Отговори
# 390
ДидHug то и без това кой знае какви целувки Ердо няма да разреши,  Mr. Green ама пък ще са хубава двойка.   Heart Eyes Пък Фахрие що трябва да й разрешава Бурак, тя е достатъчно голяма да прецени дали иска само да рекламира шампоани и да поства селфита в инстаграма от почивки, или да се развива като актриса!?  Peace Изборът е неин, не на Бурак. Stop Дано поне повече не се снима в бозите му. Praynig

Съгласна съм,че е голяма иначе са си сладка двойка дано са си заедно до края Peace Heart Eyes

Още едно предложение от мен Бурджу Йозберк и дизито и ще свърши освен това има визия точно за балерина Heart Eyes

# 391
Нека да са заедно, не съм против, личният им живот не ме интересува. Peace

Слаба е като актриса Бурджу, но има сладка муцунка. Peace Wink

Лека нощ от мен! Hug bouquet

# 392

Феновете умора нямат....
-Какво пак ме гледаш?
+Ще те гледам теб какво те интересува?

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 393

Лека нощ и от мене с този усмивчоо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Липсва ни много вече и ние от липса по него не спряхме да го спрягаме като пресата  Cry Cry Cry

# 394
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Липсва, вярно е, ама чак през януари ще се видим, ако Керем Чатай не реши нещо друго. Peace

Успешен ден! bouquet

# 395
  • Яко в Матрицата...
 wavey

Първи кадри от снимките на Мави с Илкер Grinning И пак някакъв самолет на заден план Joy Joy

Мииии, нещо мускулчета му липсват на този младеж, ама те повечето там са такива Joy

http://www.haberturk.com/yazarlar/esin-ovet-1064/1282006-serenay … filmi-rafa-kalkti

И филмът със Серенай няма да го бъде Peace Ми каквото-такова. Абе да си стяга багажа и обратно на свобода Joy

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 11:58 от Reni - BG

# 396
wavey

Първи кадри от снимките на Мави с Илкер Grinning И пак някакъв самолет на заден план Joy Joy

Мииии, нещо мускулчета му липсват на този младеж, ама те повечето там са такива Joy

http://www.haberturk.com/yazarlar/esin-ovet-1064/1282006-serenay … filmi-rafa-kalkti

И филмът със Серенай няма да го бъде Peace Ми каквото-такова. Абе да си стяга багажа и обратно на свобода Joy
ooooh! ooooh! ooooh! за филма
Косата на Илкер много хубава лично се надявам шкембенцето да липсва вече нищо,че няма мускули шкембето няма ли го ще е окей  Peace

Ето и тези абе харизма е голяма и Илкерски ама адии ся няма да говоря много  Whistling Mr. Green защото съм още на същото мнение по отношение моделската му кариера  Mr. Green Stop

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 15:07 от x BlackRose x

# 397
# 398
# 399
# 400
Несъмненно беше най-хубавата партньорка на Керем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes
Точно това говорихме с едно момиче от Туитър снощи, че Керем и малката са просто незаменими. Heart Eyes

# 401

О, с Мерич Арал, не бях се сетила до сега за тези снимки. Mr. Green

# 402
И сега какво? Няма да го има и Гюнайдън-а значи? ooooh! Ей, всичко стана "каръшък." Хайде поне да започва дизитата и това е. Tired

# 403
Съжалявам, но трудно ще приема тази замяна на Мави от Керем с Илкер. Двамата просто нямат място за сравнение, от това кой е по-добрият модел.

# 404
Съжалявам, но трудно ще приема тази замяна на Мави от Керем с Илкер. Двамата просто нямат място за сравнение, от това кой е по-добрият модел.

Съгласна съм просто Киро и Киво са сензацията ама ади нейсе  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт