Отговори
# 645
Включвам се късно,но правя едно клипче едни опити и да ви кажа май ще се получи м/у Дамла и нашето Керем... Crazy Flutter
Така става въпрос пак за сериала ни Ранини казва,че режисьора ни ще е Чааръ Вила Лостовалъ както знам тя напусна Пойраз като направи 2 сезона преди това има и други проекти
За мен е прекрасен режисьор и дано да е тя просто вършеше чудеса в Пойраз!  Praynig Praynig Praynig Praynig ,а новината била сигурна казва Ранини

Фрагмана за филма на снахата много ми хареса  Peace Peace Peace

Wink Wink Wink

# 646

Според Ранини нямало нужда от много известна актриса за проекта ни с такъв сценарий и с незнайна щяло да върви...Абе тя да е незнайна ама да може да играе друго не искам  Joy Joy Joy
Фенките на Керем в Т най-много искат Дамла Сьонмез и да се уверя дали ще се получи направих това... Peace

# 647
# 648
  • Яко в Матрицата...
Диди Hug, и сега кой ще го следва Керем освен градът? Thinking Joy

# 649

За ся не е ясно още сигурно като минат Байрамите ще падне пердето  Mr. Green

# 650
  • Яко в Матрицата...

А тази филмография, която си метнала? Този ли ще е режисьорът? По-точно тази ли ще е ... Joy

# 651

А тази филмография, която си метнала? Този ли ще е режисьорът? По-точно тази ли ще е ... Joy
Ранини говори така и аз не знам ама сигурен - Чааръ е жена миналата година прибра Келебек за Пойраз Карайел заедно с Алито дето пък прави ПО  Peace не можаха да решат и наградили двамата май нещо такова беше  Peace, но Чааръ е добра специално много бързо се решаваха нещатата и ситуациите в Пойраз не знам как ще се справи новия дето го пое  newsm78

# 652
  • Яко в Матрицата...
Ситуациите и решаването им не зависят от режисьора, а от сценариста Peace

Да, видях, че е жена. Не съм гледала нищо нейно Rolling Eyes Това с келебека съм го забравила - много политическо измъкване ooooh!

# 653
Ситуациите и решаването им не зависят от режисьора, а от сценариста Peace

Да, видях, че е жена. Не съм гледала нищо нейно Rolling Eyes Това с келебека съм го забравила - много политическо измъкване ooooh!

Става въпрос,че всичко се снимаше бързо не мога да ти го обесня трябва да опиташ тръпката ПК ще ме разбереш иначе да малко си е тъй  Mr. Green
Ами тая година номинациите от Келебека знаят ли какво е комедия?  newsm78 ooooh!

# 654
  • Яко в Матрицата...
Ми не те разбирам, едно е начинът на заснемане, друго е решаването на ситуациите... Нейсе, няма да си причиня онзи младеж от ПК Peace

# 655
Ми не те разбирам, едно е начинът на заснемане, друго е решаването на ситуациите... Нейсе, няма да си причиня онзи младеж от ПК Peace
Абе и двете неща си бяха на ниво то и аз нямаше ама дълга история за там  Joy Joy Joy
На теб от 4-те коя ти се нрави най-много?  newsm78 дето уж ще играе Керем с една от тях

# 656
  • Яко в Матрицата...
От 4-те Thinking Ми не знам... Аслъ я харесвам много, но не я виждам в ролята на балерина... Ама може и да ме изненанда Joy Другите - не знам... Честно казано, искам историята да е интересна, коя ще е до Керем ми е все едно Rolling Eyes Не ми харесва, че ще му ползват акцента и ще го дават израснал далеч от родината, ама к'во да се прави...

# 657
От 4-те Thinking Ми не знам... Аслъ я харесвам много, но не я виждам в ролята на балерина... Ама може и да ме изненанда Joy Другите - не знам... Честно казано, искам историята да е интересна, коя ще е до Керем ми е все едно Rolling Eyes Не ми харесва, че ще му ползват акцента и ще го дават израснал далеч от родината, ама к'во да се прави...
По принцип и аз харесвам Аслъ ама ролята не е за нея нито за Йойкю която пък не харесвам,но пък другите две умеели балет и танци и на мен ми все тая стига да може да ни убедят,че се обичат  Laughing каквото такова иначе аз се ядосвам,че постоянно му се натяква за тоя акцент и как не играел друга роля,че какво му е на турски пардон поне го говори айде стига  ooooh!

# 658
Добър вечер! Hug Hug Hug

ДидиHug мерси за новинките.  bouquet Гледала съм "Листопад", но мислех, че режисьорът е Месуде Ерарслан, вероятно са се менкали.  Peace Клипът е много хубав, но не съм сигурна, че Дамла и Керем ще са хубава двойка.  newsm78 Моите предпочитания от 4-те са ясни, но която и да е, ще гледам, а най-трудно ще се примиря с Ойкю. ooooh!  Но наистина е важно историята да е интересна и добре поднесена. Peace

Рени, Hug bouquet

# 659
 Hug Hug Hug

И пак неща които знаем,но вече във вестниците ги казват

Общи условия

Активация на акаунт