MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 965
  • 449
  •   1
Отговори
# 135
Като гледам чиниите на всички , само тези на Весела, Георги и Цвета ми харесват.
Другите са ми странни. Любо и Димитрия - тотално извън темата.

Два продукта в един, при това толова популярни, явни ги затрудниха. Не ми се мисли, ако Мая беше избрала зеле и свинско - не се сещам за нещо гурме от тези двете като съчетание.

Пък и доколкото схванах - и двата проодукта трябваше да се обработени по някакъв начин- поне това направи като забележка Виктор на Севда за сиренето.

# 136
  • Ямбол
...ако Мая беше избрала зеле и свинско - не се сещам за нещо гурме от тези двете като съчетание.
...
Аз се сещам за пюре от зеле, което да е гарнитура към свинското.

# 137
Помислих си, че Мая ще избере именно свинско със зеле.
Това ми се строи най-трудно.

# 138
  • София
...
Темите наистина не се изписват до 50 стр., но така пожелаха повечето...  Peace
Интересно, как го установи това?

Имаше допитване до пишещите тук и повечето хора се включиха в обсъждането. Направи се и питане до администраторите и накрая се взе решение да се мине към седмична тема.

Не мога да разбера колко пъти ще обсъждаме това?

# 139
  • España (Плевен)
...

Да, права си.. Извинявам се... 3-ма - 4-ма се изказаха...
Аз в началото започнах темата с цел да се изписва до 50 стр., но се поправих...
И сега как мислите, че ще е най-добре.??? За мен няма никакъв проблем, как ще е...  Peace

# 140
Тук Hug. После ще чета smile3529 Аз писах, че Събин участва в предаване, но кое точно беше, не помня. Май в Черешката, но не съм сигурна на 100%.

# 141
  • София
...

Да, права си.. Извинявам се... 3-ма - 4-ма се изказаха...
Аз в началото започнах темата с цел да се изписва до 50 стр., но се поправих...
И сега как мислите, че ще е най-добре.??? За мен няма никакъв проблем, как ще е...  Peace

Вече е почната една схема и сега няма да си играем да я променяме постоянно. После като се върнем на отчетната на 50 страници, други па ще почнат да реват, що не е седмична. Няма как да угодиш на всички.

Имаше питане да са участвали и да са си казали тогава мнението.

# 142
 Simple Smile Обаче свинско със зеле се явява емблематична нашенска гозба, и аз се замислих как щяха да му дадат нов привкус и презентация

# 143
К А Т И, не мисля, че е честно спрямо другите участници чинията на Георги да е тук горе и да се вижда при всяко отваряне на темата. Wink А и нищо не е спечелила все пак. Пристрастно е някак! Wink П.П. Харесвам и аз чиниите на Георги по принцип.

Евгени с много високо самочувствие и вече се вижда, че няма много покритие.Ясно беше, че ако обеления домат постои във фурната, после няма какво да го държи като се спаружи. Simple Smile
Върза го във фурната! Peace

Все си мисля, че Мая може и на друго да се е усмихвала от балкона, но при монтажа да са нагласили така нещата...
Аз смятам абсолютно същото! Peace

Севда отново не се справи с вегетарианско ястие. И палачинките и изглеждаха ужасно, изненадаха ме шефовете, че я извикаха!  Naughty Имаше много по-добри ястия на тема фламбе!

Браво на Весела! Не ми е много симпатична, но заслужава поздравления! Знае колко и какво може, бори се наравно с други участници, които демонстрират много повече самочувствие и знания..

# 144
  • Ямбол
...
Имаше допитване до пишещите тук и повечето хора се включиха в обсъждането. Направи се и питане до администраторите и накрая се взе решение да се мине към седмична тема.
...
Може ли линк към допитването тук? А становището на модератор е свободно решение на пишещите.
...
И сега как мислите, че ще е най-добре.??? За мен няма никакъв проблем, как ще е...  Peace
Аз допитване не съм видяла, а истинско такова може да стане с анкета. Така или иначе има достатъчно много потребители от темата, на които не им допада този вариант. И аз съм в това число - на всеки 20 страници потребителите се прехвърлят в новата тема с някакъв безмислен запис.
Може да се добави нов въпрос към анкетата, който да е като опция и две нови опции -седмична или 50 страници. Съответно да се разширят възможностите за отговор до три.

# 145
  • София
Много ми е неудобна тая седмична тема  ooooh!  Ако се вземе друго решение, ще се радвам.

Весела ми напомня за Диляна от 1-я сезон, абонирана за стрес тестове, но все изплува и даже се надгражда. На мен ми е симпатична и е кодошлийка  Laughing

На Цветелина нарочно й правят негативен имидж, това е някаква пиар тактика...с две думи няма лоша реклама.

Много се отплеснаха снощи, то калмари, то скариди, а основното-домати и сирене беше като гарнитура. Браво на Весела, много ми хареса менюто й.

# 146
  • Mediterraneo
Категорично тази схема не ми допада, но съм пропуснала май момента на проучването  Tired Предната тема е 27 страници! Безумно е да се пускат постоянно нови теми, изобщо не виждам грам смисъл от това.

Снощи Димитрия така тотално се изложи, че чак ми хареса. С това настъргано сирене направо си плю на голямата работа, дето се изкарва, че е! Радвам се, че ще е на стрес тест.

Радвам се също, че Мая спечели вчера и ще ходи на мастър клас. Много я харесвам. Севда- наистина не я понасям тази жена. То бива емоция, бива чудо, ама нейното...

# 147
На Цветелина нарочно й правят негативен имидж, това е някаква пиар тактика...с две думи няма лоша реклама.

Не мисля така, тя е толкова простовата, че трудно някой би изрежисирал толкоз детайлно простотията й.
Пък и нали я даваха в "Преди обед" по Бтв ,  и там се изложи "прилично".

Още се чудя как някой от готвещите не я щипнал по дупето, ей така, за късмет, да си гарантира имунитет.  Whistling

# 148
  • София

Не мисля така, тя е толкова простовата, че трудно някой би изрежисирал толкоз детайлно простотията й.
Пък и нали я даваха в "Преди обед" по Бтв ,  и там се изложи "прилично".

Още се чудя как някой от готвещите не я щипнал по дупето, ей така, за късмет, да си гарантира имунитет.  Whistling

Не съм я гледала как се е изложила, но подозирам, че нарочно я бутат да се набива на очи...независимо по какъв начин.

# 149
Според мен, Евгени и Цвета не са за стрес тест. Имаше много по-лоши чинии от техните. Симпатизирах много на Евгени, но нещо взе да се излага. Моето мнение е, че тази година не са толкова добри, колкото бяха миналата. Всичко е еднообразно като продукти, няма хубави чинии, еднотипни ястия. Абе липсва им въображение сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт