Отговори
# 255
От една страна, наистина биха били избрали подходяща му, така да се изразя, роля за дадената реклама, но с това телосложение, да стане рекламно лице на марка дрехи и да позира, ха, голям майтап ще е. Mr. Green
Аз ти казвам Илко си го представям единствено в реклама за перфектния баща ако вземат Ата Берк и рекламират дънките заедно двамата без Серенай съм по навита  Peace

А, чакай сега, Диди  Hug Аз искам като двойка в реклама да ги видя Илкер и Серенай. Ще ми е интересно какво са измислили точно защото той не е модел. Иначе всеки да си седи при половинката, никакви нови любови Naughty Joy

И не ги подценявай Мави, според мен знаят какво правят Peace
Ох олекна ми  Mr. Green
Шегата на страна ако наистина знаят какво правят искрено се надявам поне Илкер да отслабне до рекламата  Peace Praynig

# 256
  • Яко в Матрицата...
Нека да видим, после да съдим. Аз пък мисля, че е време не само красавци да рекламират тези дрехи. Дайте им шанс. Сигурна съм, че ще ни изненадат приятно. Peace

# 257
От една страна, наистина биха били избрали подходяща му, така да се изразя, роля за дадената реклама, но с това телосложение, да стане рекламно лице на марка дрехи и да позира, ха, голям майтап ще е. Mr. Green
Аз ти казвам Илко си го представям единствено в реклама за перфектния баща ако вземат Ата Берк и рекламират дънките заедно двамата без Серенай съм по навита  Peace

На едно мнение сме. Peace
Вярно, че и Керем не е съвсем висок, още помня снимката с Шюкрю, как го мъкнеше на гърба си Joy, но поне имаше подходящи данни за Мави.  Mr. Green

# 258
Нека да видим, после да съдим. Аз пък мисля, че е време не само красавци да рекламират тези дрехи. Дайте им шанс. Сигурна съм, че ще ни изненадат приятно. Peace

Рени Hug Heart Eyes, от една страна си права. Peace

# 259

Рени Hug Heart Eyes, от една страна си права. Peace
Аз шанс ще им дам щото и него и нея ги обичам ама ме е страх да не се разочаровам  ooooh!

# 260

Според Нолуйор подходящите партньорки за Керем
ама категорично и те са добри не ги отхвърлям  Peace

http://noluyo.tv/haber/5908/kerem-bursine-partner-araniyor?utm_m … rsin-partner-yazi

# 261
Рени, Диди, Камъче, Габи, bouquet bouquet bouquet bouquet

Мен пък точно това ми е проблемът - че сменят Керем точно с Илкер.  Peace От кон на магаре, ама тяхна си работа, наистина не си начинаещи и сигурно знаят какво правят.  Peace Според мен обаче, визията на Илкер повече отговаря на новите правила в републиката.  Wink

От тия партньорки само Ойкюто да стои далече, ще тогава вече ще ми призлее.  Sick

# 262
Рени, Диди, Камъче, Габи, bouquet bouquet bouquet bouquet

Мен пък точно това ми е проблемът - че сменят Керем точно с Илкер.  Peace От кон на магаре, ама тяхна си работа, наистина не си начинаещи и сигурно знаят какво правят.  Peace Според мен обаче, визията на Илкер повече отговаря на новите правила в републиката.  Wink

От тия партньорки само Ойкюто да стои далече, ще тогава вече ще ми призлее.  Sick
+1
 а Йойкюнела аллах корусун  Praynig ooooh!

# 263
# 264
Хантолките ми са пък другата ирония днес много ги харесвам
ама и двамата не стават за Мави и туй да уточня  ooooh!

# 265

Рускините съгласни айдее Ай Япъм в действие и Гайето ко търсят ние намерихме те още търсят дивото ,а питомното пред тех...
Пуу машшаллах  Party Crazy

# 266

Страшно видео пускала съм го,но да го повторя туй,че не бях ЙиКюбка не ми пречи да не призная таланта на мацето  Party Crazy

# 267
# 268
ДидиHeart Eyes мерси за всичко, което си постнала.  bouquet За ХанТол, ако са Ханде Ерчел и Толга Саръташ, да ти кажа, че са по-подходящи за реклама на дънкови облекла, нищо, че дупето й е по-сочничко, а той е дребничък, но телесложението му не е лошо, също и нейното, въпреки дупето.  Laughing Освен това симпатяги са и двамата. Peace

# 269
ДидиHeart Eyes мерси за всичко, което си постнала.  bouquet За ХанТол, ако са Ханде Ерчел и Толга Саръташ, да ти кажа, че са по-подходящи за реклама на дънкови облекла, нищо, че дупето й е по-сочничко, а той е дребничък, но телесложението му не е лошо, също и нейното, въпреки дупето.  Laughing Освен това симпатяги са и двамата. Peace
В това съм съгласна ама туй е загубена кауза жал ме за всички които вярват в това,че някога пак ще се повтори и,че не уважиха изборите им и седят и мяукат като малки котенца за мляко

Общи условия

Активация на акаунт