MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 996
  • 449
  •   1
Отговори
# 120
На Цветиното мърморене жестовете на Мая  са си на място. Цвета много и всичко знае, ама не прецени, че различно се готвят  дребните от едрите скариди, иначе хубаво се сети за саганакито.
Отивам да гласувам за Севда,  няма да ми липсват двете сълзи  Laughing То и аз съм емоционална и рева за хубаво и лошо, ама това е на всяко предаване вече

# 121
Все си мисля, че Мая може и на друго да се е усмихвала от балкона, но при монтажа да са нагласили така нещата...
(не че сме адашки)

# 122
Севда не ме дразни- емоционална и чуствителна е жената, което приемам, обаче към простотията нямам никаква търпимост.

# 123
А дано Димитрия се е усетила, че хич не е толкова добра, за колкото се мисли.
Абсолютна излагация! За 30 сек. това могла да измисли със саламуреното сирене.
Ами останалите 59мин. и 30 сек. какво мисли тогава?!
Радвам се за Весела.

Скрит текст:
И пак да попитам - защо е необходимо да се пускат седмични теми, след като не се изписват?!

# 124
Предполагам защото нерядко се случва да свърши темата, докато гледаме предаването и се получава писане едновременно в две теми (кой видял, кой пропуснал новата тема) и мненията се разпръсват.

# 125
Предполагам защото нерядко се случва да свърши темата, докато гледаме предаването и се получава писане едновременно в две теми (кой видял, кой пропуснал новата тема) и мненията се разпръсват.
Само първата тема, която е пусната ноември месец 2015г. е приключила на 53 стр.
Втората тема- на 21 стр., третата- на 31 стр., четвъртата- на 30стр., а петата- на 27стр.

# 126
Ужасно ме дразни говора на Цвета  #2gunfire
Може да готви, познава продуктите, но ми е адски неприятна жена.
Явно и участниците не я обичат, вече втори  нея прецаква  Laughing

Чинията на Весела беше страхотна, бих опитала с удоволствие  Heart Eyes/няма морски дарове, сурово месо, странни комбинации  Mr. Green/

# 127
Само първата тема, която е пусната ноември месец 2015г. е приключила на 53 стр.
Втората тема- на 21 стр., третата- на 31 стр., четвъртата- на 30стр., а петата- на 27стр.
Май не ме разбра  Simple Smile

# 128
Май първоначално не те разбрах, но после  загрях hahaha
Който пуска темите, да си ги пуска, както намери за добре.
Просто аз не виждам смисъл да се пуска седмична тема, която да се изписва до половината.
Обикновено това е практика за теми, които седмично надвишават 50стр, за да не се пускат по няколко теми и да се случва това, което ти казваш.
Тук случаят е друг и според мен е абсолютно безсмислено.  Peace

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 12:00 от Алиска

# 129
  • España (Плевен)
Сложих на Георги доматките като изображение за тази седмица...  Изглеждат страхотно...  Peace

Весела

Димитрия

Евгени

Йоана

Калоян

Любо

Севда

Цветелина

Темите наистина не се изписват до 50 стр., но така пожелаха повечето...  Peace

# 130
  • София
А на Калоян защо му изкъшкаха козето сирене от чинията? Нали е пак бяло саламурено?

# 131
  • Наблизо
Козето не е саламурено - това,което в Мастър Шефа ползват като козе,е френското такова.
Скрит текст:

# 132
  • София
Благодаря, това съм го пропуснала.

# 133
  • Ямбол
...
Темите наистина не се изписват до 50 стр., но така пожелаха повечето...  Peace
Интересно, как го установи това?

# 134
  • София
Тъкмо щях да питам кой сложи тези домати... със засъхнал сос. Joy

Аз не обичам варени, пълнени и домати в манджа.Единствено пресни, на сок или доматен сос.

Преди темите за реалити предаванията  бяха седмични, защото се изписваха много повече от 50 страници и да не ги заключват.Сега не се изписват и могат да изкарат поне до 50-та страница.Не виждам смисъл да се пускат седмични за 20-30 страници.

Общи условия

Активация на акаунт