Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 383
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Рали, така нямаш сметка да поръчаш нови размери, след като върнеш тези..набутвация ще е Peace
Но което не става за носене, връщай срещу 4.90 лв.

# 376
Да ви попитам тези ваучери които се дават в магазин срещу /чанта с дрехи/ до кога ще могат да се използват.Имам доста дрехи и мисля да ги събера и да ги предам , но ми е интересно до кога ще важат 15 процента отстъпка  Rolling Eyes

# 377
Преди няколко месеца взех и важаха до юни, не знам друга кампания ли е, но май като свърши едната веднага подновяват, така че непрекъснато е в сила.

Скрит текст:
Аз донякъде се радвам, че спряха кодовете, защото поръчвах по навик, защото е изгодно...Те губят, ние парите и на друго място ще си ги изхарчим  Mr. Green

# 378
Да ви попитам тези ваучери които се дават в магазин срещу /чанта с дрехи/ до кога ще могат да се използват.Имам доста дрехи и мисля да ги събера и да ги предам , но ми е интересно до кога ще важат 15 процента отстъпка  Rolling Eyes
Вероятно варират според това каква партида са, но тези, които взех днес са до 31 август. Предишни като съм взимала пак са били до тогава.

Аз се надявам сега като няма кодове да пускат поне по-често промоции. Имам един код за 10%, ако на някой му се занимава да им пише да го оправят ще го дам. На мен не ми вършат работа, аз доставката си не мога да избия само...

# 379
Вероятно варират според това каква партида са, но тези, които взех днес са до 31 август. Предишни като съм взимала пак са били до тогава.
Супер Simple Smile)Благодаря за информацията 
Не ми трябват дрехи на този етап.Евентуално май месец ще взема рокличка и обувки за голямата ми дъщеря за завършването на първи клас .

# 380
Супер Simple Smile)Благодаря за информацията 
Не ми трябват дрехи на този етап.Евентуално май месец ще взема рокличка и обувки за голямата ми дъщеря за завършването на първи клас .

Нали знаеш, че 1 талон е само за 1 артикул? Peace

# 381
Рали, така нямаш сметка да поръчаш нови размери, след като върнеш тези..набутвация ще е Peace
Но което не става за носене, връщай срещу 4.90 лв.
Права си всъщност, няма да поръчвам засега, поне кодовете да проработят и тогава, не ми е спешно. Довечера ще се опитам да пласирам рокличките на познат, има по-голяма дъщеричка  Laughing
Ако на някой му трябват горепоказаните роклички на Елза и Ана - с отстъпката ми се вързаха 18 лв двете, а тази с пеперудките - 10, размер 122-128 са  Sunglasses

# 382
Рали, имаше и тема за размяна някъде...може и там да пробваш..
Иначе съм съгласна с НСЧ - аз също се насилвам да харесам нещо и да се убедя, че ми е нужно, че да ползвам кодовете...

# 383
# 384
nevituuu да знам ,че един талон е за един артикул  Hug .
Нали дават по два на чанта?
Или два за всички чанти които се занесат?

# 385
По 2 талона на чанта тази седмица, но може по 2 чанти на човек на ден. Laughing Не че не може да вземеш някой с теб и да занесеш още 2.

# 386
По 2 талона на чанта тази седмица, но може по 2 чанти на човек на ден. Laughing Не че не може да вземеш някой с теб и да занесеш още 2.
Toчно така мислех да направя.Каква големина да са чантите?

# 387
Колко често имат нова доставка? Сефте надникнах и то няма цвят и размер  Blush

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 18:33 от un-known

# 388
Мнооого рядко според мен. Съдя по едни детски суитчери, определен цвят беше изчерпан преди половин година, да не е и повече, и още си стои изчерпан..

# 389
Ако беше технически проблема с кодовете, досега да са го оправили...

Общи условия

Активация на акаунт