Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 361
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро момичета.Да Ви почерпя,днес Светли става на три годинки,извинявам се за скромната почерпка,но не знам как се се слагат като вашите красиви почерпки,но Ви черпя от сърце. party023 newsm38 smile3510

# 346
  • в сърцата на децата <3
Честит ти рожденник  bouquet  Да ти е жив и здрав, много палав, много игрив и много, много щастливо дете!
А това е за гордата мама

Тук се очертава хубав, слънчев ден и кака ви ще търчи да плаща сметки и да мери улици. Сагата с количката (нямам спомен дали ви споделях, ако не съм - довечера ще разправям) е на път да приключи. Да видим днес ще бъде ли вече или няма да бъде  Laughing

Гуш на всички  Hug Hug Hug

# 347
  • при късмета
Добро утро!
Светли, честит ви рожденник! Да сте много горди си него
Ангелче, дано влезе в асансьора количката, нали това ти беше притеснението

Заведох шефа на у-ще, ще ги снимат днес. Чакам да стане 8.30ч. че да се обадя в сервиза на асансьора, че пак нямаме. Как мразя да се качвам по стълбите рано, рано
Грее слънце при нас, дано най-после се оправи това време
Слънчев ден ви пожелавам  Hug

# 348
  • в сърцата на децата <3
Ма Ко, в колата, в колата  Joy Асансьора ми е бял кахър, след 3-4 седмици се местим на село и там асансьор няма. Ама ако не се събира в багажника... Че колата ни е с газова бутилка и малко на косъм ще минат нещата - или за 1 см няма да влезе или влиза плътно  Joy ММ каза, че ще влезе. Ако не стане - проблема е негов  Crossing Arms Предложих да идем до някой магазин да пробваме - не иска, сигурен бил. Мъже... 

# 349
Добро утро!
Светли, да ти е жив и здрав рожденика, и много да го слушате  Heart Eyes
Ейнджъл, аз съм пропуснала сагата с количката, но дано се оправят нещата. Господинът не ще ли да излиза вече?
Ма ко, успех с техниците  Peace
Аз изпратих Ванко на екскурзия, дано всичко да е наред и времето да е с тях. На мен естествено ми е притеснено, добре че съм на работа, че да не мисля за глупости.
Иначе вчера мина нормално, колегите ме посрещнаха много добре, не ме товарят с много работа и така. Вечерта си взехме децата, вечеряхме и после по леглата. Да ви кажа, схемата с вакуумираните буркани май работи - ето снощи само отворих буркана и вечерята беше готова, при това със страхотен вкус, все едно тъкмо я свалям от котлона  Heart Eyes Да не ми се смеете, ама ми е важно децата да ядат супи и изобщо готвено, затова се втелясвам така. За довечера също имам супа, та явно ще стане традиция в неделя да готвя за няколко дни напред. Само с чистенето още не съм измислила как да стане номерът, ще трябва да го измисля  hahaha
Хубав ден на, аз отивам да работяяяяяяяяяяяяяяяя  Hug

# 350
  • при късмета
Ангелче, до сега не съм видяла количка, да не влезе в багажник. На всякаква кола. Като се роди шефа, вече бяхме с аудито, а само багажника му е колкото предишната ни кола, бяхме с голф и то двуврат. Все казвах, че с него нямаше да се оправим и ще ни трябва още една кола за багажа. Обаче пременицата беше със същия голф, като беше с количката и си се събираше без проблем, при положение, че и количката им беше по-голяма.
Няма да забравя първото море с шефа, беше на година и малко. При тази огромна кола, ходихме без количка, че не се събра  ooooh! Ама тогава бяха кошари, гърнета, сакове с дрехи, ужас. Една приятелка дойде до нас вечерта преди да заминем и като видя приготвения багаж ме пита "Вие няма ли вече да живеете тук"  hahaha
Вио, не се притеснявай за Ванко, хубаво ще си изкара. Така си говоря, но знам какво е притеснението първия път. И аз бях така. Утре шефа е на екскурзия и аз се притеснявам, пък нищо, че не му е за първи път. Лека работа  Hug
Обадих се и чакам техниците. Трябваше да излизам, ама ще чакам да пуснат асансьора. Сноще се качвахме пеша (по закона на Мърфи ще спре след работното им време) и сутринта и стига ми толкова

