Отговори
# 615
Според летящите Ай Япъм преговаря с тези имена за сериала ни:Аслъ Енвер,Хазал Кайа,Дамла Сьонмез и Йойкю Карайел Peace Peace Peace
Дано изберат Аслъ, че другите 3 са ми мега противни  Tired
Хах  Mr. Greenна мен никоя не ми харесва ако ме питаш  Mr. Green моите идеали за тая роля ги казах Еджето изглежда спи и иска да си прецака успешния проект като сценарий  ooooh!

# 616
Въх Боже,  Mr. Green дано тея летящи не са разбрали тоя път за три от имената, щото не знам... особено Ойкю.  Sick Хазал,  Praynig или Фахрие, макар че не се споменава.  Praynig

# 617
Въх Боже,  Mr. Green дано тея летящи не са разбрали тоя път за три от имената, щото не знам... особено Ойкю.  Sick Хазал,  Praynig или Фахрие, макар че не се споменава.  Praynig
Аз на всичко съм съгласна ама не и на Йойкю просто не мога си причиня тая катастрофа  ooooh!

# 618
Лили ще е най-щастлива  Peace
Хубаво колажче  Mr. Green

# 619
Най-добре е Мерве според мен  Peace

# 620

И тя става, ама... ще видим какво ще стане накрая. Wink

# 621

И тя става, ама... ще видим какво ще стане накрая. Wink
И Деметчето е вариант, но сега не я давам  Mr. Green

Фе не е ли по-висока от Керем  Laughing

# 622
Деметчето е заета. Heart Eyes А Фахрие е или 1,67 м, или 1,70 м - срещала съм ги и двата варианта, Mr. Green не знам кой е верният, но не е по-висока от Керем. Peace

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 00:26 от ·٠•Snejka•٠·

# 623
За мен Еджето нарочно дори не е казала да я викнат айде да не говорим ,че КГ просто ми е похарчена тема от всякъде 2-ри сезон  Tired ooooh!
Не мисля,че я долюбва особено  Mr. Green ooooh!

# 624

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От вчера започнах днеска ги завърших айде с надежда Еджето да размисли и сие компания  Praynig Praynig Praynig

# 625
Диди,  Hug поздравления за хубавите гифчета!  bouquet Трудът ти не е бил напразен. Hug

Казвам ви лека нощ с това готино колажче! Wink Heart Eyes

# 626
Така още нещо което разбрах от видеата на летящите
Едната мадама си е повече за Хазал Кайа другата за Дамла за мен тука ще е битката защото става въпрос за балерина танцьорка
Сериала ще започне ноември,а не януари както се говореше от самото начало...
Стар къде ще го сложи е голям проблем въпреки,че един сериал от сега го пиша изяден от акулите просто в тая конкуренция не го виждам жалко,че дори ще го почват  ooooh!
Аслъ Енвер не можела да танцува щом не знае като хората едва ли ще се научи за два месеца
Имаше коментар "Нека да е Хазал за да се отърве от ролята си на портиерската дъщеря"
Йойкю Карайел имала студено ледено отблъскващо излъчване и двете бяха на едно мнение
Накрая най-много гласове беше събрала Хазал май някаква анкета са пускали между Дамла и Хазал,но вече съм сигурна и аз самата за себе си една от двете ще е Peace

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 03:50 от x BlackRose x

# 627
Благодаря за инфото, Диди! bouquet Аз съм за Хазал от двете, пък каквото стане.  Peace

Лека нощ! bouquet

# 628
Каквото е това е дето се вика и те летящите почесаха езиците малко аз съм за Дамла не се е показала в Ай Япъм за мен е по подходяща от всичките другите изброени ама която и да е ще гледам какви бедствия преживях туй нищо няма да е само земетресение  Joy Joy Joy
Хайде лека и мека нощ! Hug Hug Hug

# 629
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди, Hug която и да е, не зависи от нас, така че кротко ще си чакаме.   Wink Поне аз така ще направя, достатъчно ги предлагах и одобрявах вече.  Mr. Green А и докато не им минат празниците, някъде към 18 септември, доколкото разбрах, новини няма да чуем.  Peace Само още малко търпение ни трябва. Grinning Най-важното е, че Керем се връща на екрана и дано да има успех със сериала.  Praynig Praynig Praynig Дай Боже да му се получи и с филма, ако е истина това за общия проект с Танер Олмез. Praynig Praynig Praynig

Желая успешна нова седмица на всички! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт