Отговори
# 405

О, с Мерич Арал, не бях се сетила до сега за тези снимки. Mr. Green
Беше в УФ някаква роля имаше и там ама не помня  Peace

# 406
И сега какво? Няма да го има и Гюнайдън-а значи? ooooh! Ей, всичко стана "каръшък." Хайде поне да започва дизитата и това е. Tired

Дано и дизито го има, че ме налегнаха черни мисли. ooooh! Praynig

# 407

Хм, не си я спомням там ...

# 408
И сега какво? Няма да го има и Гюнайдън-а значи? ooooh! Ей, всичко стана "каръшък." Хайде поне да започва дизитата и това е. Tired

Дано и дизито го има, че ме налегнаха черни мисли. ooooh! Praynig
Алоо казах ти нещо вещиците ко ша праим с тех  Laughing Laughing Laughing
Спирай да мислиш такива неща  Crossing Arms Naughty Laughing

# 409
ДидHeart Eyes на клада ли ще ме горите?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Абе, дано не съм права... просто си ме налегнаха... дано скоро чуем нещо хубаво за Керем вече. Praynig

# 410
  • Яко в Матрицата...

Приятелката на Фарах игра Peace

За Илкер - става, но не е нещо уау. Не знам какво са търсили точно с неговото избиране, но ми е някак си ... дъртичък за такава реклама Peace

# 411

За Илкер - става, но не е нещо уау. Не знам какво са търсили точно с неговото избиране, но ми е някак си ... дъртичък за такава реклама Peace

Вярно, че бяха приятелки с героинята на Фарах ... Благодаря, че ме подсети! Hug Heart Eyes
Честно казано не е толкова възрастен, колкото изглежда на визия. Mr. Green

# 412
  • Яко в Матрицата...
Габи Hug, не е важно на колко години е, а как изглежда. Това е младежка мода, а на мен Илкер ми изглежда старичък на тези снимки Peace

# 413
Габи Hug, не е важно на колко години е, а как изглежда. Това е младежка мода, а на мен Илкер ми изглежда старичък на тези снимки Peace

Съгласна съм! Peace

# 414

ТОЧНО! Брех от дни се чудя какво да кажа изглежда това е отговора.... Peace Laughing

# 415
ДидHeart Eyes на клада ли ще ме горите?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Абе, дано не съм права... просто си ме налегнаха... дано скоро чуем нещо хубаво за Керем вече. Praynig
Не ша пазя от вещиците нали такъв отбор сформирахме у туита нали ти казах ти си забравила и сега ако спреш да мислиш черно съм готова да те закрилям  hahaha hahaha hahaha

# 416

Тея дни пак се загледах в ШМ просто все се чудя как спряха тоя сериал и това е  ooooh! Crossing Arms

# 417

Спомен най-сърдечен у гащички облечен който БАРНЕ нека носът му да падне... Party Party Party

# 418

Спомен най-сърдечен у гащички облечен който БАРНЕ нека носът му да падне... Party Party Party

Страшни рими ... Joy

# 419

Страшни рими ... Joy
Габи ко беше?
 Побелях и остарявам,но спомена за Мави у сърце ще нося.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт