Отговори
# 210

Още една невиждана снимка от онзи въпросен ден в агенцията  Heart Eyes Party

# 211
    Здравейте и от мен Simple Smile Малко отсъствах и заради това не съм писала Simple Smile Как сте? Как минава лятото? Simple Smile
       По повод екранната партньорка на Керем на мен лично щеше да ми допадне двойката Керем § Хазал Кая  Simple Smile Аз я харесвам, симпатична ми е Simple Smile А и мисля, че е време Керем да започне да снима, защото зрителите ще го забравят, и аз вече искам да гледам нещо с него Simple Smile Simple Smile Simple Smile
    Пожелавам ви хубав и усмихнат неделен следобед Simple Smile

# 212

За мен категорично трябва да снима с Мерве няма да говоря повече по тая тема  Naughty разбира се никога не отказвам и севгилито да е на линия
Веселинова Hug бивам я аз лично някак пържа се в собствени сосове и много жега направо ад  ooooh! Hug

# 213
Добър ден! Hug Hug Hug

Ники, Рени, Диди, Аси,  bouquet bouquet bouquet bouquet

Веселинова,  Hug добре върви лятото, но много жегаа. ooooh!

И аз съм за Хазал, ама май няма да стане, щом Керем е отрекъл. ooooh! Ще му видим нетипичния сериал. ooooh!  Mr. Green

Приятен ден! bouquet

# 214
# 215
Диди,  bouquet На снимките Керем е в района на Етилер, а дамата до него е фитнес инструктор.  Wink

Миналата неделя в сайта gecce.com задали въпрос "Кой, според вас, е най-атлетичният известен мъж?". 20 мъже са били включени. Керем е на второ място (27, 2%), преди него е Баръш Ардуч (45,2%), а след него е Къванч Татлъту (6,1 %).

Скрит текст:
Самый спортивный мужчина-знаменитость.

Gecce.com на прошлой неделе проводил опрос на тему "Кто по-Вашему самый спортивный мужчина-знаменитость?" . В опросе были представлены почти 20 мужчин. Первое место по результатам опроса занял Барыш Ардуч (45,2%), второе место досталось Керему Бурсину (27, 2%), третье Кыванчу Татлытугу (6,1 %).

Источник: gecce.com

# 216
# 217
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидко,  bouquet Нашето момче е по-атлетично, ама хайде. Mr. Green Wink

Да си спомним малко за Иит стайл. Wink Heart Eyes

Хубав ден! bouquet

# 218
Снеж като нашето второ нема... Naughty Blush Mr. Green Heart Eyes
И ся като казах завчера Мерве на ви Мерве тия задължително да снимат нещо
Каква ХИМИЯ и ФИЗИКА открих айде чакам си БИОЛОГИЯТА  Whistling Crazy Party

# 219

Confounded Confounded Confounded Confounded Confounded

Ама иначИ си права............... Peace  да почва и да снима............ Praynig Praynig Praynig аз ако се наложи ще мижим с едното око....... Joy Joy Joy Joy Joy Hug

# 220

Confounded Confounded Confounded Confounded Confounded

Ама иначИ си права............... Peace  да почва и да снима............ Praynig Praynig Praynig аз ако се наложи ще мижим с едното око....... Joy Joy Joy Joy Joy Hug
Джанъм ти ни на Кире ни на Чачо му харизваш някоя значи то не,че са много красивите важното е поне да не са бездарни  Whistling Naughty
Кажи ако имаш някакви предложения....въпреки,че за мен е най-правилно със севгилима да играе хем ги харесват и искат... Mr. Green Crazy

# 221

Брех фантазиите и по развити  Stop Laughing
Хеле ки Йиит офф  Praynig

# 222
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДидиHug мерси за клипа.  bouquet На мен ми харесва комбинацията, но задължително Мерве трябва да е с черна коса.  Peace Иначе, да, фантазират хората, като няма нищо конкретно. ooooh! Sad

Спокоен ден! bouquet

# 223
Без коментар съм вече за следващата реклама от Мави да си наемат и едно джудже
Много харесвам споменатото име ама като актьор не като модел  ooooh! ooooh! ooooh!

# 224
По голям смях от това не съм чувала ама наистина лично се надявам да е лъжлива новина Серенай остава той Илко е 1.68 то направо ще са като пижу и пенда тука поне нашия гони 1.80
Дано е лъжлива новина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт