Отговори
# 285
Писе линейката да викам ли джанъм?
По маймунски услуги е безплатна? Party Crazy

Живо писе, съм още, ако изпия 5-то кафе обаче, може и да има нужда вече ... #Crazy Joy
И ти си у шок стига ся тука ме вини... ,че бръщолевя глупости на ента  Crossing Arms

ГабиHug  Wink Като й мине шокът, ще мисля другояче.  Mr. Green

Абе и аз затова говоря,а не искам брат искам някой убав ама ГАДЕН е така да му иска балерината и той да го боксира и да има КЕЧ  Crazy Party

Няма кой да му вземе балеринката на Киро - той не е вчерашен.  Mr. Green
Снеже и все пак искам КЕЧ  Crossing Arms Naughty

# 286
Маймунко, не в шок, просто съм изпаднала в тих ужас ... Joy

# 287
Чи как няма то при видът на това?  ooooh!

# 288
Тия ми убиха желанието да гледам Кавака
значи повторенията пууу Мавито и затуй е виновно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 289
Чи как няма то при видът на това?  ooooh!

Моля те, стига, че услугата за безплатната линейка от маймунка бих я използвала ... Stop Laughing

# 290
От тия партньорки само Ойкюто да стои далече, ще тогава вече ще ми призлее.  Sick
Ойкю е много нежна за него, от трите само Хазал ми допада. Ама мен кой ли ме пита.

Страшно видео пускала съм го,но да го повторя туй,че не бях ЙиКюбка не ми пречи да не призная таланта на мацето  Party Crazy

Ако не си гледала "Песента на живота", препоръчвам ти го. Скоро ще започне 2 сезон.
Почнат е превода на български, но захапеш ли го няма да го изчачаш.

Абе и аз затова говоря,а не искам брат искам някой убав ама ГАДЕН е така да му иска балерината и той да го боксира и да има КЕЧ  Crazy Party
[/quote]

Ха-ха, не си представям нашето момче да не набие някого. Ще му използват и бицепса и трицепса, и де що мускул има Simple Smile)

Момичета, много сте забавни!
Остава да чакаме. Hug

# 291
Докато стане факт новото положение в "Мави", да си гледкаме СерКер. Wink

# 292
Докато стане факт новото положение в "Мави", да си гледкаме СерКер. Wink

Crazy Crazy Crazy

# 293
От тия партньорки само Ойкюто да стои далече, ще тогава вече ще ми призлее.  Sick
Ойкю е много нежна за него, от трите само Хазал ми допада. Ама мен кой ли ме пита.

Страшно видео пускала съм го,но да го повторя туй,че не бях ЙиКюбка не ми пречи да не призная таланта на мацето  Party Crazy

Ако не си гледала "Песента на живота", препоръчвам ти го. Скоро ще започне 2 сезон.
Почнат е превода на български, но захапеш ли го няма да го изчачаш.

Абе и аз затова говоря,а не искам брат искам някой убав ама ГАДЕН е така да му иска балерината и той да го боксира и да има КЕЧ  Crazy Party

Ха-ха, не си представям нашето момче да не набие някого. Ще му използват и бицепса и трицепса, и де що мускул има Simple Smile)

Момичета, много сте забавни!
Остава да чакаме. Hug

[/quote]Камъче,знам го готин е ама Бурджу не е моят човек иначе Хюлка е много готин образ и са супер Бирканката  Blush Peace

# 294
Дид,  Heart Eyes много си бойна днес.  Mr. Green Дадох ти малко лекарства, ама още ще потърся, ако не е достатъчно. Laughing Аз като Габи съм в тих ужас. ooooh! Laughing

# 295
ДидHeart Eyes много си бойна днес.  Mr. Green Дадох ти малко лекарства, ама още ще потърся, ако не е достатъчно. Laughing Аз като Габи съм в тих ужас. ooooh! Laughing
Помагат ама щом пусна снимката с преди и сега и гледам като ударена от трактор ти са замисли за кво става дума  Joy Joy Joy

# 296
И такива мераци има, ама много рижаво ще стане на екрана. Mr. Green

# 297
И такива мераци има, ама много рижаво ще стане на екрана. Mr. Green

Знам ги аз тия дето искат близки източници са ми у туитър ама им обясних,че Елка ходи на Боцан само  Peace

# 298
А и Керем ще си ходи с Елчинката, макар че не ми е голяма любимка.  Wink Керо малко ще му потъмнят косицата и айде. Mr. Green Ама това ще е за друг сезон или филм, щото сега е заета. Wink

# 299

Мави обаче още мълчи,а ги засипаха от туитове  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт