Отговори
# 330
Хих, турски вампирски сериал...  Shocked не мога да си го представя.  Mr. Green  Ама Керо си прилича с този младеж, че и двамата са с карирани ризки. Mr. Green Wink

# 331
Снеж, Joy Joy Joy Joy
Бирканката и Киро ша са комбинация бомба ама с закъснител кешке ама  Crossing Arms Tired

# 332
ДидHug нещо за теб...  newsm78

# 333

Снеже  bouquet
Специално за 25 годишния си РД Мави ще работи със Серенай и Барбара Палвин Peace
Серенай няма да снима с Керем,а с моделката като нея която е висока 1.75 само,че от световен мащаб - Барбара Палвин
Серенай Саръкайа тази година отпразнува 25-годишния си рожден ден
Фирмата е приготвила специална кампания по самия случай
И в това нещо ще се включи Барбара Палвин -известна моделка от Виктория Сикретс
Барбара е на 23 години.От тази двойка наистина ще излезнат хубави неща

Сега за Илкер било вярно...Керем Бюрсин вече няма да го има за сега Саръкайа и Калели няма да участват заедно обаче в рекламен клип на Илкер му готвели отделна реклама която ще снима може би сам... Peace

# 334

Лично аз се надявам да дойдат още нови хубави
проекти за нашето момче Мави не е края я... Crazy Party

# 335
Благодаря, Диди!   bouquet  Ами какво да кажа - идват ми само нецензурни думички на ума, затова ще замълча. Mr. Green Stop

Шукран започва нов сериал. Wink

Скоро по Фокс тв ще се излъчва новия сериал "Семейство". В ролите, освен Шукран, ще участват Еркан Колчак Кюстендил, Джансу Тосун, Айбуке Пусат, Уур Юджел, Гювен Кирач, Зейнеп Канконде, Бушра Пекин, Бюлент Емрах Парлак. Премиерата на сериала е през септември.

Скрит текст:
Скоро на канале Fox Tv новый сериал "Familya / Семья". В ролях : Шюкран Овалы, Эркан Колчак Кoстендиль, Джансу Тосун, Айбуке Пусат, Угур Юджел, Гювен Кырач, Зейнеп Канконде, Бушра Пекин, Бюлент Эмрах Парлак. Преьера сериала в сентябре.

# 336
Да и честито на Шюкрянка звучи ми като нова версия на Улан Истанбул хеле ки Еркан в кадрото сериалчето ще е супер бол рейтинг им желая  Praynig Praynig Praynig
Каквото е това поне имаме хубави 3 рекламки,че и сумати снимки моята мечта се сбъдна повече не искам не съм алчна  Party Stop

Сега съм навита на паста за зъби щото няма такава усмивка у Турция за мен  Mr. Green Laughing Whistling

# 337
Повече "Мави" няма да коментирам, да си правят великата кампания и да си държат Сера, щом им вдига продажбите, пък Керо не.  Peace От мен толкова по темата, нито дума повече. Peace

# 338
# 339
Гиземка става ли за партньорка?  newsm78 Май да, според мен! Wink

# 340
Гиземка става ли за партньорка?  newsm78 Май да, според мен! Wink

Хмм хубавица определено е Гизка въпреки големото дупе дето ще го свали ама за балерина визия има ли ки... Thinking Thinking иначе много забавно и симпатично младо момиче като Серенай малко дори енергията и у повече  Joy Joy Joy

# 341
Идеална е за балеринка, не е и много висока.  Wink Абе, ще си паснат с Керем. Hug

# 342

Тази Ханде много я харесвам  Crazy Crazy Crazy

# 343
Гиземка става ли за партньорка?  newsm78 Май да, според мен! Wink

Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes
Ха, един от фенските си мераци срещам ... Joy Гизем е много сладка и готина, ще е супер ако двамата имат общ проект. Peace

# 344
Колкото до Мави - аз също не искам да коментирам повече, ще очаквам нещата им единствено заради Серенай, защото я харесвам не по-малко от Керем, но няма да е със същия ентусиазъм, както преди. Peace

Общи условия

Активация на акаунт