е върната, може заради размера или дължината. Изчакай я спокойно  Stop

# 249
До кога  е промоцията във физическите магазини за тениска плюс панталон на 17.99 .
Вчера ходихме до h&m естествено нещата които искам да ги поръчам ги няма  Joy , но видях как ще стои тениска на дъщеря ми.И сега ще и пусна поръчката,че няколко дни отлагам все .
И да ви попитам малката ми дъщеря е  98 сам , но и харесах един комплект от размер 92 дали има шанс да и стане.Памучна блузка и клин че 3/4 ?   Thinking

# 250
Здравейте на всички! От доста време гледам и въздишам по тази рокля, въпреки че беше напълно изчерпана, когато за първи път попаднах на нея: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0313735011.html Преди малко докато разглеждах други рокли,  изведнъж видях, че е налична, и то тъкмо моят размер 34. В еуфорията набързо я поръчах, но сега започнах да се питам дали не е някакъв бъг от сайта и да не би да ми откажат поръчката? След това видях, че вече и 34 номер не е наличен, което ме навежда на мисълта, че сигурно е била само един брой и може би е върната от някого поради някакъв дефект? Вие как мислите?

И аз мисля, че може да е била върната от някоя жена, защото й е голяма или малка..., но виждам че има още размер 34, на цветя, но е интересно, че е по скъпа Wink

# 251
  • Варна
Има ли някой с поръчка от 10.04, която все още е в процес на обработка? Досега сякаш чак толкова време не са се бавили. А се надявах в петък най-късно да си получа нещата  Sad

# 252
  • Русе
Има ли някой с поръчка от 10.04, която все още е в процес на обработка? Досега сякаш чак толкова време не са се бавили. А се надявах в петък най-късно да си получа нещата  Sad

Моята поръчка е от 11.04, също се обработва.

# 253
И аз и сестра ми чакаме поръчки от 10.04 и са в статус обработка.

# 254
Моята от 10.04. вече е изпратена.

Общи условия

Активация на акаунт