Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 338
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
И да са се усетили какво, никъде не пише че има ограничение за брой мейли на човек!
Да го бяха измислили по-читаво в случая.

Аз определено няма да поръчам при тия условия, сори но доставката ми е туу мъч  Naughty

# 436
Без БД се отказвам категорично, не ми се дават 6,90лв. С БД съм правила по няколко поръчки на седмица, като видя нещо намалено. Еми сега сори, ама не. Има и други магазини.

# 437
При всички случаи са знаели, че поръчваме с кодове Wink Според мен опипват почвата и като си видят ръста на продажбите при това положение, ще върнат старите условия Peace

# 438
Със сигурност не са глупави и си знаят, че регистрираме постоянно имейли, но да си правят сметката!
Ако доставката им беше 3-4 лева може, но 7 е прекалено и за мен. А и наистина, тези които постоянно пускаха поръчки колко оборот са им правели, че да се свидят за едни 7 лева доставка. Определено ще загубят сега. Crossing Arms

Друго, което ми е минавало през ума - нали сме си тарикати ние българите, та няма да се учудя при нас да има рекорди с това "злоупотребяване" с кодовете. Laughing

# 439
Знаели са, разбира се, затова напред писах - направо да намалят стоките с 25% и да спрем с този цирк.
Други магазини също дават отстъпка, ако поръчаш онлайн, което е нормално като се има предвид, че ти реално го купуваш директно от склада, не е натоварен с наем за магазини и т.н.
Аз лично не мисля ,че доставката е много висока и ако някой иска  нещо наистина ще си го поръча и няма да го сбърка доставката.
Спрямо кое не е висока?
Пазарувам основно онлайн и подобна доставка няма никъде. 2-2.99-3.50 лв. е най-разпространената. Като за сума над 30-50-60 или др., в зависимост от магазина, е напълно безплатна.
6.90 лв. за дрешка е много.

# 440
Аз обикновено поръчвах, когато има код с БД или с отстъпка. Пускат от време на време и тогава поръчвам. Изключение са поръчките ми без намаление или с доставка.

# 441
Знаели са, разбира се, затова напред писах - направо да намалят стоките с 25% и да спрем с този цирк.
Други магазини също дават отстъпка, ако поръчаш онлайн, което е нормално като се има предвид, че ти реално го купуваш директно от склада, не е натоварен с наем за магазини и т.н.
Аз лично не мисля ,че доставката е много висока и ако някой иска  нещо наистина ще си го поръча и няма да го сбърка доставката.
Спрямо кое не е висока?
Пазарувам основно онлайн и подобна доставка няма никъде. 2-2.99-3.50 лв. е най-разпространената. Като за сума над 30-50-60 или др., в зависимост от магазина, е напълно безплатна.
6.90 лв. за дрешка е много.Някои не биха дали толкова други ще дадат и няма да се замислят дори Simple Smile

За мен лично не е висока тази доставка.Ако съм решила да напазарувам за 200-300 и отгоре ще дам и 6,90 за доставка.
Или ако наистина искам нещо много също не биха ме сбъркали 6,90 за доставка.Всеки сам си преценява от къде да си купи и колко ще отдели за доставката .

# 442
Тази доставка е горе долу толкова, колкото да си поръчам от Английския сайт и да я доставят с българска фирма превозвач - това за провинцията. А за София, дори по-евтино. Така, че на който не му пречи доставката - нека си поръчва, но мисля, че доста клиенти ще загубят.

# 443
Висока или ниска се определя спрямо цените на аналогичните стоки/услуги.
За такава сума, каквато посочваш, на другите места никога не биха ти поискали доставка. Тук говорим за отношение към клиента и утвърдена политика на онлайн магазините. Те си имат договор с куриерските фирми и себестойността на доставката им е ниска, така че не ги мисля.

# 444
    В други държави е 6.90 евро доставката. Като поръчаш повече дрехи наведнъж, да кажем, че не ти се оскъпяват дрехите чак пък толкова. Да не говорим, че пускат и кодове за безплатна доставка.
Един-два пъти да се възползваш, ОК. По няколко пъти в седмицата ..., ами съвсем нормално е да махнат тази опция.

# 445
    В други държави е 6.90 евро доставката. Като поръчаш повече дрехи наведнъж, да кажем, че не ти се оскъпяват дрехите чак пък толкова. Да не говорим, че пускат и кодове за безплатна доставка.
Един-два пъти да се възползваш, ОК. По няколко пъти в седмицата ..., ами съвсем нормално е да махнат тази опция.

А доходите тук колкото в тези държави за които говориш ли са?
Въпросът ми е риторичен, не ми отговаряй 

# 446
   В други държави е 6.90 евро доставката...
Никакво значение няма това. Като стъпят на даден пазар трябва да се съобразяват с условията там. Няма как да сложат двойна-тройна доставка.

Разбира се, решението си е тяхна, само си казвам мнението Peace
Както казах пазарувам доста онлайн и подбирам магазините си и според това, че ми дават доставка с/у сума. Все ще намеря къде да си изхарча парите, а и имам магазин до нас, та не ми е драма.

# 447
Според мен, ако не ти харесва, не пазаруваш. Като не пазаруваш, ще се сетят да намалят доставката или да пускат по-често кодове, т.е. ще се съобразят.
Малко ми е след чертата многократното възползване от нещо, което не е предназначено за теб. Това е всичко.

# 448
Възползвали сме се от нещо, което ги слагаше наравно с другите магазини, щом смятат, че са нещо повече и ще утежняват доставката, приемам решението им, просто го коментирам, защото стана дума Simple Smile
Според мен, ако не ти харесва, не пазаруваш.
Peace

# 449
Чак пък пазаруване за 200-300 лева Shocked  Кви са тия цифри?
Аз в началото съм поръчвала  с доставка и без намаление. Поръчвала съм два суитчера на детето...като сложа доставката, и дрехата ми излиза по-скъпа, отколкото да си я купя подобна от реален магазин. А не бяха нещо кой-знае какво свръхдобро тези суитчери - обикновени памучни жилетки с цип. Единият освен това ни е малък, а не мога и да го върна, защото набутвацията става съвсем голяма...така и си стои вкъщи сгънат и неносен.
После разбрах за регистрацията на бюлетина и си поръчах няколко неща и за мен. Чак пък злоупотреба-ще кажеш, че всеки ден си пускам по пет поръчки....аз да не работя, за да храня ХМ? Mr. Green

Та така...пас съм. Вече и не разглеждам. Сега разглеждам Зарата Mr. Green Там поне връщането е безплатно-тоест набутвам се 10 лв. само за доставка, а тук - доставка плюс връщане е повече от 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт