Фотография - 81 тема

• 52 241
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Една малка Лолитка Wink сладурана  нежни тонове...

Да давайте идеи за среща, макарче ние сме на тематиката край месеьа на фотографията почти всяка вечер.

# 646
Една малка Лолитка Wink сладурана  нежни тонове...

Да давайте идеи за среща, макарче ние сме на тематиката край месеьа на фотографията почти всяка вечер.

Изложбата докога точно е отворена и къде е точно?!  bowuu Следващият четвъртък вечер и петък ще я има ли още?!  chef

Ето цветенца и от мен.  Grinning

newsm68 newsm44 newsm68

# 647
Мисля че на 16 вече ще е свалена.  newsm78
Но пък на 17  в клуб на Пътешественика ще водим семинар за Травъл фотография, входа е свободен.
Като пуснат колегите точно програмата ще дм още инфо...

# 648
Пих си сутрешното кафе в Ангуила. Много приятно ми беше, все едно бях наистина там. Heart Eyes

...
Но пък на 17  в клуб на Пътешественика ще водим семинар за Травъл фотография, входа е свободен.

Тук предполагам, че за юни става въпрос. Очертава ми след около месец седмица в София. Няма да разполагам напълно с времето си, че ще съм на обучение, но така или иначе ще изтърва май и изложби и семинара.

Аз на моменти напълно се обезверявам. Не ми попада фокусът там, където искам при подвижни обекти (в случая на 2г 4м), нито една обработка не мога да докарам така, че да ми хареса истински. А време имам. Ето, допреди малко обработвах, обработвах... не ми хареса, изтрих всичко и сега излизам да се видя с приятелка.  Crossing Arms

# 649
  • Варна
.... Ето, допреди малко обработвах, обработвах... не ми хареса, изтрих всичко и сега излизам да се видя с приятелка.  Crossing Arms

Открила си значи тайната - 'Аз знам, че нищо не знам'  Twisted Evil Добре дошла в клубът  Mr. Green

Малко цветя от мен Wink

DSC_2767_ by Wink BG, on Flickr

DSC_2765_ by Wink BG, on Flickr

DSC_2727[1] by Wink BG, on Flickr

# 650
Чудесни обективчета си имаш.  newsm10 Grinning

Heart Eyes най-чудесните  Heart Eyes като деца са ми, голяма любов... за телата не ми пука особено, но обективите са ми страст!

Пих си сутрешното кафе в Ангуила. Много приятно ми беше, все едно бях наистина там. Heart Eyes
Hug мерси! Имам да добавя стотина, като се случи чудото да ми остане повече време за обработка!

I'm so excited - знаеш ли колко съм си псувала техниката, че не ми излизат снимките, а като се върна сега назад виждам, че всичко си е било съвсем нормално, а аз съм си съсипвала кадрите с обработките. И аз се уча всеки ден и знам колко много не знам! Но друго си е да преоткриваш колелото  Thinking

Обичам много цветя, Борикс Simple Smile

Преди малко докато висях на тел обработвах нещо много
 нетипично за мен, но ми хареса резултата де...Playa Hermosa-1898-web by Zhana (SPL), on Flickr

# 651
Привет на всички, обещах че като стане готово събитието ще пускан покана и тук ...

Следващият петък на 17 -ти юни ви каним на една среща в която ще споделим нашата гледна точка за снимки по време на път. Наш домакин е "Клуб на пътешественика". Входа е свободен Simple Smile
Ще си говорим за Травъл фотография, спомени, преживявания и много снимки....
ето линк към събитието във фейсбук...

https://www.facebook.com/events/1072358716177992/

Заповядайте, ще се радвам да се запознаем лично с повечето от вас.. поне тези които сте в София Simple Smile

# 652
  • София
Аз се записах.  Grinning

# 653
Agent Provocateur,какви красоти си наснимала...разкошно място!Последната ЧБ е уникална  Heart Eyes
mamaSunshine ,за огромно съжаление ще пропусна всички шансове да се запознаем лично  Sad
И за среща вече не съм на линия наблизо...Някой ако иска може среща по морето  Sunglasses

От мен една Пипи,хранеща гълъбите  Heart Eyes
Цветя имам много наснимани,но все ги оставям за после и така си стоят необработени Blush

# 654
  • Варна
И за среща вече не съм на линия наблизо...Някой ако иска може среща по морето  Sunglasses

Къде по морето  Flutter?

mamaSunshine, страхотни стълби и тавани! Особено последната много ми харесва. Peace Защо не ги качваш във Фликър, че да коментираме и харесваме там? Rolling Eyes

Агентче, покрай последната ти снимка (ч/б) се озовах в Коста Рика. Мерси за виртуалната разходка, много ми харесаха всички снимки! Hug

Eдна буболечка от мен:
Sunshine In Her Hair by chockolina, on Flickr

# 655
Шоколина имам ги и стълбите и много тавани във Фликр. Даже вчера ли онзи ден пак качих едни стълби...освен ако не визираш някоя конкретна група там... че нали има само някакви седмични сега пак замряха... newsm78

# 656
И за среща вече не съм на линия наблизо...Някой ако иска може среща по морето  Sunglasses

Къде по морето  Flutter?

Да, къде?

# 657
Im So Excited ,Светле,в околностите на Слънчев бряг съм  Laughing Нагоре в планината,има едно селце.Но и надолу си слизаме.Ако някой има път насам,да се обажда  Hug

# 658
Здравейте, дайте ми съвет как да отрежа  снимката ?
kristina by Златина Иванова, on Flickr

# 659
  • Варна
Преди Flickr даваше възможност да се предлага кроп, гледам сега я няма  Sad

Общи условия

Активация на акаунт