# 351
  • в сърцата на децата <3
Ма Ко, той не е малък багажника - с BMW 320 сме, но както казах - има газова бутилка и тя заема 1/3 от дълбочината. Иначе над нея има място, но пък гумите на количката са високи (нали избирах да е с големи гуми заради хубавите ни тротоари) и... ще видим де. Не остана, още десетина дни и ще е ясно - (както казват по моя край) влаа ли или не влаа  Joy А самата количка е с кофти сгъване, на широчина си остава същата - 64 см. С количките на Ели не сме имали проблем, но бяха със сгъване тип "чадър" и ставаха по-тесни. Странното на нашата кола е, че изглежда голяма, а не е  Joy Преди това бяхме с един допотопен Опел Астра -  е, поне двойно по-голям беше! Ама пуста мъжка краста - по-мощно, по-бързо... Не, че аз не го натискам повече и от мъжа, ама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Той си знае стоката и по време на бременността ми е забранено да шофирам  Laughing
Следващата ни кола ще е комби! С багажник на покрива! И теглич за всеки случай...  Joy

# 352
Хохо, Ейнджъл, ние сме с Астра комби  Party И багажник имаме за покрива, ама като сме натоварени и едва едва крета горката. Караваната я теглим с една Омега, "луксозната" ни кола (мм е фен на Опел, както е видно) - изобщо не се усеща, голям звяр е.
Ма ко, като заговори за багажи - преди няколко години тръгваме за море с мм и близнаците, май и систъра беше с нас, не помня. Тая въпросната Астра беше не до горе, ами не знам до къде пълна с багажи (разбирай палатки, столове, шатри, изобщо - къмпинг оборудване). И тъкмо сме се натоварили вече, мм пали и един непознат човечец ни чука на прозореца - забравили сме една тенджера на капака на колата, няма такъв срам  hahaha Едвам я побрахме и нея вътре - малка тенджерка, да готвя на челядта. Ужас, а като стигнахме и като отворихме багажника, започнаха да падат пъпеши от там  Embarassed Joy Хем ми е смешно, хем ме е срам като се сетя - голямо приключение беше, ама поне си изкарахме супер моренце  Party
Та с две думи - бажагът, в това число и количката, се събират, ама като трябва и хОрата да се поберат вътре, става страшноооооо  hahaha

# 353
  • Бургас
Здравейте и честити празници на всички! bouquet

Честит рожденик на Светли! Hug

Вчера се прибрахме от Гърция,а там не нося компа.Преди това доста време не писах. Embarassed
Четях ви,но нямах желание да пиша,защото имах и още имам големи проблеми в семейството. Cry
Не ми се пише още,че се чувствам много зле-физически и психически.

Радвам се за Креми и Смърфи!Нови страни-нови хоризонти!
Гледам,че и на Ангелски малко остана.Чакаме...

Ще се върна да ви чета и пак ще пиша.ММ замина за два дни и ще дишна малко въздух!

Целувки и още веднъж ме извинете за дългото отсъствие.Липсвахте ми!

# 354
  • при късмета
Славе  hug и ти ни липсваш. Дано бързо се решат проблемите  Praynig

Не искам да чувам за багаж. Лошо ми става  hahaha Като ходим на палатка сме с две коли, винаги ходим с едни приятели, освен останалите. те са със субаро комби и нашата голяма кола и отделно другите. те носят и маса, ама такава голяма, за 6 човека от пластмасовите. Слага се плътно по тавана на колата, отвътре. И лодка взимат, с мотор. Сега сме решили да взимаме подвижна туристическа тоалетна и се чудим къде ще я дяваме  ooooh! И това за едно преспиване обикновенно. По 3 максимум 4 пъти в годината го правим това упражнение. Аз затова се ядосвам на мъжо с тези работи, че рядко се ползват. Без доста от тях можем да минем. Даже подвижна мивка имами и разни такива работи. До като наредим всичко, трябва да прибираме.
С нашата палатка за сега само веднъж сме ходили. Такъв дъжд ни валя през ноща, че не по вода, а не знам по какво ще й върви  hahaha Чакаме да се оправи времето и вече се чудим къде да хванем поне за една вечер, че ни се видя безкрайна тази зима. Ама ще е най-рано юни
Ангелче, ще стане според мен. И ние сме с газова бутилка

