MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 921
  • 449
  •   1
Отговори
# 300
Наистина е за дисквалификация ако някой е взел муса на Калоян
Досега не е имало такъв случай
Не знам дали е нарочно или неволно.Може и в бързината при това натоварване някой изобщо да  не се е усетил че това не е неговия мус

За подобен номер - волен или неволен - да размениш ястия - в други формати директно са гонили участника, който е объркал чиниите

Така и трябва.  Peace Надявам се и днес да го направят - ще бъде точният момента да упражнят правилото за "внезапна смърт".

Съгласна съм .Стига да разберат кой е

# 301
А нали са им дали рецепти, защо готвят по своите си??

Ако си ги правил тия неща ще знаеш много добре кое след кое трябва да се направи. Реално всеки десерт отнема..20-25 мин.

# 302
Не забелязах наистина ли някой взе на Калоян или просто той така се е ошашкал че се обърка.

# 303
  • София
Изпуснах кой направи червеното ризото и за него ли казаха, че е сухо?

Елизабет прави доматеното ризото и да, за него казаха, че е сухо.

# 304
  • София
Много се притеснявам да не напуснат повече от един участник тази вечер.

# 305
За подобен номер - волен или неволен - да размениш ястия - в други формати директно са гонили участника, който е объркал чиниите
Мисля, че е редно и при нас да се случи!

# 306
Червеното ризото беше на "италианката" Елизабет - точно за него казаха, че е сухо.

Йоана ме издразни с коментара си за разменения мус - все едно Калоян си измисля. С всяко предаване, участниците за съжаление не показват някакво особено развитие в готвенето, но затова пък всеки си показва чепатия характер.

И аз мисля, че времето е предостатъчно - при точна рецепта и продукти на плота пред, ако си правил поне веднъж всеки един десерт - стига.

# 307
Дано не си замине Калоян. Особено след като някой го е прецакал така гадно. Но пък суфлето си изглеждаше много добре.

# 308
На Калоян суфлето изглеждаше добре. На Дима ми се стори, че центъра е твърд. На Йоана суфлето изглеждаше гадно

Дааа, Йоана започва да наглее

Не знам защо Калоян не направи по-голям въпрос, ако наистина чашата е била разменена

# 309
Голяма интрига тая вечер. Май избора ще е между Димитрия и Калоян.

# 310
Шеф Ангелов подходи към всеки участник като педагог, намери добра дума, даде им рамо.....

Радвам се за Лъчо, мисля и че той ще е победителят!

# 311
Георги май не се справи с нито една от задачите  newsm78

# 312
  • София
Димитрия си отива.

# 313
  • София
Да, логичното се случи, така и трябваше да стане с Димитрия.

# 314
Доволна съм от развитието.

Общи условия

Активация на акаунт