MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 35 007
  • 449
  •   1
Отговори
# 15
Какво   Rolling Eyes Ви дразни Елизабет?!

А защо пък да не ме дразни ?
Изглежда ми ехидна, прекалено самочувствена и далеч не толкова можеща, за колкото се мисли и за колкото ни я представят. Като цяло ми е неприятна. Още да изброявам ли ?

# 16
  • Варна
Елизабет ме подразни с историята за златната клетка и птичето.

Искам, ако може Севда и Димитрия да отпаднат! На Севда ми идват в повече сълзите, а Димитрия ме дразни с бързането си!

# 17
  • София
Нямам претенции кой да отпадне. Ще чакам да мине поне днешния ден за да видя.

# 18
  • Ямбол
Гласувах за Севда и Елизабет, но много искам първо Севда да си замине, че да се нареве на спокойствие.

# 19
  • Наблизо
И аз гласувах за Елизабет да отпадне - мисли се за много повече,отколкото е,ехидна е наистина и изпускането с златната клетка показа същността й.
Мисли си,че може да готви италианска храна,но успява да докара само 2 вида ризото.Типична гастърбайтерка - ''Да знаете,в Италията бях супермодел,ама ей ма на - върнАх са да съм птичка в златна клетка''.

# 20
  • София
Гласувах за Димитрия и Йоана, но нямам против и Елизабет да отпадне.  Laughing

# 21
  • София
Гласувах за Димитрия да отпадне, но и на Йоана съм съгласна. Много самочувствие има. В противовес на повечето, Севда не ме дразни и не ме натоварват сълзите й, но ми се иска да блесне вече с нещо в готвенето. Искам и Калоян да се прояви. Георги, въпреки последната седмица, ми е сред любимците и ми се иска да има пак възход. Надявам се и Весела да продължи с посоката нагоре, радва ме.

# 22
  • София
Гласувах за Севда, някак ми е много чувствителна, а за MasterChef не трябва да се панираш, не се харесва на шефовете и се отразява на ястието.  Peace

# 23
  • София
Идвам и аз тук, благодаря! Аз все още не съм решила кой искам да напусне.

# 24
  • Ню Йорк
Ах колко е некадърна Ревлата.  ooooh!

# 25
Пак на Севда милата нещо не й се получава - напр. да фламбира с тиган, махнат от огъня  Laughing

То пък бива да си смотан ....

# 26
Ееееег@ти! А на Ву що не му подсказаха за нишестето. Севда-ревла как я спасяват!  #Cussing out

# 27
Добре се справиха ...  повечето
Севда как не ревна не знам
А все още не е късно.

# 28
  • София
Харесва ми на Мая - дано да е сред 3-те най-добри.

# 29
Е извикаха я, явно не е толкова некадърна.

Грозна чиния обаче.
Леле и шефовете почнаха да я бъзикат, че постоянно реве.

Общи условия

Активация на акаунт