# 355
Ма ко, и ние сме така - тоалетни, бани, душове, мивки, шатри....Айде ние поне цяло лято седим и има смисъл, ама вие само за един ден....Луда работа  Crazy Ама мъже, какво да ги правиш. Пък и нали (в повечето случаи) не стягат те багажа...  Twisted Evil
Ейнджъл, а няма ли вариант да сте с две колички? Едната за града, а другата за село? Ние миналото лято така направихме - на караваната си оставих едната количка на Дея, а тук в града си ползвах другата за разходки. Според мен така даже е по - добре, че да не трябва всеки път да мъкнеш И количка  Peace
Славе, дано всичко мине скоро и бързо! Гуш  Hug
П.П. Ейнджъл, имах една лятна количка със сгъване тип "чадър" и възможност за пълно легнало положение. За съжаление я дадох на познати, но мога да ги питам, и ако не им трябва да ти я изпратя. Искаш ли?

# 356
  • при късмета
Ааааа, да бе, ще клинчат от събирането на багажа. Не само, че събират, а и тези големите неща са основно тяхна грижа. И на двамата. Ние с приятелката подготвяме дрехи, посуда и подобни. Те натовярат колите, а ние и двете имаме навика да слезем с още някоя допълнителна торба и да кажем "я прибери и това"  hahaha

# 357
  • в сърцата на децата <3
Вио, много ти благодаря за предложението, но не е нужно  Hug Като родя докато ме изпишат майка и брат ми ще я закарат до село и обратно, а живот и здраве след 6-ти юни се местим за постоянно и няма да ми се налага да я мъкна. Тя количката е ето тази
http://www.lorelli.eu/produkti/p-detska-kolichka-s500-set-1002085.html

Тук един господин, чийто език не говоря, показва много хубаво

Столчето за кола се слага на шасито, а другия кош се маха, така че реално ако се наложи да ходим на някъде (поне в началото) ще возим само шасито, а не цялата. Дано да е добра... Иначе на село имам лятна количка, купувах я за Ели, защото ползвахме на зълвата количката, а им се роди бебенце. Но не ми се струва удобна за новородено, макар да има напълно легнало положение. Друг е въпроса, че с Ели до 6-7 месеца ползвах основно слинга, а след това винаги носех И него. Тя си е такава - гушла  Heart Eyes Реално я носех докато забременях сега  Mr. Green

Славе, бързо да минават грижите от главата ти  Hug Когато си готова - ние сме тук да те изслушаме (изчетем)  Hug Hug Hug

Само да ви спомена, че кака ви е луда гъба  Joy Отидох до пазара само за ягоди, а се върнах с: 2 кг ягоди, 1 кг пъпеш, 2 кг пресни картофи, 500 гр. чушки, 500 гр. масло, 1 кг сирене, 10 пакета спагети (инстантни, да има за детето докато съм в болницата), 1 кг домати, гел за бръснене на ММ и за финал... тиган!  Joy Хич не ме питайте как се прибрах, че и аз не знам  Laughing Laughing Laughing А ММ ме пита 11 кг количка дали няма да ми е тежка  newsm57

# 358
  • Fort Worth, TX
Здравейте.При нас нищо ново.Подготвямме се.Купих поне чанти за ръчния багаж.Тези дни куфари. Mr. Green
На 20 е купона за абитуриентите.У тре отивам да уточним менюто в ресторанта.Пуша отвсякъде Mr. Green
Ангелчето залагам ще роди на 14. Wink

# 359
Охо Креми,здравата те затрупват  задачите.
Люси я се обади и ти как върви стягането за бала. newsm78
Славе важното е да сте добре.
Калинка как вървят изпитите.
Ангелче я да се пазиш,какво се товариш. Naughty
Ма ко   оправиха ли асансьора. Thinking
Вио важното е че си намерила решение  за готвенето.
 Аз днес пак покупки-вчера блендер,днес парочистачка.Оправих и другите задачи  и днес слънце та малко на двора поседях.Обаче от снощния дъжд двора е вода.Оправихме и колата днес,джоба олекна ама мотора мърка. Laughing  За вечеря направих салата с прясно зеле и хапнахме пушено месо с мм,а щерката е на работа.

Общи условия

Активация на акаунт