MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 951
  • 449
  •   1
Отговори
# 150
  • София
  Здравейте. Следя Мастършеф с удоволствие. За сега нямам фаворит. Много ми е странно как са отишли да участват в кулинарно състезание, а не знаят основни продукти и техники. Ами да бяха почели и погледали малко, пък тогава да ходят да ги дават по телевизора.
  Тази седмица гласувах за Димитрия. Дразни ме поведението и, самочувствието и усмивчицата и. Цвета също е антипатична, но поне има идеи и готви не зле. Севда няма да я коментирам. Със сълзи състезание не се печели. Досега не е показала нищо. Не знам защо я избраха снощи. Подсказаха и, а десерта приличаше на палачинка в компот. Може да е било вкусно, но ако ми го сервират така, изобщо няма и да го опитам.
   Снощи много се изложиха със задачата с доматите и сиренето. То не бяха охлюви, калмари и някакви безумни комбинации. Весела спечели с просто, но вкусно ястие с отлична презентация. Добре, че се отказа от патката. Ум не ми го побира защо никой не направи паста с доматки и сиренце и някоя маслинка за разкош. Или пък комбинация от сирене, доматки, тиквичка, ядки, магданоз... Охлюв с българско сирене или  разпльокан домат в чиния...това сътвориха
  И тримата си отидоха заслужено на стрес тест - сурова храна, не изпълнена задача и печено ястие, увито в суров бекон....
  Довечера съм за Весела да спечели имунитет, а Димитрия да загуби стрес теста.

# 151
  • София
Гласувах за Севда и за Димитрия. Ако ще отпада само един, предпочитам да е Дима - не е показала кой знае какво до момента, но пък самочувствието й е завидно.
Имунитет предпочитам да вземе Весела.

# 152
Гласувах за Димитрия и Севда, нещо престанаха да ми харесват и двете.
Мая също ми направи неприятно впечатление вчера със злорадите усмивчици към Цветелина. Хайде, в това че я избра, лошо няма - така й наредиха, така направи. Нормално е да избере този, който не й е симпатичен или смята за сериозен противник, но да се подхилква така доволно после - грозно е!
Въобще каква са тези допълнителни условия при всяко състезение - ту спасяват някого, ту прецакват някого... Никога всички не са поставени в еднакви условия, че да ги видим колко струват в действителност.
Цвета ми става все по-симпатична. Борец е! Гадничко беше вчерашното прецакване с 15те минути по-малко от останалите, друг би се сринал, а тя за съвсем малко не се справи.

За темата - и аз мисля, че е добре да се пуска нова след 50-50+ страници. Не сме достатъчно активни за седмична тема. Безсмислено е всяка седмица по едни 25 с., от които първите 10 са "запис" и "харесвам Пена или Цена" Laughing

# 153
  • Испания
Много ми допадна кутията.

Имам чувството, че като хукнат към склада, не знаят какво точно ще приготвят.

Пламъци и пот! Рев до дупка от Севда. И бретонът на Мая.

Чинията на Севда беше отврат. На Калоян – апетитна и страхотна. На Мая – впечатляваща.

Справедливо спечели Мая. Обеците ѝ люти чушки ли бяха?  newsm78

------------------------------------------------------------------------------------
Малееееее, като видях буците сирене, се разтреперих. Тук купуваме само Фета, защото испанците нямат бяло узряло сирене. Ако е узряло, е кашкавал.

Калоян позна какво е избрала Мая.

За пореден път речникът на Цветелина ме отвращава. Имат отвратителна дикция, тембър и речник и тя, и Димитрия.

Димитрия се оплете като пиле в кълчища. Явно наистина смята, че няма разлика от сирене до сирене.

Не ми хареса чинията на Любо. Нямаше нищо общо с „истината“.

Браво на Веселаsmile3501 Тихичка и скромна, напоследък се справя страхотно. Много се радвам за нея.

Болшинството в стремежа си да блеснат, забравят какво точно трябва да правят.

Чинията на Калоян изглеждаше много зле. Чинията на Севда – също. Но тя пак мина между капките.

Кървавата чиния на Евгени – хммм.

Днес стискам палци на Веселаfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 154
Моля да се придържате към темата и коментари за предаването.
Разчистих темата от излишните дрязги.
Според мен (и като фен на предаването) е по-добре темата да е седмична. По време на предаванията може да се изпишат десетки коментари и е напълно излишно да се пуска нова тема по средата на някое предаване.

Пожелавам приятни емоции и повече положително настроение!

# 155
  • София
Моля да се придържате към темата и коментари за предаването.
Разчистих темата от излишните дрязги.
Според мен (и като фен на предаването) е по-добре темата да е седмична. По време на предаванията може да се изпишат десетки коментари и е напълно излишно да се пуска нова тема по средата на някое предаване.

Пожелавам приятни емоции и повече положително настроение!

Благодаря за бързата реакция!

# 156
  • София
На някой познат ли му е готвачът, който ще води Мастърклас. Весела май коментираше, че го е гледала, пък аз май за първи път го виждам.

# 157
  • Mediterraneo
Свързан е с Гордън Рамзи по някакъв начин, поне неговото име чух в анонса.

# 158
  • София
На някой познат ли му е готвачът, който ще води Мастърклас. Весела май коментираше, че го е гледала, пък аз май за първи път го виждам.

Казаха, че бил ученик на Рамзи, а Весела се радваше, че го била гледала (Рамзи) по телевизията и се възхищавала от него.

# 159
  • София
Още се чудя как някой от готвещите не я щипнал по дупето, ей така, за късмет, да си гарантира имунитет.  Whistling

Може да не им е споделила как идва късметът.  Laughing

Да.  Peace

# 160
  • Испания

Да.  Peace
Меееерсой.   Hug Много тематично.  Simple Smile

# 161
  • София
За нищо, миличка.  Hug Тя и в един от предните пъти имаше някакви тематични обеци, обаче да ме убиеш не помня какви точно бяха.   Embarassed Един от шефовете даже я подкачи по повода.

# 162
  • София
За нищо, миличка.  Hug Тя и в един от предните пъти имаше някакви тематични обеци, обаче да ме убиеш не помня какви точно бяха.   Embarassed Един от шефовете даже я подкачи по повода.
Шоколадчета май бяха, с първата кутия и готви десерт с тях. Пастичка, дето накрая излезе някаква страшна вкусотия  Laughing

# 163
  • Испания

А, де. И аз не помня.  Embarassed Обаче това е нейният тематичен маникюр:

Да не са тези?

# 164
Скрит текст:
Който иска бижута чушки и шоколади/бисквити ще му пратя на лични фейсбук адресите на двете дами, които ги изработват. bouquet

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 20:48 от densi

Общи условия

Активация на акаунт