Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 266
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте!
Малко помощ относно размера на сутиените,моля!
Моят размер е 85Б.
Кой размер да си взема ,ако е с другата номерация?38 ?40 ?

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 14:07 от Velina_p

# 616
Зависи от модела като цяло, но от бриджитките аз си взимам 38 Peace

# 617
  • Варна
Зависи от модела като цяло, но от бриджитките аз си взимам 38 Peace

+1-----38

# 618
На мен на ХМ ми идват малко тесни сутиените, уж ми стават, но като ги сваля ме болят ребрата, Е80 купувам. Подозирам, че е от модела им, от който упорито си купувам.

# 619
  • Пловдив
Ластиците на новите сутиени често стягат и ако измериш ластика неразтегнат, се оказва по-малък от обявената обиколка. После се поотпускат.
Аз писах някъде - на мен са ми малки същите мерки, които обикновено си взимам на други марки. Аз съм голям размер по принцип - 80D бях "преди" 10-12 килограма, 85E или 85F съм сега. Е ми тесни са ми тези на H&M. В 85E не се побрах изобщо, на 85F ми изскачат циците отпред (имам предвид в изправено положение, иначе при навеждане се случва и с точната мярка на по-отворени модели). Изскачането зависи и от модела, разбира се.
При по-малките номера не знам как е.
Това с "другата" номерация е малко коварно, особено пък за сутиен, защото няма как да се разбере какъв е размерът на чашката.
Аз уж имам принцип да не вземам никога "друга" номерация, без цифра и буква, щото чашките все са ми малки, обаче сега не издържах и си поръчах едно бяло бюстие XL - ако ми станат чашките, ще стеснявам другото, ако не ми станат, ще връщам.  Grinning

Пропуснах да напиша - занесох една торба със стари дрехи и взех ваучер за 15% намаление с един дълъг код, но този код явно не може да се използва онлайн. Така ли е?
Не че нещо ми пречи да спестя 6,90, като се разходя пак до някой от магазините, но не всички неща от сайта ги има там.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 11:08 от Магдена

# 620
Аз ако мога да съм полезна да споделя: нося 34С/75С и от тези с другата номерация са ми добре 36 р-р. На 34 чашките са ми прекалено малки.

# 621
Някой пазарувал ли е от английския HM? Има ли проблеми с плащане с бг карта и доставка до превозвач?

# 622
  • София-Младост
Пропуснах да напиша - занесох една торба със стари дрехи и взех ваучер за 15% намаление с един дълъг код, но този код явно не може да се използва онлайн. Така ли е?
Не че нещо ми пречи да спестя 6,90, като се разходя пак до някой от магазините, но не всички неща от сайта ги има там.
Не може, така е. С този ваучер само на място за 1 артикул ползвате 15 % намаление.

# 623
Получих мейл, че пратката ми е изпратена, но през линка за сайта на Еконт, излиза  Резултатът е празен!
  newsm78

# 624
  • София
Получих мейл, че пратката ми е изпратена, но през линка за сайта на Еконт, излиза  Резултатът е празен!
  newsm78
Минава известно време преди да се види в системата
Утре ще е видимо

# 625
  newsm78
Минава известно време преди да се види в системата
Утре ще е видимо

Мерси  Peace

# 626
  • София
Някой пазарувал ли е от английския HM? Има ли проблеми с плащане с бг карта и доставка до превозвач?
До колкото имам информация не приемаха български карти, но може да пробвате и да ни напишете резултата!  Peace

# 627
  • у дълбоката провинция
Момичета,през мобилното приложение защо не виждам от къде да се регистрирам за бюлетин.Направих си нов мейл,но не мога и да регистрирам нов клиент.Изписва ми,че мейла е регистриран вече,все едно не е нов.Пращат ли изобщо кодове при нова регистрация?Излезнаха на печалба и взеха да се побългаряват.Ееее,ако я карат така догодина няма да са напред.

# 628
  • София-Младост
Момичета,през мобилното приложение защо не виждам от къде да се регистрирам за бюлетин.Направих си нов мейл,но не мога и да регистрирам нов клиент.Изписва ми,че мейла е регистриран вече,все едно не е нов.Пращат ли изобщо кодове при нова регистрация?Излезнаха на печалба и взеха да се побългаряват.Ееее,ако я карат така догодина няма да са напред.
Може вече да си регистрирала веднъж този мейл.

# 629
  • София
Да ги похваля - на 5 май върнах неща общо от 3 поръчки, но всяка опакована поотделно с бланката за връщане и т.н., само че накрая ги опаковах общо. На 13 май са ми превели парите точно както ги  пресметнах, без да удържат 5 лв. дори веднъж (а аз бях готова психически и за 3 пъти по 5 лв.)  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт