Фотография - 81 тема

• 52 250
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Ел Мариачи, не и няма и да има електронен вариант, защото я правих на каталог за печат, поне всеки от авторите с по една снимка в каталога. А и няма да е етично спрямо организаторите да се пусне в интернет при положение че идеята е да се иде на изложбата. Пустия нет ни откъсна като хора ... само виртуално си говорим, за това толкова се кефя като има такива събития защото освен че виждаш фотография добре напечатана се срещаш и с хора, казваш си наздраве и тк...

Такива стълбища сигурно има и у нас, въпрос на късмет е да попаднеш. Но за снимки да трябва ти много широко. Това почти бях легнала на пода да го снимам че се оказа ниско стълбището  Joy а съм с 12-24мм

# 631
  • Сидни
От мен снимка на сина ми, по случай денят на детето, разбира се Simple Smile
D BD by elena zhelyazkova, on Flickr

# 632
Ел Мариачи, не и няма и да има електронен вариант, защото я правих на каталог за печат, поне всеки от авторите с по една снимка в каталога. А и няма да е етично спрямо организаторите да се пусне в интернет при положение че идеята е да се иде на изложбата. Пустия нет ни откъсна като хора ... само виртуално си говорим, за това толкова се кефя като има такива събития защото освен че виждаш фотография добре напечатана се срещаш и с хора, казваш си наздраве и тк...

Такива стълбища сигурно има и у нас, въпрос на късмет е да попаднеш. Но за снимки да трябва ти много широко. Това почти бях легнала на пода да го снимам че се оказа ниско стълбището  Joy а съм с 12-24мм

Да, ясно. Там е работата, че ще пристигна в София на 17-ти, жалко. Rolling Eyes Здраве да е - следващият път.  bigdance2
И аз имам някои снимки с 12-24, ще пусна няколко в някои от следващите дни.  Grinning
Ето още няколко портретни от мен:

newsm68 newsm44

# 633
Pо случай деня на детето и аз пускам една:

_DSC5499 by Katia (gogigo36), auf Flickr

# 634
  • София
...

То именно защото е дете, е проблем. За мацки по бельо обикновено няма проблем  Laughing

А снимка на голо момиченце или момченце на плажа какво е newsm78?

# 635
Зависи от гледната точка на родителя и обществото, в което се намира.
Педофили навсякъде, за съжаление.
Аз лично не съм и не бих снимала детето си голо, ни в баня, ни на плаж. Peace

# 636
  • HH
Хайде от от мен едно осмокрако  приятелче  Heart Eyes
x8 by katehina -, auf Flickr

# 637
Празникът на Розата свърши и градът отново е нормален, йей! Голяма дандания ми се стори тази година и нямах никакво желание ни да снимам, ни да гледам.

Подължавам си на абитуриентска тема:

# 638
След дъжда

Клоунът

Всички пътища не водят към Рим

# 639

Това ЧБ е много готино!  Simple Smile

Празникът на Розата свърши и градът отново е нормален, йей! Голяма дандания ми се стори тази година и нямах никакво желание ни да снимам, ни да гледам.

Подължавам си на абитуриентска тема:

Аз вече три-четири години поне не съм ходил да снимам на празника на розата. Давайте рози и абитуриентки.  Mr. Green

# 640
Пак моите любими стълби, но пък и пускам линк към един сравнително кратък албум от Соренто и амалфисйко крайбрежие, понеже обещах да споделя как сме си изкарали ..

Sorento squares by Photo Cafe, on Flickr

https://www.flickr.com/photos/photocafemagazine/albums/72157669055882946

# 641
Agent Provocateur,щерка ти с венеца в косите е разкошна  Heart Eyes
Какъв й е бил проблема...десат(урирана) изписва във Фликър  Rolling Eyes
Не си бях калибрирала монитора известно време и първият вариант беше с омазана температура (твърде топъл), та после го оправяхи питах приятели как го виждат преработен Simple Smile Мерси! Моите собствени изчадия са ми голяма мъка за снимане!
Страшно ми хареса!!! Браво!
Прекрасен Фибоначи и сега ще си направя най-голямото удоволствие да си пия кафето на Амалфи с МамаСъншайн! Мерси, че сподели!
Да пусна и кадър, че да не е гол спам... hmmm, ОК, хайде и нашата последна ваканция, макар, че ни валя половината време и съм снимала едва-едва, най-вече от движеща се кола - връх във травъл фотографията, знам  Mr. Green
https://flic.kr/s/aHskzkKsYE

# 642
Пак моите любими стълби, но пък и пускам линк към един сравнително кратък албум от Соренто и амалфисйко крайбрежие, понеже обещах да споделя как сме си изкарали ..

Sorento squares by Photo Cafe, on Flickr

https://www.flickr.com/photos/photocafemagazine/albums/72157669055882946

Стълбите са супер.  Grinning

Да пусна и кадър, че да не е гол спам... hmmm, ОК, хайде и нашата последна ваканция, макар, че ни валя половината време и съм снимала едва-едва, най-вече от движеща се кола - връх във травъл фотографията, знам  Mr. Green
https://flic.kr/s/aHskzkKsYE

Чудесни обективчета си имаш.  newsm10 Grinning

# 643
  • София
Какво стана със срещата - ще има ли?

# 644
  • Mostly in my mind
bla bla, много хубав портрет.
Агентке, приказно, райско място  Heart Eyes
и нали е сезонът на лавандулата..  Blush

_DSC9710 by Ina K., on Flickr

Общи условия