Отговори
# 720
ДидиHug мерси за новините.  bouquet Езги е хубаво и нежно момиче, но е слаба актриса, според мен. Peace

# 721
Е, що не го искат тия актриси това момче, че се налага от улицата да му търсят?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Много ме забавляват понякога т. нар. журналисти. Laughing Laughing Laughing

# 722
ДидиHug мерси за новините.  bouquet Езги е хубаво и нежно момиче, но е слаба актриса, според мен. Peace
Не споря ама тук говорим за филм тъй,че и комедия ще е абе ще се справи някак Peace Peace Peace

Е, що не го искат тия актриси това момче, че се налага от улицата да му търсят?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Много ме забавляват понякога т. нар. журналисти. Laughing Laughing Laughing

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Как ще не го искат бе джанъм? Кой знае колко мацки минаха на кастинг ама като не стават  Mr. Green Stop

# 723
Ами дано се справи, Диди!  Wink Ама като знам пък кои са мъжете, не се и притеснявам много. Wink Wink

Е, що не го искат тия актриси това момче, че се налага от улицата да му търсят?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Много ме забавляват понякога т. нар. журналисти. Laughing Laughing Laughing

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Как ще не го искат бе джанъм? Кой знае колко мацки минаха на кастинг ама като не стават  Mr. Green Stop

Само такава ще е работата!  Mr. Green Mr. Green Ще видим другата седмица, нали така обещаха!? Whistling

# 724
Днеска бил световен ден на усмивката и хайде да се усмихнем тогава с един красив усмивчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 725
Хих, значи е световният ден на Керем. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не мога сега да открия снимки от реала, но винаги е усмихнат. Heart Eyes

# 726
Рускините са го превели... страхотно. Heart Eyes

Серенай за Керем в ново интервю: "Разбира се, връзката ми, която продължава вече година, е част от моето щастие. Да споделиш живота си с човек, който ти влияе добре, е прекрасно. В този смисъл ние открихме нещо общо помежду си!"

Скрит текст:
Серенай о Кереме в своем новом интервью: «... И конечно же мои отношения, которые длятся уже год, это часть моего "счастья". Разделять свою жизнь с человеком, который хорошо влияет на тебя, замечательно. В этом смысле мы нашли что-то общее.»

# 727
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

СнежеHug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes благодаря ви за всичко  споделено и коментирано в темата.. Страхотни сте! Винаги на пост Peace Peace Peace

Хайде чичеци  за вас  Hug Hug Hug

Няма много информация около сериала. Това за търсенето на партньорката и аз не го вярвам.. Да тръгнат чак от град на град да търсят подходяща партньорка.. Нещо не ми звучи сериозно..
Да видим..Нали писаха, че снимките ще почнат края на октомври, което аз не вярвам, то не остана много..

СнежеHug Heart Eyes това за протеиновия прах го писа Дженгиз Семерджиоглу в колонката си в Хюрриет..

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/cengiz-semercioglu_105/evet- … un-caner_40234078

Писа, че е виждал много актьори да играят бокс и да спортуват, но такова оформено тяло като това на Керем не е виждал..Та затова писа,че възможно е Керем да приема протеинов прах и други добавки и че дали приемането им не е вредно за организма.. Също така то йсмята, че щом Керем толкова набляга на тялото си, значи ще го показвал гол до кръста в сериала много бол..
Отговорът на Керем е, че той няма работа с протеинов прах и  други добавки, тялото му е оформено така в резултат на потене в залата.. Също така той  е казал, че иска да докаже на младите хора, че и без използването на протеинов прах и тем подобни, могат да оформят прекрасно тяло. Също така е казал, че се е вманиачил на тема бокс, дотолкова, че със световноизвестния професионален боксьор Авни Йълдъръм от утре ще е на лагер в Анталия.. Керем преди десетина дни го последва в инстаграм..

Знаем, че Керем от петнайсетгодишен е в спортната зала.. Той сам казва, че спортът за него е на много важно място в живота му.. Спортуването за него  е като въздуха, който диша и че само, когато тренира, той успява да релаксира.  Peace Peace

# 728
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes Благодаря ви за пуснатата информация и снимки! bouquet

Хм, значи имаме партньорка за филма, обаче за сериала още се мълчи ... Thinking

Този път партнера каза аз да пусна това, което правихме близо седмица и аз слушам, и пускам ... Whistling Mr. Green Ех, късметлийка съм с теб, маймунко ... Heart Eyes

https://youtu.be/Qo4tqFVmhXM

Макар и без партньорка, аз вече броя дните до появата на Али и всеки ден говоря едно и също ... Mr. Green Да, дори аз не мога да се търпя, пък какво остава за хората около мен ... Joy Със сигурност и на Керем вече съм му писнала, щом ми удари лайка, сигурна съм, че е било с мисълта само и само да спра да "мърморя" ... Joy

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 16:07 от Анонимен

# 729
Hug Hug Hug

Лили  bouquet мерси за чичеците и пуснатото аз нито вярвам,че обикалят като ненормални туй ми звучи малко като в приказката Пепеляшка как търсят принцесата на която да и пасне кристалната пантофка  ooooh! и Кирето в случая принцЪ  Joy Joy Joy нито мисля,че ще е някоя неизвестна нито нищо от тоя сорт за мен отдавна е станала ясна ама мълчат и ша я пуснат бомбата за накрая  hahaha hahaha hahaha
Писо преди дни го видях при рускините казваха,че сме таланти буквално чак се шашардисах  Stop Heart Eyes Crazy

bouquet bouquet bouquet

# 730
Hug Hug Hug

Лили  bouquet мерси за чичеците и пуснатото аз нито вярвам,че обикалят като ненормални туй ми звучи малко като в приказката Пепеляшка как търсят принцесата на която да и пасне кристалната пантофка  ooooh! и Кирето в случая принцЪ  Joy Joy Joy нито мисля,че ще е някоя неизвестна нито нищо от тоя сорт за мен отдавна е станала ясна ама мълчат и ша я пуснат бомбата за накрая  hahaha hahaha hahaha
Писо преди дни го видях при рускините казваха,че сме таланти буквално чак се шашардисах  Stop Heart Eyes Crazy

bouquet bouquet bouquet

За теб рускините са прави, но за мен, то моето талант ли бе да го опишеш ... Joy
Оха, принцЪ казваш, а? newsm78 Joy

# 731
Hug Hug Hug

bouquet bouquet bouquet

За теб рускините са прави, но за мен, то моето талант ли бе да го опишеш ... Joy
Пак се подценяваш ша та казвам на девила или башпатрона срамота значи аа  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Направо то така звучи все едно слугите на принца обикалят и издирват притежателката на пантофката в случая притежалката на ролята на Пелинела  Joy Joy Joy Joy

# 732
Hug Hug Hug

bouquet bouquet bouquet

Пак се подценяваш ша та казвам на девила или башпатрона срамота значи аа  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Направо то така звучи все едно слугите на принца обикалят и издирват притежателката на пантофката в случая притежалката на ролята на Пелинела  Joy Joy Joy Joy

На когото искаш ме казвай ... hahaha

# 733
Лили,  Heart Eyes благодаря за споделеното.  bouquet

Габи, Дидко,  Heart Eyes Heart Eyes наистина сте майсторки.  Peace Ейвалааа... много ми хареса. Wink bouquet bouquet

Ох, Диде, Hug разсмя с принца и пантофката. Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

ГабиHug имаш лайк от патрона.  Wink Браво. Hug

# 734
ЛилиHeart Eyes благодаря за споделеното.  bouquet

Габи, ДидкоHeart Eyes Heart Eyes наистина сте майсторки.  Peace Ейвалааа... много ми хареса. Wink bouquet bouquet

Ох, Диде, Hug разсмя с принца и пантофката. Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

ГабиHug имаш лайк от патрона.  Wink Браво. Hug
Снеж  Hug благодаря ти затова което казваш толкова щом ви е харесало Габи ако е съгласна да замислим втора част  Joy Joy Joy
Шегата на страна ама направо така звучи  Mr. Green Stop

Хмм тука пък викат 80 000 то още не са почнали те парите му броят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт