Да ти е жив и здрав, много палав, много игрив и много, много щастливо дете!

Асансьора ми е бял кахър, след 3-4 седмици се местим на село и там асансьор няма. Ама ако не се събира в багажника... Че колата ни е с газова бутилка и малко на косъм ще минат нещата - или за 1 см няма да влезе или влиза плътно
ММ каза, че ще влезе. Ако не стане - проблема е негов
Предложих да идем до някой магазин да пробваме - не иска, сигурен бил. Мъже... 

Да не ми се смеете, ама ми е важно децата да ядат супи и изобщо готвено, затова се втелясвам така. За довечера също имам супа, та явно ще стане традиция в неделя да готвя за няколко дни напред. Само с чистенето още не съм измислила как да стане номерът, ще трябва да го измисля 

Ама тогава бяха кошари, гърнета, сакове с дрехи, ужас. Една приятелка дойде до нас вечерта преди да заминем и като видя приготвения багаж ме пита "Вие няма ли вече да живеете тук" 

А самата количка е с кофти сгъване, на широчина си остава същата - 64 см. С количките на Ели не сме имали проблем, но бяха със сгъване тип "чадър" и ставаха по-тесни. Странното на нашата кола е, че изглежда голяма, а не е
Преди това бяхме с един допотопен Опел Астра - е, поне двойно по-голям беше! Ама пуста мъжка краста - по-мощно, по-бързо... Не, че аз не го натискам повече и от мъжа, ама
И багажник имаме за покрива, ама като сме натоварени и едва едва крета горката. Караваната я теглим с една Омега, "луксозната" ни кола (мм е фен на Опел, както е видно) - изобщо не се усеща, голям звяр е.
Едвам я побрахме и нея вътре - малка тенджерка, да готвя на челядта. Ужас, а като стигнахме и като отворихме багажника, започнаха да падат пъпеши от там
Хем ми е смешно, хем ме е срам като се сетя - голямо приключение беше, ама поне си изкарахме супер моренце 

и ти ни липсваш. Дано бързо се решат проблемите 
Като ходим на палатка сме с две коли, винаги ходим с едни приятели, освен останалите. те са със субаро комби и нашата голяма кола и отделно другите. те носят и маса, ама такава голяма, за 6 човека от пластмасовите. Слага се плътно по тавана на колата, отвътре. И лодка взимат, с мотор. Сега сме решили да взимаме подвижна туристическа тоалетна и се чудим къде ще я дяваме
И това за едно преспиване обикновенно. По 3 максимум 4 пъти в годината го правим това упражнение. Аз затова се ядосвам на мъжо с тези работи, че рядко се ползват. Без доста от тях можем да минем. Даже подвижна мивка имами и разни такива работи. До като наредим всичко, трябва да прибираме.
Чакаме да се оправи времето и вече се чудим къде да хванем поне за една вечер, че ни се видя безкрайна тази зима. Ама ще е най-рано юни
Ама мъже, какво да ги правиш. Пък и нали (в повечето случаи) не стягат те багажа... 

Като родя докато ме изпишат майка и брат ми ще я закарат до село и обратно, а живот и здраве след 6-ти юни се местим за постоянно и няма да ми се налага да я мъкна. Тя количката е ето тази
Реално я носех докато забременях сега
Когато си готова - ние сме тук да те изслушаме (изчетем)

Отидох до пазара само за ягоди, а се върнах с: 2 кг ягоди, 1 кг пъпеш, 2 кг пресни картофи, 500 гр. чушки, 500 гр. масло, 1 кг сирене, 10 пакета спагети (инстантни, да има за детето докато съм в болницата), 1 кг домати, гел за бръснене на ММ и за финал... тиган!
Хич не ме питайте как се прибрах, че и аз не знам

Препоръчани теми