Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 418
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • София
  На 11.04 получих имейл, че поръчката ми е изпратена, но номера за проследяване още не е активен, изписва ми, че резултата е празен или нещо подобно. Нормална практика ли е това?

# 256
Брук Дейвис, напълно нормално е, когато я дадат на куриер, проследяването ще стане активно, продължавай да си проверяваш.

# 257
  • София
Днес важи ли още код 0304

# 258
  • София
Брук Дейвис, напълно нормално е, когато я дадат на куриер, проследяването ще стане активно, продължавай да си проверяваш.
Благодаря!

# 259
Днес от магазин купих комплект панталон с тениска за 17,99лв., не знам докога ще важи, някой беше попитал.Исках обаче с отстъпка да си поръчам една ризка след като я видях в магазина и се ориентирах за размера(оказа се доста умалена), но сайта се е бъгнал  Cry
Другата седмица ще дават по два ваучера за торбичка дрехи, но има ли значение дали са други марки те?Така и не съм носила, не ми беше удобно да питам, защото друго разпитвах и .. Embarassed

# 260
Днес от магазин купих комплект панталон с тениска за 17,99лв., не знам докога ще важи, някой беше попитал.Исках обаче с отстъпка да си поръчам една ризка след като я видях в магазина и се ориентирах за размера(оказа се доста умалена), но сайта се е бъгнал  Cry
Другата седмица ще дават по два ваучера за торбичка дрехи, но има ли значение дали са други марки те?Така и не съм носила, не ми беше удобно да питам, защото друго разпитвах и .. Embarassed
Ох стова бъгване на сайта ще полудея  ooooh! .Искам да си взема нещо и от този бъг не го намирам в търсачката и не ми зарежда нищо в избранитя отдел .
Сега ще пускам поръчка .За блузката с панталона мислех да взимам на малката но ще отива в събота до магазина им и дано да важи тази промоция.

# 261
Момичета, промоцията панталон + блузка за 17,99 за същите артикули, които бяха на сайта ли е или в магазините са други варианти?

# 262

В магазина има етикет на блузките които участват в промоцията   Hug .Aз в момента се боря със сайта им , но ме хващат нервите  #Cussing out.Ето това ми изписва при опит да вляза в профила си .

Цитат
ВИНАТА НЕ Е У ВАС, У НАС Е!
Поради технически проблем страницата не може да бъде показана. Моля, опитайте по-късно.

# 263
Момичета, промоцията панталон + блузка за 17,99 за същите артикули, които бяха на сайта ли е или в магазините са други варианти?

Аз в магазина видях едно момичешко панталонче, което го няма в сайта. Беше тъмно синьо на червени точки - хареса ми. Но пък в магазина нямаше някои от блузките, които ги има на сайта.

# 264
...а само сменя мейла - дали ще приеме 0304? Той е до 14.04 вкл., нали така?...
Не пипай нищо, само регистрирай нов мейл долу в дясно. Пише 10% на цялата поръчка, но е -25 за 1 артикул и безплатна доставка.
Вече регистрирах нов мейл, все пак 15 е повече от 10  Laughing, а иначе аз вече си имам 10%. Значи 10-те % всъщност не е 10?
Вече втори костюм изпускам, докато преровя всичко  Sad Саката свършват за минути.
Вече получих една пратка, чаршафите са супер, намъкнах се в дънки 38, а е могло и 36

Здравейте номер 38 на какъв размер ханш отговаря тоест колко сантиметра Ви е ханша? Извинявам се въпроса, но нещо не се ориентирам в размерите им за панталони.

# 265
И аз вече почвам да си изнервям с бъговете в сайта. Close

# 266
Днес важи ли още код 0304
Да днес пуснах скромна поръчка с този код и ми отрази отстъпката.
Взех за голямата ми дъщеря две тениски , два клина и рокля за малката .И шнола за мен  Joy .Дрехи за мен не смея да си поръчам от h&m oнлайн  Mr. Green

# 267
Някой виждал ли е тази рокля на живо?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0373195003.html

# 268
И на мен много ми хареса и се каня да отида до магазина да я видя как е, а иначе в сайта ми излиза че няма никакви размери нито от бялата, нито от черната.  newsm78

# 269
И на мен много ми хареса и се каня да отида до магазина да я видя как е, а иначе в сайта ми излиза че няма никакви размери нито от бялата, нито от черната.  newsm78
От бъга им е, има си размери и от двете. Peace
Става ли ако я намериш в магазин да ми кажеш, че имам бал и вече ще се побъркам. Никъде не мога да си намеря рокля. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт