Отговори
# 225

Фенските мераци край нямат Mr. Green
Май новината е вярна пфф щом Есин Овет е писала затова бих приела Илкер във всичко друго до Серенай защото му знам заложбите и качествата ама няма моделска визия освен това такова шкембенце е пуснал  ooooh! Peace

# 226
Здравейте! Hug Hug Hug

Диди,  Hug не ми харесва това, което прочетох, но преди да напиша нещо, проверих тук-там и май си е точно, както си го написала, още повече, че дописката е на Есин Овет, а тя не пише непроверена иформация.  Sad  Peace Ще преразкажа накратко преводът на рускините. Hug

Залавието е Керем си тръгва, Илкер идва - казва се, че Керем Бюрсин и Серенай Саръкая са се разделили, като се имам предвид, че "Мави" са прекратили договора с Керем. Компанията е забелязала, че на преден план излизат личните отношения между двамата, което не им харесало и затова взели решение да прекратят договора с Керем и да подпишат с Илкер Калели. Според мен обаче договорът му сигурно е изтекъл и няма да го подновят, а не е прекратен, но това са си мои разсъждения. Peace
Пак при рускините прочетох за слухове, че дори новият клип със Серенай и Илкер е сниман и скоро ще го пуснат. Нямам думи да коментирам - мисля, че подобна смяна е нелепа и смешна.  Peace

Ами извините, ама...  Shocked Извинявам се на феновете му - като актьор може да е много добър, но да рекламира дрехи... ooooh!

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 15:14 от ·٠•Snejka•٠·

# 227
Здравейте, момичета! Hug Отне ми време да прочета пропуснатото, толкова хубави неща сте пуснали, благодаря! Heart Eyes

Направо останах ето така #Crazy от прочетената новина обаче. Колкото и да харесвам Илкер като актьор, той наистина няма заложби за модел, както и нужните данни. Той е прекрасен актьор, но не и модел!

Снеж като нашето второ нема... Naughty Blush Mr. Green Heart Eyes
И ся като казах завчера Мерве на ви Мерве тия задължително да снимат нещо
Каква ХИМИЯ и ФИЗИКА открих айде чакам си БИОЛОГИЯТА  Whistling Crazy Party

За момент си помислих, че 15-ти септември е дошъл, като те четох ... Joy Страшно стоят един до друг и двамата са невероятни, би било супер, ако някога бъдат в общ проект. Heart Eyes

А за това явно още един мисли като мен. Whistling Blush Heart Eyes

# 228
Здравейте! Hug Hug Hug

Диди,  Hug не ми харесва това, което прочетох, но преди да напиша нещо, проверих тук-там и май си е точно, както си го написала, още повече, че дописката е на Есин Овет, а тя не пише непроверена иформация.  Sad  Peace Ще преразкажа накратко преводът на рускините. Hug

Залавието е Керем си тръгва Илкер идва - казва се, че Керем Бюрсин и Серенай Саръкая са се разделили, като се имам предвид, че "Мави" са прекратили договора с Керем. Компанията е забелязала, че на преден план излизат личните отношения между двамата, което не им харесало и затова взели решение да прекратят договора с Керем и да подпишат с Илкер Калели. Според мен обаче договорът му сигурно е изтекъл и няма да го подновят, а не е прекратен, но това са си мои разсъждения. Peace
Пак при рускините прочетох за слухове, че дори новият клип със Серенай и Илкер е сниман и скоро ще го пуснат. Нямам думи да коментирам - дори и да не беше Керем рекламно лице на "Мави", мисля, че подобна смяна е нелепа.  Peace

Снежи Hug Heart Eyes, +1
Вече ето така се хващам за главата от написаното. ooooh!

# 229
Според мен обаче Мави биха загубили много от това си решение, но времето ще покаже. Naughty

# 230
Снеже,Габи +1 от всякъде просто съм без коментар за случилото се  поне да бяха взели някой с физика на място на Керем Фуркани и други къде къде по добре от Илкер туй е подигравка и с Илкер много се ядосах защото винаги съм искала филм или сериал със Серенай и Керем и ги видях в реклама станаха гаджета зарадвах се исках Илкер и Серенай да снимат филм определено няма да крия симпатиите си към Илкер като актьор той просто е неотразим никой нямаше да направи Пойраз като него в моите очи даде каквото имаше от себе си,че и в повече,но за модел нито има физика нито има данни покрусена съм от избора на Мави по добре да бяха махнали и Серенай защото сега Илкер и Серенай няма да са така продавани както СерКер за мен малоумното МАВИ не си знае интереса защото първо се лиши от Киво сега и от Киро просто са не в час!  Peace ooooh!
Да не коментирам,че в социалните мрежи откачиха и тагват Мави на всеки пост кажи речи и Гайето Сьокмен и чакат отговор

# 231
Според мен обаче Мави биха загубили много от това си решение, но времето ще покаже. Naughty

Поне Гюнайдъна да ходят да си снимат от там няма да се мрънка ,че са гаджета  Naughty Mr. Green

# 232
... защото първо се лиши от Киво сега и от Киро просто са не в час!  Peace ooooh!

ДидкоHug едно е да смениш Къванч с Керем, съвсем друго Керем с Илкер.  Peace Така или иначе рекламните договори изтичат и лицата се сменят, но това направо е смешно.  Stop Толкова млади и красиви актьори има... до Илкер опрели. ooooh!

# 233
... защото първо се лиши от Киво сега и от Киро просто са не в час!  Peace ooooh!

ДидкоHug едно е да смениш Къванч с Керем, съвсем друго Керем с Илкер.  Peace Така или иначе рекламните договори изтичат и лицата се сменят, но това направо е смешно.  Stop Толкова млади и красиви актьори има... до Илкер опрели. ooooh!
Точно за милионен път ще го кажа като актьор е много добър ама за модел не си го представям може да ползват фотошопец и да го сложат на табуретка щото до Серенай ще са направо като Карчун и Малчо  ooooh!

# 234
Не туй е голяма ирония ама наистина не го приемам
Навремето исках Серенай да снима с Ча сериал - реалност станаха и севгили по едно време
Исках сериал или филм със СерКер - 3 реклами на брой = гаджета са
Ама туй е прекалено исках филм със Илкер и Серенай и кво пак ли реклама само да не станат гаджета ще ида да живея на космоса  Naughty Mr. Green Stop
Ако Господ толкова ме обича да си пожелая СерКер да не се разделят никога има вероятност да се сбъдне?

# 235
Диди,   Mr. Green Само дано Серенай не се загаджи с Илкер... както е тръгнало с пожеланията.  Laughing Тогава Керо освен Бурчинка да го приема. Joy Joy Joy

# 236

Забогаа  Crazy Crazy Crazy

# 237
Диди,   Mr. Green Само дано Серенай не се загаджи с Илкер... както е тръгнало с пожеланията.  Laughing Тогава Керо освен Бурчинка да го приема. Joy Joy Joy
Тя може го прибере като котараче у тех  Naughty Mr. Green hahaha
За другото ако стане който иска да идва с мен на космоса чакам ако има желаещи  ooooh! Mr. Green Stop

# 238
Мави какво им са виновни СерКер та сами са си виновни събраха барута и огъня в едно то който и да е щеше да се влюби
Пълни галфони чакай ги гръмна малко,че ми развалиха ХИМИЯТА  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 239
Хубаво котенце ще си набара Бурчинката, ако вземе Керем.  Mr. Green

Айде, малко патрони и от мен по "Мави".  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт