Фотография - 81 тема

• 52 439
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Mostly in my mind
Хих, да, точно астрални близначки. Може и това да си оказва влияние.  Grinning
Честит обектив, Мери.
много е хубаво, титинка. Къде е?

_DSC8989 by Ina K., on Flickr

# 512
Благодаря, Царево bouquet

# 513
  • Варна
Времето беше с мен днес Wink Имам доста кадри да се забавлявам следващите ден - два Wink Най ми хареса това авто ИСО, че вътре - вън, светло - тъмно, луда станах да въртя копчетата Wink

DSC_1729 by Wink BG, on Flickr

# 514
Преди години го бях снимала карнавала в Габрово с 18-55, опитах се да си намеря снимките, но кой знае къде са потънали в архивите Wink

Нещо от днес Wink

DSC_1622 by Wink BG, on Flickr

Защо с толкова плитък ДОФ?  chef
Времето беше с мен днес Wink Имам доста кадри да се забавлявам следващите ден - два Wink Най ми хареса това авто ИСО, че вътре - вън, светло - тъмно, луда станах да въртя копчетата Wink

DSC_1729 by Wink BG, on Flickr

Това откъде е?!  newsm10 Изобщо цялата серия?

# 515
  • Варна
......

Защо с толкова плитък ДОФ?  

И аз същият въпрос си задавах и отговора е защото съм ламя  #2gunfire Обещах си да не падам под 2  Joy

Замъка е https://en.wikipedia.org/wiki/Oxburgh_Hall

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 11:52 от Борикс

# 516
  • София
 И аз като големите, с малка ДРИП:

П.П. Е, последната е с не толкова малка Mr. Green.

# 517
  • Варна
Всички ли сте нанякъде, за да снимате  Mr. Green?

SunshineMery, честит нов обектив! Party Все на фокус да е!

, много хубава е цялата серия! Hug

От мен седмица 16- Контражур:

Poppy Sunset by chockolina, on Flickr

# 518
Търся фотограф(за Варна) за детски Рожден Ден(непрофесионален) от гледна точка на това,че съм ограничена в бюджета,а искам самото тържество да има снимки.С една дума фотограф-любител!Ако някой има предложения,нека се свърже с мен на лични съобщения! Peace

# 519
chockolina Hug
И аз в отбора на лакомите,но при мен е от друго естество  Blush С едно излизане да наснимам 200 и кусур снимки - клякане,ставане,залягане,чупки...и днес мускулна треска,едва се движа  Mr. Green
А на всичко отгоре айде сега обработвай цяла купчина,да ти дойде акъла като толкова щракаш  hahaha
Едно конче за начало...

# 520
  • София
 За това си снимам в jpeg, та поне последното мероприятие да е сведено до санитарния минимум Mr. Green. Ма аз съм си прост щракач, даже и във Фликр не участвам Mr. Green Mr. Green.

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 09:31 от Mунчо

# 521
chockolina Hug
И аз в отбора на лакомите,но при мен е от друго естество  Blush С едно излизане да наснимам 200 и кусур снимки - клякане,ставане,залягане,чупки...и днес мускулна треска,едва се движа  Mr. Green
А на всичко отгоре айде сега обработвай цяла купчина,да ти дойде акъла като толкова щракаш  hahaha
Едно конче за начало...

Това с какъв обектив е на 60 мм - твърд или варио?  chef

# 522
  • Mostly in my mind
Твърд, като гледам екзифа Simple Smile

Честит празник.

_DSC9448 by Ina K., on Flickr

Да ви разкажа как вчера за малко не погубих 85. Сигурно ще ми се смеете.  Blush Ходихме по разни забележителности и тръгвайки към колата по един леко стръмен чакълест път, нещо голямо, черно, жужащо и летящо ми се забива в косата. Започвам истерически да махам с ръце, при което губя равновесие, спъвам се и падам на 4 крака. Всичко ожулено. Детето и мъжът вървят напред, не могат да реагират.  Joy Фотоапаратът закачен на гърдите. Буквално се подпрях на него.  Sad Да ви кажа добре, че беше сенникът. Пое целия удар и на обективът му няма нищо. Така че слагайте си сенниците. Ако не за друго, могат да предпазят от евентуални произшествия. Blush

# 523
Ел Мариачи,твърд Никонски. Peace
Това са ми първи опити с него.
Лолита,искрено те разбирам след ужаса,който аз изживях по Нова година  Hug Добре,че всичко е минало най-вече с уплаха.Аз и на двата ми обектива вече имам филтри,но сенник не слагам.За съжаление във всеки момент може да стане сакътлък при всякакви обстоятелства и никъде не сме застраховани от инциденти,а техниката за хиляди левове нищо не може да я спаси. Sad Може би застраховка... Rolling Eyes

# 524
Ел Мариачи,твърд Никонски. Peace
Това са ми първи опити с него.
Лолита,искрено те разбирам след ужаса,който аз изживях по Нова година  Hug Добре,че всичко е минало най-вече с уплаха.Аз и на двата ми обектива вече имам филтри,но сенник не слагам.За съжаление във всеки момент може да стане сакътлък при всякакви обстоятелства и никъде не сме застраховани от инциденти,а техниката за хиляди левове нищо не може да я спаси. Sad Може би застраховка... Rolling Eyes

Аз очаквах повече размазване от 60 мм твърд.  Simple Smile Трябва да се внимава с обективите, защото никак не са евтини.  Laughing И аз съм изпускал обектив, така и не успях да сваля след това филтъра, ама си работеше иначе без проблем. Още го пазя, но понеже беше за кропка и сега вече не го ползвам.Grinning

Твърд, като гледам екзифа Simple Smile

Честит празник.

_DSC9448 by Ina K., on Flickr

Да ви разкажа как вчера за малко не погубих 85. Сигурно ще ми се смеете.  Blush Ходихме по разни забележителности и тръгвайки към колата по един леко стръмен чакълест път, нещо голямо, черно, жужащо и летящо ми се забива в косата. Започвам истерически да махам с ръце, при което губя равновесие, спъвам се и падам на 4 крака. Всичко ожулено. Детето и мъжът вървят напред, не могат да реагират.  Joy Фотоапаратът закачен на гърдите. Буквално се подпрях на него.  Sad Да ви кажа добре, че беше сенникът. Пое целия удар и на обективът му няма нищо. Така че слагайте си сенниците. Ако не за друго, могат да предпазят от евентуални произшествия. Blush

А защо не кропнеш снимката?! Или държиш да се вижда фургона?  Rolling Eyes За мен по принцип най-важната част е човекът на снимката, останалото е само фон.  Grinning Освен ако не държим да подчертаем и самата обстановка.  Simple Smile

bowuu

Всички ли сте нанякъде, за да снимате  Mr. Green?

SunshineMery, честит нов обектив! Party Все на фокус да е!

, много хубава е цялата серия! Hug

От мен седмица 16- Контражур:

Poppy Sunset by chockolina, on Flickr

А тези мистични лалета къде са?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт